Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@neumisa píše:
@Kelseyneříkej, že jsi nesledovala Boj s pubertální dcerou![]()
Ne ne nesledovala, to jsem taky prosvihla, bohuzel.
tak až budeš mít čas, tak si počti - stačí, když si vyfiltruješ příspěvky zakladatelky ![]()
@neumisa
Už zase?!
Finsko ji neomrzelo, ale poslední dobou se snažíme postupně redukovat její zájem. Ještě předevčírem si zase s někým volala
Ale teď má stejně zákaz na pc. Minimálně na dva týdny.
@me56h píše:
@neumisa
Už zase?!
Finsko ji neomrzelo, ale poslední dobou se snažíme postupně redukovat její zájem. Ještě předevčírem si zase s někým volalaAle teď má stejně zákaz na pc. Minimálně na dva týdny.
jak už zase? ty sis začala, kdybys mi nešmírovala profil, tak jsi měla klid. ![]()
@me56h ty jsi fakt nemocná
, finsko je krásná země, bud ráda že enchce do Švédska ale tam by nešla tam je muslimáků strašně moc ![]()
@Markéta80 Švédsko nazývá bandou kreténů a všimla jsem si, že poslední dobou podporuje nově vzniklý finský KKK. Od té doby má Finy ještě radši ![]()
za to si ale můžeš sama, už před nějakou dobou jsme ti sborově říkaly, že čím víc jí budeš bránit, tím víc k tomu bude tíhnout. Nedala sis říct.
@neumisa píše:
@me56hza to si ale můžeš sama, už před nějakou dobou jsme ti sborově říkaly, že čím víc jí budeš bránit, tím víc k tomu bude tíhnout. Nedala sis říct.
zakázané ovoce nejvíc chutná
@me56h a ty se jí divíš? jen se podívej co se tam děje
. tak jí furt nešmíruj a nech jí žít
Timto chovánim jí ztratíš jestli už se tak nestalo. je dst chytrá, nech jí její názory a jestli jí doma předhazuješ multikulti tak se nedivim
je jí 15 ale pokud jí vše předhazuješ a zakazuješ o to víc jí to láká
Stačí přece jen tichá podpora že se učí tak těžký jazyk a pokud je v něm dobrá tak je to super ne
Ale pokud jí budeš šmírovat a buzerovat tak v 18 fakt uteče a nedivim se, v takovém ovzduší se žít nedá ![]()
Můj poslední post za dnešek, pokud kdokoliv z vás něco bude chtít, pište do sz.
@Markéta80
Jako co? Ta údajná znásilnění? (Podle hate free hoax.)
Prostě skočila nenávistným médiím na špek… A ty taky. Na to, že jsi dospělá… Na multikulturní společnosti nevidím nic špatného.
Teď si snad dá na chvíli pauzu, když jsem jí zaheslovala wifinu a nemá přístup k netu do odvolání.
@me56h ano jsme dospělá, jo to víš vše jsou poplašné zprávy
na multikulti je špatně vše ale brzo to poznáš na vlastní kůži
alespon že dcera má svůj mozek, bys jí nejraději provdala za muslima ne
, víš vůbec jak se k ženským chovají? Ty média jsou hnus no ale zvláštní že všude kde je vzali ted brečí co se tam děje
![]()
Syn má facebook tvořila sem mu ho já a heslo znám,..občas nakouknu a on to ví problém s tím nemá
Ty bys mohla vydat knihu s titulem „Jak vyhnat dceru z domu“ ![]()