Kontrolujte svým dětem Facebook?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
1.10.15 21:31
@neumisa píše:
@Kelseyneříkej, že jsi nesledovala Boj s pubertální dcerou 8o :lol:

Ne ne nesledovala, to jsem taky prosvihla, bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26336
1.10.15 21:33

@Kelsey

tak až budeš mít čas, tak si počti - stačí, když si vyfiltruješ příspěvky zakladatelky :mrgreen:

https://www.emimino.cz/…erou-232118/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.10.15 21:39
@neumisa píše:
@Kelseyneříkej, že jsi nesledovala Boj s pubertální dcerou 8o :lol:

Já to teda taky nesledovala. Já se to dozvěděla se zpožděním a to se dočíst fakt nedá :mrgreen: Ale pochopila jsem v těch různých shrnutích :lol:

• Citovat
  • Upravit
me56h
2.10.15 16:53

@neumisa
Už zase?!
Finsko ji neomrzelo, ale poslední dobou se snažíme postupně redukovat její zájem. Ještě předevčírem si zase s někým volala :( Ale teď má stejně zákaz na pc. Minimálně na dva týdny.

• Citovat
  • Upravit
26336
2.10.15 17:03
@me56h píše:
@neumisa
Už zase?!
Finsko ji neomrzelo, ale poslední dobou se snažíme postupně redukovat její zájem. Ještě předevčírem si zase s někým volala :( Ale teď má stejně zákaz na pc. Minimálně na dva týdny.

jak už zase? ty sis začala, kdybys mi nešmírovala profil, tak jsi měla klid. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
2.10.15 17:39

@me56h ty jsi fakt nemocná :mrgreen: :mrgreen:, finsko je krásná země, bud ráda že enchce do Švédska ale tam by nešla tam je muslimáků strašně moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
2.10.15 17:41

@Markéta80 Švédsko nazývá bandou kreténů a všimla jsem si, že poslední dobou podporuje nově vzniklý finský KKK. Od té doby má Finy ještě radši :(

• Citovat
  • Upravit
26336
2.10.15 17:45

@me56h

za to si ale můžeš sama, už před nějakou dobou jsme ti sborově říkaly, že čím víc jí budeš bránit, tím víc k tomu bude tíhnout. Nedala sis říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
2.10.15 17:53
@neumisa píše:
@me56hza to si ale můžeš sama, už před nějakou dobou jsme ti sborově říkaly, že čím víc jí budeš bránit, tím víc k tomu bude tíhnout. Nedala sis říct.

zakázané ovoce nejvíc chutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
2.10.15 18:04

@me56h a ty se jí divíš? jen se podívej co se tam děje :poblion: :poblion:. tak jí furt nešmíruj a nech jí žít :palec: Timto chovánim jí ztratíš jestli už se tak nestalo. je dst chytrá, nech jí její názory a jestli jí doma předhazuješ multikulti tak se nedivim :mrgreen: :mrgreen: je jí 15 ale pokud jí vše předhazuješ a zakazuješ o to víc jí to láká :palec: :palec: :palec: Stačí přece jen tichá podpora že se učí tak těžký jazyk a pokud je v něm dobrá tak je to super ne :palec: Ale pokud jí budeš šmírovat a buzerovat tak v 18 fakt uteče a nedivim se, v takovém ovzduší se žít nedá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
me56h
2.10.15 18:09

Můj poslední post za dnešek, pokud kdokoliv z vás něco bude chtít, pište do sz.
@Markéta80
Jako co? Ta údajná znásilnění? (Podle hate free hoax.)
Prostě skočila nenávistným médiím na špek… A ty taky. Na to, že jsi dospělá… Na multikulturní společnosti nevidím nic špatného.
Teď si snad dá na chvíli pauzu, když jsem jí zaheslovala wifinu a nemá přístup k netu do odvolání.

• Citovat
  • Upravit
140244
2.10.15 18:11

@me56h a proč měníš nick?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
2.10.15 18:19

@me56h ano jsme dospělá, jo to víš vše jsou poplašné zprávy :jazyk: na multikulti je špatně vše ale brzo to poznáš na vlastní kůži :jazyk: alespon že dcera má svůj mozek, bys jí nejraději provdala za muslima ne :poblion: :poblion:, víš vůbec jak se k ženským chovají? Ty média jsou hnus no ale zvláštní že všude kde je vzali ted brečí co se tam děje :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
2.10.15 18:23

Syn má facebook tvořila sem mu ho já a heslo znám,..občas nakouknu a on to ví problém s tím nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
2.10.15 19:29

Ty bys mohla vydat knihu s titulem „Jak vyhnat dceru z domu“ :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat