Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@LucaLuca a to nevim jestli si četla že se strašně diví že dcera jí odmítla jít do uprchlického tábora
. já už snad ani nevěřim že jo to pravda a matka dvou holek ![]()
@LucaLuca
Moje dcera má vše, co váleční uprchlíci (na které tak hnusně nadává) nemají. Lásku obou rodičů, zdraví, střechu nad hlavou, finanční zabezpečení. A ničeho si neváží.
@Markéta80 Jako podívat se, jak jsou na tom jiní, aby si vážila toho, co má?
Tak to mě uklidňuje, že zas tolik času zde netrávím, abych věděla, kde se co šustne. Ale když na ni narazím pod jakýmkoli nickem, tak je to jasný. ![]()
@me56h Ty ji jednou tou láskou zadusíš. Hlavně jí to pořád cpi, jak se má nejlíp na světě, bude tě nesnášet ještě víc.
@Markéta80 píše:
@LucaLuca![]()
prokecne se okamžitě jak řekne dcera a cizí jazyk tak ej to jasné
Asi myslela, že když vynechá finštinu, tak to nepoznáme.
@LucaLuca jí bych tam poslala taky, v noční hodinu, myslim že by měla zážitek do konce života a anglicky ani umět nemusí
![]()
@me56h píše:
@LucaLuca
Moje dcera má vše, co váleční uprchlíci (na které tak hnusně nadává) nemají. Lásku obou rodičů, zdraví, střechu nad hlavou, finanční zabezpečení. A ničeho si neváží.
Co ten manžel chudák? ![]()
@Nimie píše:
Co ten manžel chudák?
myslíš ten, jak jí dá občas facku a jí to přijde OK?
možná se ptá, jestli se má taky tak dobře jako vaše dcery… ![]()
@me56h píše:
@LucaLuca
Ona na to časem přijde sama, ale fakt jí to nesmíš pořád dokola cpát a vnucovat jako jedinej správnej názor, tak se akorát zabejčí a rozhádáte se. Zakazování fb je rovněž na nic. Jen si ji proti sobě poštveš. To, co tam napsala, není hezké, ale trestné to opravdu není, takže není nutné kvůli tomu rušit facebook. Měla by ses rozhodnout, jestli chceš primárně zlepšit vztah s ní, nebo ti víc záleží na tom, aby nepsala nic ošklivého o imigrantech. Problém je, že zlepšení vztahu dosáhnout můžeš, ale donutit jí změnit názor na imigranty nejde násilím, takže tu vlastně ani není nic k rozhodování.
@enyf
Mně se zdá, že ty zákazy bere celkem v pohodě.
A známí mi teda říkali, že to trestné je, tak nevím. Že za xenofobní projevy jsou teď hodně vysoké pokuty.
Ale jsem úplně bezradná, když ona už argumentuje tím, že nejsem dostatečně informovaná, protože jsem naposledy přečetla slaikář. A všechny prouprchlické kampaně jsou hloupé propagandy placené z norských fondů ![]()