Kontrolujte svým dětem Facebook?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
555
1.10.15 18:31

A co se týče kontroly v 15 letech - mamce stačilo vědět kde jsem, s kým jsem a kdy přijdu, věřila mi a já jsem ji za to vděčná, vždy jsem říkala pravdu a proto to fungovalo :hug:
Ale taky jsem si už v těch 15 letech posílala erotické sms, které by si mamka určitě přečíst nechtěla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
1.10.15 18:34

@me56h :roll: ty si nedáš pokoj… tak za prvý toto trestné fakt není, nehledě na to, že je to pravda, jelikož Evropa tímto opravdu páchá sebevraždu a za druhé neskutečně to přeháníš, jestli chceš o dceru přijít tak timhle stylem pokračuj :zed:

p. s. to fakt neni o FB, ale o lidech, co ho používaj…stejně jako oheň je dobrým sluhou, ale zlým pánem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
1.10.15 18:36
@tamikuc píše:
Nemyslím si, že výroky jsou trestně postižitelné :think: prostě se nad určitým tématem zamyslela nebo má nějaký názor, porpřípadě se ho snaží získat (třeba i diskuzí pod těmito výroky) :think:
co se týče fotek… já sama (18), bych intimní fotky neposlala, takže jak tady někdo předemnou psal, není to o fb, ale o slečně, zrušíte facebook, může si založit snapchat, instagraf, whats up, hang out a mnoho dalších aplikací… Zrušením jednoho účtu nevyřešíte nic, nejlepším řešením je mluvit a mluvit :kytka:

Tak tak. A občas takhle blbnou i podstatně starší, trošku toho erotična k tomu patří. Já kdysi dostával ero MMS od jisté třiatřicetileté paní, takže bych to úplně (v dospělosti) nezavrhoval, mně to dokonce přijde sexy. Ale do 18 ani ramínko od podprdy :mrgreen:

Ale přes fejsbůk nic intimního, co by mě jednou mohlo dohnat, neposílám. Ještě k těm imigrantům - možná vadí to, že na tom FB je to na očích, a pokud dcerka sdílí antiimigrantské příspěvky, maminka možná nechce, aby se takhle vymezovala a viděli to jejich příbuzní, kamarádi. Třeba má pocit, že jim dcerka dělá ostudu. Já tedy žádné názorové příspěvky nesdílím, téměř nic nelajkuju, mám to primárně kvůli chatu.

Příspěvek upraven 01.10.15 v 18:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6079
1.10.15 18:43
@neumisa píše:
ale ty jsi mi nějak povědomá… už dceru pustilo to Finsko? ;)

je hele a přesně to mě bliklo hlavou, když jsem četla ten příspěvek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
1.10.15 18:44
@me56h píše:
Tak jo, vzpomněla jsem si, že můžu napsat ještě jeden příspěvek :)Dcera je pryč, ale až se vrátím, udělám jí ze života peklo :D Našla jsem na jejím fb dost neslušné zprávy typu „uprchlická krize je rakovinou Evropy“ a „přijetí uprchlíků znamená ekonomickou sebevraždu“.
Mně to teda připadá dost ujeté, takový slovník na patnáctiletou holku a navíc tyhle výroky jsou už trestně postižitelné. Zprávy jsem okamžitě smazala a dcera si zruší fb. Jsem ráda, že jsem to nakonec projela.

Upřímně… nechtěla bych tě mít za matku. Víc k tomu opravdu nemám co říct a slovo „ujeté“ je dost slabé na to, co tu popisuješ…

Ale jinak když si chceš hrát na dospělačku, tak si nejdřív srovnej fakta, na slovníku nevidím nic špatného a trestně postižitelné to opravdu není. Pokud s naším trestním zákonem obeznámena nejsi, tak doporučuji - aspoň se dovzděláš.

Příspěvek upraven 01.10.15 v 18:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
1.10.15 18:45
@neumisa píše:
:lol: :lol: :lol: já u každého takového případu doufám v to, že to je trol…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.10.15 18:46
@neumisa píše:

To je divný, taky je mi to nějaký povědomý :lol:

• Citovat
  • Upravit
757
1.10.15 18:51
@me56h píše:
Tak jo, vzpomněla jsem si, že můžu napsat ještě jeden příspěvek :)Dcera je pryč, ale až se vrátím, udělám jí ze života peklo :D Našla jsem na jejím fb dost neslušné zprávy typu „uprchlická krize je rakovinou Evropy“ a „přijetí uprchlíků znamená ekonomickou sebevraždu“.
Mně to teda připadá dost ujeté, takový slovník na patnáctiletou holku a navíc tyhle výroky jsou už trestně postižitelné. Zprávy jsem okamžitě smazala a dcera si zruší fb. Jsem ráda, že jsem to nakonec projela.

Ach jo, to snad ne :D
Já bych teda za tohle dceru ještě pochválila, že má na to správný názor! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
1.10.15 18:58

@me56h :mrgreen: :mrgreen: nejsi náhodou merkur69 :jazyk:, no s těma uprchlíkama má ale pravdu takže já ybch jí pochválila že v 15 jí to vůbec zajímá :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6079
1.10.15 19:09

@Nimie

já došla k názoru, že to může být nějaká divná forma sociologického průzkumu… protože tak blbý přeci nikdo není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
1.10.15 20:24
@Modesta píše:
@Nimiejá došla k názoru, že to může být nějaká divná forma sociologického průzkumu… protože tak blbý přeci nikdo není :)

To bude na idnesu - RODIČE PODPORUJÍ NENÁVIST VŮČI PŘISTĚHOVALCŮM U SVÝCH DĚTÍ. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6079
1.10.15 20:31

@Nimie

LOL :D jo to by bylo dobrý na nadpis článku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.10.15 21:17
@brumdinka píše:
@me56h ted´mi došlo, že ses ptala v jiné diskuzi zda máš pustit dceru nakoncert…tak opravdu mladou resp. obě nešpehuj, ani na Fb ne…

Přesně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.10.15 21:27
@neumisa píše:

Co dcera chce utéct do Finska? Ani se nedivim, jak ji ctu. Při nejbližší příležitosti vzít kramle a od takové matky utéct za kopec.
Dyt ani na ten koncert holku nepusti prý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26336
1.10.15 21:29

@Kelsey

neříkej, že jsi nesledovala Boj s pubertální dcerou 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...