Kopl učitelku v MŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6638
18.9.13 17:28

@Jitka1976 radím nezkoušet, nechci číst v novinách Učitelka se v restauraci zasekla mezi stolem a židlí, když se klouzala, museli zasahovat hasiči a nebohou ženu vyprošťovat nůžkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
18.9.13 17:36
@suricata píše:
@Jitka1976 radím nezkoušet, nechci číst v novinách Učitelka se v restauraci zasekla mezi stolem a židlí, když se klouzala, museli zasahovat hasiči a nebohou ženu vyprošťovat nůžkami

No dovol… 8o Náhodou jsem zhubla půl kila…!!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6638
18.9.13 17:39

@Jitka1976 v tom případě vyjdi do ulic! teda do restaurací :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
18.9.13 17:41

@Jitka1976 hele když už jsme to tu tak zaneřádili, jakou bys doporučila plastelínu pro dvouleťáka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
18.9.13 17:45

@suricata A bude jí „papat“…??? :mrgreen: Pokud ne, tak hitovka Play doo (nevím jestli píšu správně), je měkká, což klasická plastelína není…a to malé děti odrazuje od modelování…pokud hrozí pozření, lze vyrobit vlastní (jedlou) modelínu…není chutná, ale je z neškodných surovin…dá se barvit Bretony (potr. barvy) a pokud to nebude jíst po hrstech, ale jen případně ochutná…nijak mu to neublíží.
kuličkovou NIKDY!!! Je to všude…lepí se to na boty…nábytek…zvířata… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
8911
18.9.13 17:46
@valkil píše: …Za mě by byla odpověď: neumí nic :oops: Mám půl roku (teda spíš 4 měsíce) abych ho všechno doučila, tak sleduju každé vděčné téma!

Hele, ale to si stejně nepomůžeš. My jsme měli všechno natrénované, ale… Syn (4,5) chodí od září do školky, byl tam týden, pak týden nemocný, teď zase začal chodit. Dneska mi učitelka řekla, že bych ho měla učit větší samostatnosti. :? Že u mnoha věcí říká, že je neumí, nechtěl si převlíct tričko sám, že to nikdy nedělal atd. 8o Lapala jsem po dechu a říkala ji, že to všechno umí, doma dělá, že ho nepřevlíkám, ráno si dokonce musí poskládat i pyžámko pod poštář… Tvářila se, že si snad vymýšlím. :nevim: Připadala jsem si jako blbec a snažila se jí říct, že má teď takové období, protože to párkárt zkoušel i doma na mě. No, tak nevím, jestli mi to věřila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
18.9.13 17:49
@Wiolla píše:
Hele, ale to si stejně nepomůžeš. My jsme měli všechno natrénované, ale… Syn (4,5) chodí od září do školky, byl tam týden, pak týden nemocný, teď zase začal chodit. Dneska mi učitelka řekla, že bych ho měla učit větší samostatnosti. :? Že u mnoha věcí říká, že je neumí, nechtěl si převlíct tričko sám, že to nikdy nedělal atd. 8o Lapala jsem po dechu a říkala ji, že to všechno umí, doma dělá, že ho nepřevlíkám, ráno si dokonce musí poskládat i pyžámko pod poštář… Tvářila se, že si snad vymýšlím. :nevim: Připadala jsem si jako blbec a snažila se jí říct, že má teď takové období, protože to párkárt zkoušel i doma na mě. No, tak nevím, jestli mi to věřila. :nevim:

Jo…proto se rodičů ptám co umí/ neumí…ono, když některé (chytré) dítě vidí, jak oblékám 2 a půl letého, který fakt neumí…chce TAKY…tak TAKY neumí…a neumí…a neumí…ale já už od maminky vím, že UMÍ…a tak mu trochu pomůžu…a zbytek sám…(vlk se nažere, koza je celá)

• Citovat
  • Upravit
6638
18.9.13 17:51

@Jitka1976 děkuju a přeju hezký zbytek dne a hodné dětičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
18.9.13 17:53

@suricata Není zač…a doufám, že se zase někde „potkáme“ a hezky pohádáme… :mrgreen: :hug:

• Citovat
  • Upravit
6638
18.9.13 18:20

@Jitka1976 bylo přínosné s tebou diskutovat, i když jsme se v něčem neshodly :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
18.9.13 19:25
@suricata píše:
@Jitka1976 :mrgreen: tak řekněme, že ekvivalentem klouzání na židli je houpání na židli, nikdy jsem v hospodě, restauraci, v práci ani nikde jinde neviděla, že by za to někoho napomínali :nevim:
Tobě nepříjde srandovní představa, že se kolega v kanceláři houpe na židli a šéf ho vezme za ucho a vytáhne ho do vedlejšího kanclu, aby se podíval, jak ve vedlejším oddělení hezky sedí a pracuje???

Možná lepší příklad, dítě něco rozlije a dostane vynadáno, že je prase a neumí jíst, když se to stane dospělému, prostě se to utře :nevim:

tobě příjde zásah paní učitelky na zakladatelčina v pořádku???

No to je prča. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
18.9.13 19:49
@Jitka1976 píše:
Nedočetla jsem do konce diskuze…ale tohle mi fakt nedá nereagovat… 8oMám na mysli to: Jestli by se tak chovala i k dospělému?
Tak situace: Jdeš do restaurace (varianta k dětské jídelně…dospělák nejí v dětské jídelně, ale v restauraci, že jo?)…čekáš na jídlo/jíš/jsi po jídle (libovolná varianta)…a začneš se klouzat po židli pod stůl 8o (asi ne, ale TY to píšeš…) Co udělá personál restaurace??? Číšník k Tobě přijde a slušně tě vyzve k tomu aby sis sedla…Ty se stále kloužeš…kloužeš…kloužeš…číšník napomíná a napomíná…celá restaurace se „baví“…Co se stane??? Tušíš??? Já ti to povím…číšník (nejspíš teda dva) tě vezmou pod paždí a vyvedou tě z restaurace…Tam ti to klidně udělají…ztrapní tě, když se neumíš chovat.
Dospělí se takto většinou nechovají…tak se jim to nestává…ale pokud by se tak chovali, věř mi, že by to ponížení zažili na vlastní kůži…a zřejmě by to už NIKDY neudělali…
Takže odpověď na Tvoji otázku zní: NECHALI :nevim:

Ale tam šlo o školní jídelnu, né o restauraci. To bude asi jiná diskuse… :roll: Ty v tom máš koukám jasno. Je to zkoušení hranic, ale co si myslí dítě, to máš na salámu. Vystačíš si sama. Poslední dobou jsem potkala víc učitelek a nějak začínám mít alergii. A nechápu, proč se podivuješ reakci na příspěvek, který sem dáš. Pokud ti to vadí, tak si pište SZ ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
18.9.13 19:54

@kolozubka Moje p. uč. říkala krásnou větu: „Zklidni hormon“… :mrgreen: :*

• Citovat
  • Upravit
12272
18.9.13 20:13
@Jitka1976 píše:
@kolozubka Moje p. uč. říkala krásnou větu: „Zklidni hormon“… :mrgreen: :*

Až po tobě. :mavam: A to jsem vymyslela sama, nemusím na to mít ani paní učitelku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
18.9.13 20:15
@kolozubka píše:
Ale tam šlo o školní jídelnu, né o restauraci. To bude asi jiná diskuse… :roll: Ty v tom máš koukám jasno. Je to zkoušení hranic, ale co si myslí dítě, to máš na salámu. Vystačíš si sama. Poslední dobou jsem potkala víc učitelek a nějak začínám mít alergii. A nechápu, proč se podivuješ reakci na příspěvek, který sem dáš. Pokud ti to vadí, tak si pište SZ ne?

Jistě, ale dospěláci nejedí v školní jídelně, ty chytračko
Děti ve školní jídelně, pod dohledem učitelky. Ta jim rozdává jídlo (Mš), hlídá i kázeň a pomáhá, kde je potřeba.
Dospělák v restauraci, pod „dohledem“ číšníka, ten obsluhuje, pomůže, pokud je potřeba a hledí i na „kázeň“ (aby nikdo nikoho neobtěžoval, nechoval se jako hovado a pod. a pokud je potřeba, zakročí a hosta vyvede-už jsem to párkrát viděla a nešlo o hospodu, ale restauraci na úrovni)
Proto myslím ten příměr s restaurací-je to ekvivalent k té školkové jídelně, ale to ti evidentně nedocvaklo, že jo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí