Kopl učitelku v MŠ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2526
18.9.13 20:49

Ahoj :mrgreen:,dneska jsem měla volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. mišanila
18.9.13 20:50

A nehádejte se, nebo vás odtáhnu za flígr do vedlejší diskuze, aby jste viděly, jak tam děvčata hezky, slušně a bez hádek diskutují :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25126
18.9.13 20:51

Pane Bože, kam jsem to zase vlezla, opět jedna diskuse mimo téma… holky nechcete si to nechat jinam, poprat se třeba přes SZ. Myslím, že to zakladatelku až tak moc nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
18.9.13 20:52

@klafina123 Řekla jsem potěš…ne naštvi… :mrgreen: Já chci pátek…!!!

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
18.9.13 20:53

@MartinaIrena Jo…máš pravdu…zakladatelce se omlouvám…

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
18.9.13 20:53
@nepř. mišanila píše:
A nehádejte se, nebo vás odtáhnu za flígr do vedlejší diskuze, aby jste viděly, jak tam děvčata hezky, slušně a bez hádek diskutují :mrgreen:

Kde že..??? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2526
18.9.13 20:54

@Jitka1976 Kašli na to, proto já v příspěvcích málokdy píšu, co dělám, právě kvůli některým :cert:. Jednou jsem napsala názor na olizování dětí všeho možného od MHD, až po válení se malých dětí v nákupních centrech po zemi. Mě to přijde hnus, když vidím, co za lidi tam projde, nebo kdo všechno se drží v MHD tyčí. Neumíš si představit co propuklo, co jsem se o sobě všechno dozvěděla..skončilo to na mojí žádost zablokováním diskuze. A od té doby se vyjadřuju jen tam, kde cítim, že má někdo opravdu zájem nebo píšu do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
18.9.13 20:56

Mně se tato diskuze + ta o zasedacím pořádku v lavicích moc líbí. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pančelky se skvěle předvedly. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
18.9.13 20:58

@klafina123 máš tam SZ…

• Citovat
  • Upravit
2526
18.9.13 20:59

Poslední mimo téma.. @Jitka1976 K pousmání…odpoledne jsem byla na třídní schůzce ve školce. Paní ředitelka přemýšlela, co ještě říct…,ticho jak v hrobě…pak už ne..jedna maminka si prdla :mrgreen: Nikdo se už nemohl soustředit na nic, tak se schůzka ukončila :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
18.9.13 21:00

Jinak teda zakladatelko, já si sama pamatuju, jak mě jedna labilní soudružka učitelka v MŠ dělala ze života peklo, školku jsem kvůli ní nenáviděla. Takže bych si vyslechla celou story i od syna a co ho na tom naštvalo. A hlavně jak se cítil, ne, co se stalo, ale jaké měl pocity. Tipovala bych to na to, že ho prostě ztrapnila přede všema a ponížila ho. Ale vysvětlila bych mu, že jakkoliv je naštvaný, tak útok na druhého člověka, kopnutí, je nepřijatelná forma ventilování hněvu a snažila bych se ho naučit, jak v podobné situaci reagovat. Třeba že si zadupe nebo zakřičí. Tím nikomu neublíží. A když bude dělat někdo něco proti jeho vůli, tak hlavně aby se nebál Ti to vždy říci. To je opravdu důležité.
A ještě k té omluvě, řekněte si doma, co a jak jí řekne a jděte tam spolu a na bonboniéru se vykašlete, to by úča mohla brát jako „uplácení“ a mohlo by to vše ještě zhoršit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
18.9.13 21:01

@klafina123 Ta to rozsekla… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25126
18.9.13 21:02

@klafina123 :lol: :lol: :lol:
@jitka1976 Třeba jí přišlo, že už ta diskuse je o prdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
18.9.13 21:07

@MartinaIrena jo…tak ten pocit mám skoro vždycky…jako po stopadesáté říkat rodičům, že mají dát náhradní oblečení a podepsat ho…nebo, že školné se platí do 15. tého v měsíci…někdy si myslím, že z rodičů děláme mimina…poslala bych jim to mailem a kdo něčemu nerozumí, tak má pusu a zeptá se…myslim, že by to většina rodičů uvítala…

• Citovat
  • Upravit
3115
18.9.13 21:10
@Jitka1976 píše:
@MartinaIrena jo…tak ten pocit mám skoro vždycky…jako po stopadesáté říkat rodičům, že mají dát náhradní oblečení a podepsat ho…nebo, že školné se platí do 15. tého v měsíci…někdy si myslím, že z rodičů děláme mimina…poslala bych jim to mailem a kdo něčemu nerozumí, tak má pusu a zeptá se...myslim, že by to většina rodičů uvítala

ano, ano, ano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect