Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@alifie píše:
Dá.Následující vyjádření není zákaz:
„Zdůrazňuji, že není možné, aby jakákoliv laboratoř prováděla testy na koronavirus. Je třeba, aby měla potvrzení o kvalitě a byla ve spojení s NRL. Doporučuji všem občanům, aby nevyhledávali soukromé laboratoře, když mají podezření na infekci, ale aby se řídili pokyny hygieniků.“
no takže se nahlásím na hygieně a ta řekne testovat vás nebudeme s nikde jste nebyla
mě právě zajímalo jestli se může jít do těch soukr. laboratoří kde řekneš co chceš zaplatíš a oni bez keců udělají
@ka2ka píše:
no takže se nahlásím na hygieně a ta řekne testovat vás nebudeme s nikde jste nebylamě právě zajímalo jestli se může jít do těch soukr. laboratoří kde řekneš co chceš zaplatíš a oni bez keců udělají
Tady toho máš víc.
https://www.idnes.cz/…_domaci_kuce
V článku zmíněná „gentlemanská dohoda“ s většími laboratořemi, je podle mě hezký podraz, aby těch oficiálně uznatelných otestovaných bylo méně.
@lucenka píše:
Tak musím pochválit Vietnamcevylepšují svá bezpečnostní opatření a omezují vstup do země pro lidi z 8 států Evropy (Německo, Británie, Francie, Španělsko, Dánsko, Norsko, Finsko, Švédsko). A ta koza, co to sem z Evropy dotáhla si dneska může připsat dalšího nakaženého
takže už zvládla nakazit napřímo 13 lidí
![]()
Tak ještě lepší
Příspěvek upraven 09.03.20 v 12:45Neumožní vstup ze zemí, kde se objeví 50 případů za dne nebo přesáhnou celkový počet 500 případů. Takže za chvíli celá EU
Psal jsem tady cca před 2 dny, že od 500 nakažených v CZ začnu nosit masku.
Oni tu číslovku snad okopírovali z mého příspěvku této diskuse.
![]()
@alifie píše:
Tady toho máš víc.
https://www.idnes.cz/…_domaci_kuceV článku zmíněná „gentlemanská dohoda“ s většími laboratořemi, je podle mě hezký podraz, aby těch oficiálně uznatelných otestovaných bylo méně.
to vím takže v podstatě smůla o testují jen toho koho si vyberou takže normálně si na test člověk nedojde
@Anonymní píše:
Jsem z moravy, nebyla jsem v it, pracuji v obchodě, minulý týden jakoby se o mě pokoušela slabost, čtvrtek pátek jsem byla doma. O víkendu jsem hodně odpočívala. Dnes bolest celého těla, zima, bolí klouby, hlava, mírná rýma, pocit ucpaneho nosu, teploty žádné! Voláte svému lékaři? může jít o obyčejnou virózu, ale doktoři vám pošlou testovací tým, jako je to normální postup, nebo v mém případě čekat jestli nepřijdou teploty? počasí venku virózam přeje. Jste některá také tak oslabená ale kde vzít tu jiatotu že to je korona? nebo není. Prosím anonym
Asi je lepší podle doporučení zavolat svému lékaři a dohodnout se na postupu..za to nic nedáš ![]()
@ka2ka píše:
to vím takže v podstatě smůla o testují jen toho koho si vyberou takže normálně si na test člověk nedojde
Já myslím, že ano - jen si musíš najít laboratoř „bez gentlemanské dohody“ a dá to víc práce, než kdyby stát neházel lidem klacky pod nohy. ![]()
@ka2ka píše:
Tak ani prezident nedbá na doporučení vlády
https://www.novinky.cz/…bis-40315998?…
Evidentně riskují i ostatní. ![]()
Trump si podal ruku s mužem, který byl v kontaktu s nakaženým. Senátor Cruz je v karanténě
@alifie píše:
Itálie:
22.2.2020 - cca 80 nakažených
28.2.2020 - cca 800 nakažených
6.3.2020 - cca 3000 nakaženýchMinulý týden byli v ČR jen 3 nemocní, dnes je jich 30, za týden jich může být 300 a za další týden…
Itálie
21.2. - 3 nakažení
28.2 - 888 nakažených, 21 mrtvých
Česká republika
1.3 - 3 nakažení
8.3. - 31 nakažených, 0 mrtvých, všichni nakažení bez příznaků
Připádá vám to jako podobný vývoj?
@mojmira píše:
píše: Více
To je strašně málo, lidi se stejným tempem uzdravují. Takhle tu epidemii nevybudujeme. ![]()
@Venett píše:
Kolik je takových nezodpovědných lidí třeba u nás??![]()
A takto to mas…Ja nevim, jsou ti lidi dementni? No v tomto pripade bych rekla, ze se stydeli, ze vycestovali plus dementni teda.
@wildcherry píše:
A takto to mas…Ja nevim, jsou ti lidi dementni? No v tomto pripade bych rekla, ze se stydeli, ze vycestovali plus dementni teda.
Děs ![]()
@badaboom píše:
To je strašně málo, lidi se stejným tempem uzdravují. Takhle tu epidemii nevybudujeme.
Ty tvoje samice na tebe doma tak kaslou, ze porad otravujes tady? Nebo s nema nejde na toto tema/nebo i jine, komunikovat, protože jsou nepouzitelny v tomto smeru? Navazis se a urazis nas tady, pritom placas strasny srance, ktere ti tady nikdo nezere, ale porad tady budes zapachat
,proc se nejdes radeji mnozit? Mas v planu nejakych deset decek ne ![]()