Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Betty MacDonald píše:
@wildcherry Jestli můžu, doporučím ti svou strategii, já od vybraných lidí nic dobrého neočekávám, nebývám tak často zklamaná. A když se tam náhodou náznak selského rozumu projeví, tak jsem příjemně překvapená.To samozřejmě platí u nás v zapadakove, kde se nesluší, aby oba rodiče pracovali a nebrali žádné dávky.
Bezva přístup ![]()
@Quertizop píše:
Já tady bedlivě sleduju situaci, čekám, kdy zdejším děvčatům rupnou nervy a naběhnou s vidlemi na lyžaře
V pohode, vsak ja trapnou odpoved cekala
.Do kabelky se nam nastesti vleze hodne veci ![]()
@Betty MacDonald píše:
@wildcherry Jo a ještě jsem zapomněla napsat, že smysl pro humor se tady u nás nepěstuje vůbec. To jako když nahodiš trefnej vtípek, tak dloooouhý hrobový ticho. Moc těžký to tady mám
Faaaaakt? Jakto ![]()
Edit:Na druhou stranu, jako, aspon ses jako tady jedna z nas hysterek, na hrobove ticho pripravena ![]()
Příspěvek upraven 09.03.20 v 16:19
@ka2ka píše:
leží tak protože to prý má lepší výsledky při léčbě a dýchání byl tu na to odkaz kde to vysvětlovali
Aha, moc děkuju za vysvětlení ![]()
Nemocnice S:T Göran v centru Stockholmu šla do „štábní připravenosti“. Objevil se tam corona nemocny člověk, který nebyl v zahraničí a neměl vědomy kontakt s někým nemocným. 40 lékařů /zaměstnanců bylo vzato do karantény.
@Spendlicek píše:
Na brise jich tam lezelo vic. Co jsem vycetls, pomaha to jaksi plicim, ze jim to ulevuje.
Díky moc
I všem ostatním, co mi odpovídají ![]()
@lucenka píše:
Asi vzali Skandinávii jako celek. Možná tam odtud mají hodně turistů, tak se bojí, že jim to dotáhnou
I tak je to možný.
@ka2ka píše:
aby tě mohli co nejrychleji oživit a nemuseli se zdržovat stříháním oblečení
Navíc - všechny textilie po použití míří do spalovny. Už jim klidně tzv. „andílci“ mohly dojít.
ČVUT na deset dní ruší výuku, VŠE se bude kvůli studentce dezinfikovat
https://www.idnes.cz/…_domaci_kane?…
V Praze 6 zůstala většina školáků doma, rodiče poslechli radnici
Prázdné zůstaly v pondělí základní školy v Praze 6. Do lavic nedorazilo 90 procent žáků základních škol, které zřizuje tato městská část. Rodiče tak respektovali radu krizového štábu, aby neposílali své děti do školy z důvodu ochrany před koronavirem.
@wildcherry píše:🤣 🤣
Faaaaakt? Jakto
Edit:Na druhou stranu, jako, aspon ses jako tady jedna z nas hysterek, na hrobove ticho pripravenaPříspěvek upraven 09.03.20 v 16:19
@Nimie píše:
Já to teda taky viděla/slyšela už na vícero místech. Teď nemám úplně možnost dohledávat nějaké zdroje, ale bylo to zmíněno i v souvilosti s těmi dětmi že je fáma že to na ně nejde, jen často nemají příznaky (nebo jen minimální) což je z hlediska dohledatelnosti nemocných ještě větší průšvih než u dospělých, kde je to hlavně o nakažlivosti v inkubační době. Můžu na to pak zkusit kouknout jestli to tu někde nebudu mít až budu mít chvilku
Já Ti to věřím. Já taky kouknu dál, jen co odevzdám mrnavy vnouče rodičům. Už když jsem ho vyzvedavala hlásila paní učitelka, že jsem byla celý den očekávána s tím, že přinesu jahody a budu nadávat na coronu.
Tak musím to coronovy zlý mumlani krotit. Jsou mu teprve dva roky ![]()
@wildcherry píše:
Faaaaakt? Jakto
Edit:Na druhou stranu, jako, aspon ses jako tady jedna z nas hysterek, na hrobove ticho pripravenaPříspěvek upraven 09.03.20 v 16:19
Připravená jsem. Díky odlehlé oblasti, ve které bydlím, musím mít zásoby všeho. Ale to přece nemůžu zveřejnit, byla bych za slepici, co panikari, ne? A chtěla bych vidět místní KINGY diskuse, co by dělali uprostřed nedělního vařeni oběda, kdyby jim žena řekla, že jí došla mouka
Dovedeš si představit, jak zakládá debatu: moje stará je tak blbá, že neví, že potřebuje mouku ![]()
@Betty MacDonald píše:
Připravená jsem. Díky odlehlé oblasti, ve které bydlím, musím mít zásoby všeho. Ale to přece nemůžu zveřejnit, byla bych za slepici, co panikari, ne? A chtěla bych vidět místní KINGY diskuse, co by dělali uprostřed nedělního vařeni oběda, kdyby jim žena řekla, že jí došla mouka![]()
![]()
Dovedeš si představit, jak zakládá debatu: moje stará je tak blbá, že neví, že potřebuje mouku
Nic, mouku nepoužíváme ![]()
@Nimie píše:
Já to teda taky viděla/slyšela už na vícero místech. Teď nemám úplně možnost dohledávat nějaké zdroje, ale bylo to zmíněno i v souvilosti s těmi dětmi že je fáma že to na ně nejde, jen často nemají příznaky (nebo jen minimální) což je z hlediska dohledatelnosti nemocných ještě větší průšvih než u dospělých, kde je to hlavně o nakažlivosti v inkubační době. Můžu na to pak zkusit kouknout jestli to tu někde nebudu mít až budu mít chvilku
Vzhledem k neustálým dotazům opakujeme, že prosba a doporučení nechat děti příští týden doma platí pro všechny školky a školy, u gymnázií, středních škol, učilišť, soukromých škol a školek i vysokých škol se prosím řiďte pokyny ředitelů, případně rektorů (tyto školy nejsou v naší působnosti). Stejně tak u ZUŠ. Doporučení se týká všech dětí, nikoliv jen těch, které byly s rodiči, prarodiči, dalšími rodinnými příslušníky, sami nebo s přáteli v zahraničí, neboť v ČR už byla nákaza bohužel prokázána i u dvou dětí.
@vokishka píše:
Zajímalo by mě, jestli ten nakažený kluk je ten původně negativní sy nakažených. Jak se otec zlobil, že to věděl dřív z televize.
Ty jo já už si ty lidi absolutně nepospojuju, jak kdo kde s kym souvisí nebo ne