Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9319
9.3.20 16:17
@Betty MacDonald píše:
@wildcherry Jestli můžu, doporučím ti svou strategii, já od vybraných lidí nic dobrého neočekávám, nebývám tak často zklamaná. A když se tam náhodou náznak selského rozumu projeví, tak jsem příjemně překvapená. :mrgreen: To samozřejmě platí u nás v zapadakove, kde se nesluší, aby oba rodiče pracovali a nebrali žádné dávky. :mavam:

Bezva přístup :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@Quertizop píše:
Já tady bedlivě sleduju situaci, čekám, kdy zdejším děvčatům rupnou nervy a naběhnou s vidlemi na lyžaře :palec:

V pohode, vsak ja trapnou odpoved cekala :mrgreen:.Do kabelky se nam nastesti vleze hodne veci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
@Betty MacDonald píše:
@wildcherry Jo a ještě jsem zapomněla napsat, že smysl pro humor se tady u nás nepěstuje vůbec. To jako když nahodiš trefnej vtípek, tak dloooouhý hrobový ticho. Moc těžký to tady mám :mrgreen:

Faaaaakt? Jakto :think:
Edit:Na druhou stranu, jako, aspon ses jako tady jedna z nas hysterek, na hrobove ticho pripravena :lol:

Příspěvek upraven 09.03.20 v 16:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
9.3.20 16:18
@ka2ka píše:
leží tak protože to prý má lepší výsledky při léčbě a dýchání byl tu na to odkaz kde to vysvětlovali

Aha, moc děkuju za vysvětlení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24726
9.3.20 16:19

Nemocnice S:T Göran v centru Stockholmu šla do „štábní připravenosti“. Objevil se tam corona nemocny člověk, který nebyl v zahraničí a neměl vědomy kontakt s někým nemocným. 40 lékařů /zaměstnanců bylo vzato do karantény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
9.3.20 16:20
@Spendlicek píše:
Na brise jich tam lezelo vic. Co jsem vycetls, pomaha to jaksi plicim, ze jim to ulevuje.

Díky moc :-) I všem ostatním, co mi odpovídají :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24726
9.3.20 16:21
@lucenka píše:
Asi vzali Skandinávii jako celek. Možná tam odtud mají hodně turistů, tak se bojí, že jim to dotáhnou :nevim:

I tak je to možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37153
9.3.20 16:25
@ka2ka píše:
aby tě mohli co nejrychleji oživit a nemuseli se zdržovat stříháním oblečení

Navíc - všechny textilie po použití míří do spalovny. Už jim klidně tzv. „andílci“ mohly dojít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
9.3.20 16:26

ČVUT na deset dní ruší výuku, VŠE se bude kvůli studentce dezinfikovat

https://www.idnes.cz/…_domaci_kane?…

V Praze 6 zůstala většina školáků doma, rodiče poslechli radnici
Prázdné zůstaly v pondělí základní školy v Praze 6. Do lavic nedorazilo 90 procent žáků základních škol, které zřizuje tato městská část. Rodiče tak respektovali radu krizového štábu, aby neposílali své děti do školy z důvodu ochrany před koronavirem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
9.3.20 16:26
@wildcherry píše:
Edit:Na druhou stranu, jako, aspon ses jako tady jedna z nas hysterek, na hrobove ticho pripravena :lol:Příspěvek upraven 09.03.20 v 16:19
🤣 🤣
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24726
9.3.20 16:29
@Nimie píše:
Já to teda taky viděla/slyšela už na vícero místech. Teď nemám úplně možnost dohledávat nějaké zdroje, ale bylo to zmíněno i v souvilosti s těmi dětmi že je fáma že to na ně nejde, jen často nemají příznaky (nebo jen minimální) což je z hlediska dohledatelnosti nemocných ještě větší průšvih než u dospělých, kde je to hlavně o nakažlivosti v inkubační době. Můžu na to pak zkusit kouknout jestli to tu někde nebudu mít až budu mít chvilku :)

Já Ti to věřím. Já taky kouknu dál, jen co odevzdám mrnavy vnouče rodičům. Už když jsem ho vyzvedavala hlásila paní učitelka, že jsem byla celý den očekávána s tím, že přinesu jahody a budu nadávat na coronu. :lol: Tak musím to coronovy zlý mumlani krotit. Jsou mu teprve dva roky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42502
9.3.20 16:31
@wildcherry píše:
Edit:Na druhou stranu, jako, aspon ses jako tady jedna z nas hysterek, na hrobove ticho pripravena :lol:Příspěvek upraven 09.03.20 v 16:19

Připravená jsem. Díky odlehlé oblasti, ve které bydlím, musím mít zásoby všeho. Ale to přece nemůžu zveřejnit, byla bych za slepici, co panikari, ne? A chtěla bych vidět místní KINGY diskuse, co by dělali uprostřed nedělního vařeni oběda, kdyby jim žena řekla, že jí došla mouka :mrgreen: :lol: :mrgreen: Dovedeš si představit, jak zakládá debatu: moje stará je tak blbá, že neví, že potřebuje mouku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
9.3.20 16:33
@Betty MacDonald píše:
Připravená jsem. Díky odlehlé oblasti, ve které bydlím, musím mít zásoby všeho. Ale to přece nemůžu zveřejnit, byla bych za slepici, co panikari, ne? A chtěla bych vidět místní KINGY diskuse, co by dělali uprostřed nedělního vařeni oběda, kdyby jim žena řekla, že jí došla mouka :mrgreen: :lol: :mrgreen: Dovedeš si představit, jak zakládá debatu: moje stará je tak blbá, že neví, že potřebuje mouku :jazyk:

Nic, mouku nepoužíváme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
9.3.20 16:34

@Nimie píše:
Já to teda taky viděla/slyšela už na vícero místech. Teď nemám úplně možnost dohledávat nějaké zdroje, ale bylo to zmíněno i v souvilosti s těmi dětmi že je fáma že to na ně nejde, jen často nemají příznaky (nebo jen minimální) což je z hlediska dohledatelnosti nemocných ještě větší průšvih než u dospělých, kde je to hlavně o nakažlivosti v inkubační době. Můžu na to pak zkusit kouknout jestli to tu někde nebudu mít až budu mít chvilku

Vzhledem k neustálým dotazům opakujeme, že prosba a doporučení nechat děti příští týden doma platí pro všechny školky a školy, u gymnázií, středních škol, učilišť, soukromých škol a školek i vysokých škol se prosím řiďte pokyny ředitelů, případně rektorů (tyto školy nejsou v naší působnosti). Stejně tak u ZUŠ. Doporučení se týká všech dětí, nikoliv jen těch, které byly s rodiči, prarodiči, dalšími rodinnými příslušníky, sami nebo s přáteli v zahraničí, neboť v ČR už byla nákaza bohužel prokázána i u dvou dětí.

Zdroj: https://www.idnes.cz/…_domaci_kane?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
9.3.20 16:39
@vokishka píše:
Zajímalo by mě, jestli ten nakažený kluk je ten původně negativní sy nakažených. Jak se otec zlobil, že to věděl dřív z televize.

Ty jo já už si ty lidi absolutně nepospojuju, jak kdo kde s kym souvisí nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí