Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Při tomhle seriálu, manžel kroutí hlavou a jde na jedno do hospody. Koukáte také někdo? nebo jsem sama …:D
![]()
Monjie píše:
Při tomhle seriálu, manžel kroutí hlavou a jde na jedno do hospody. Koukáte také někdo? nebo jsem sama …:D![]()
![]()
To teď bude sedět v hodspodě pořád, ne?? ![]()
K tématu: Nedívám.
Jak se to říká? Pán Bůh s náma a zlej pryč?
![]()
Cokoliv jen tohle prosím ne ![]()
Opravdu mě to nezaujalo, nesnáším přeslazený nekonečný pindovinky.
Ale pokud se to někomu líbí, nechť si to užije ![]()
porad snad ne, nebo sedi u pc a da si do usi sluchatka aby neslysel:D
Mně to manžel přepnul, ale nebránila jsem se. Myslím, že když uvidím každý 100.díl, vyjde to nastejno
.
nj je to ptakovina:D ale kdy na takove hovadiny mame cas jindy nez na materske?:D
![]()
Monjie píše:
nj je to ptakovina:D ale kdy na takove hovadiny mame cas jindy nez na materske?:D![]()
Přesně tak. Pošlu ti email na manžela, abys mu to takhle napsala, jo? Aby to neslyšel jen ode mě. ![]()
Já se taky nedívám.Myslela jsem,že je to pár dílů a pak mi přítel řekl,že to má snad 170 dílů.Proboha.A to má být každý večer?Ale pokud se to někomu líbí tak prosím.
Nedivám se a myslím, že o nic nepřijdu. Šílený je, že na ČT 1 je Pošta pro tebe a na Nově tohle, to je prostě TEROR! ![]()
Už jen z náboženských důvodů teda ani za nic…
nejsem rasista, ale…
fakt jsou kvalitnější pořady a když ne, tak si radši vylosuju některý díl Colomba nebo Dr. House ![]()
Viděla jsem první díl, ale na druhý už jsem neměla sil. Zas na druhou stranu Ivo Šmoldas tím svým typickým rozvláčným hlasem tuhle někde vyprávěl o svém vztahu k televizním seriálům. Prý: "Nejraději relaxuji tak, že sedím na pohovce a dívám se do zdi a a by mne neodvezli do blázince, tak si před tu zeď dám televizi a čím blbější pořad, tím lepší, neboť ho vlastně raději nevnímám.
Takže možná si ho někdy zas pustím
![]()
Pro boha nééé!!
Nekoukám a řeším co budu dělat po večerech, páč mužskej to většinou zapíchne u PC nebo u piva a já hlídám prcky, takže co s večerem?? ![]()