Koukáte na zprávy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3509
11.11.14 20:07

OT: Co na to říkáte, hrůza.
http://usti.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…

Tuhne mi krev v žilách, někdy mě napadá, kdyby se se mnou nedej Bože něco stalo, co by bylo s tím mým miminkem. Naši už jsou dávno zaúkolovaný, že kdybych dýl jak dvě hodiny nezvedala telefon, ať okamžitě vyrazí ke mně do bytu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
11.11.14 20:11

@Pincenza drsný, mladá holka…my naštěstí karmu nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
11.11.14 20:11

@Adduše no já taky ne, ale ještě to není potvrzený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
11.11.14 20:15

No a právě prot na zprávy nekoukám.. Dodnes nezapomenu, jak při oslavě prvních narozenin mého syna jsem si debužirovali, pojídali, popíjeli, bavili se.. A v tom babi zcela mimo téma a souvislosti: „A to jste slyšeli, jak se ten kluk udusil hovězím?“ - mám to natočené na kameře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.11.14 20:33
@Sluka píše:
No a právě prot na zprávy nekoukám.. Dodnes nezapomenu, jak při oslavě prvních narozenin mého syna jsem si debužirovali, pojídali, popíjeli, bavili se.. A v tom babi zcela mimo téma a souvislosti: „A to jste slyšeli, jak se ten kluk udusil hovězím?“ - mám to natočené na kameře :palec:
:-D :-D :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.11.14 20:34

@Pincenza Moje první reakce na článek byla: to už to idnes taky dotáhl na úroveň Blesku, takové esoterické závěry v titulku? 8o Ale není karma jako karma… Každopádně škoda jí, pěkná, pěkná. Dnešní plynové kotle prý ale mají jakousi pojistku, tak mně by se to stát nemělo. No snad. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
11.11.14 20:34
@Sluka píše:
No a právě prot na zprávy nekoukám.. Dodnes nezapomenu, jak při oslavě prvních narozenin mého syna jsem si debužirovali, pojídali, popíjeli, bavili se.. A v tom babi zcela mimo téma a souvislosti: „A to jste slyšeli, jak se ten kluk udusil hovězím?“ - mám to natočené na kameře :palec:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
11.11.14 20:57

No ale sousedi z toho domu, kde bydlela prý říkali, že tam karma není, že byly odstraněny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
11.11.14 21:17

@janicka.ocet já si taky myslim, že dělali nějaký opatření proti tomu, že jak se tehdá otrávila ta celá rodina, že to nějak hromadně nechávali kontrolovat a zabezpečovat. Ale nevim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí