Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
OT: Co na to říkáte, hrůza.
http://usti.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
Tuhne mi krev v žilách, někdy mě napadá, kdyby se se mnou nedej Bože něco stalo, co by bylo s tím mým miminkem. Naši už jsou dávno zaúkolovaný, že kdybych dýl jak dvě hodiny nezvedala telefon, ať okamžitě vyrazí ke mně do bytu. ![]()
No a právě prot na zprávy nekoukám.. Dodnes nezapomenu, jak při oslavě prvních narozenin mého syna jsem si debužirovali, pojídali, popíjeli, bavili se.. A v tom babi zcela mimo téma a souvislosti: „A to jste slyšeli, jak se ten kluk udusil hovězím?“ - mám to natočené na kameře ![]()
@Sluka píše:
No a právě prot na zprávy nekoukám.. Dodnes nezapomenu, jak při oslavě prvních narozenin mého syna jsem si debužirovali, pojídali, popíjeli, bavili se.. A v tom babi zcela mimo téma a souvislosti: „A to jste slyšeli, jak se ten kluk udusil hovězím?“ - mám to natočené na kameře
@Pincenza Moje první reakce na článek byla: to už to idnes taky dotáhl na úroveň Blesku, takové esoterické závěry v titulku?
Ale není karma jako karma… Každopádně škoda jí, pěkná, pěkná. Dnešní plynové kotle prý ale mají jakousi pojistku, tak mně by se to stát nemělo. No snad. ![]()
@Sluka píše:
No a právě prot na zprávy nekoukám.. Dodnes nezapomenu, jak při oslavě prvních narozenin mého syna jsem si debužirovali, pojídali, popíjeli, bavili se.. A v tom babi zcela mimo téma a souvislosti: „A to jste slyšeli, jak se ten kluk udusil hovězím?“ - mám to natočené na kameře
No ale sousedi z toho domu, kde bydlela prý říkali, že tam karma není, že byly odstraněny.
@janicka.ocet já si taky myslim, že dělali nějaký opatření proti tomu, že jak se tehdá otrávila ta celá rodina, že to nějak hromadně nechávali kontrolovat a zabezpečovat. Ale nevim. ![]()