Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mondousek píše:
Vy jste tak hrozně zlé, děláte jako by zakladatelka chtěla z toho psa udělat guláš. Porovnávat psa a dítě je úplně mimo a říkat těhotné ženě, která zřejmě má nějaké psychické problémy (jak psala trpí na úzkosti), že neměla otěhotnět a že baby box to jistí, je fakt nehoráznost. Pes z dvou dnů u zakladatelky mít psychické problémy jistě nebude, ale zakladatelka by se z této diskuze klidně mohla dostat do depresí, když jí tu plno moralistek dává najevo, že nebude dobrá matka, jen proto, že chce vrátit psa chovateli. Mě naopak přijde přijatelnější, když si hned uvědomí, že na to nemá (psychicky či fyzicky) a psa vrátí chovateli, než aby si psa nechala a on třeba strádal někde u boudy apod…takových majitelů nebude málo. Ona tomu psovi nijak neublížila, tak neubližujte ji prosím. Udělala chybu a snaží se jí napravit. Je mi jí líto a toto hromadné lynčování nechápu.
To je především zakladatelky hloupost, že si jako těhotná s úzkostnými stavy kupovala psa a po dvou dnech řeší, jestli jí za něj vrátí peníze
. Osobně mi přijde horší to, že řeší to vrácení peněz, než to, že zjistila, že na pejska nemá sílu
@Mondousek Jsi hodná. Takových lidí, jako Ty, si vážím. Přeji ti vše dobré. Pejska jsem vrátila chovateli. Vysvětlila jsem mu celou situaci, byl rád.
@Mondousek píše:
Vy jste tak hrozně zlé, děláte jako by zakladatelka chtěla z toho psa udělat guláš. Porovnávat psa a dítě je úplně mimo a říkat těhotné ženě, která zřejmě má nějaké psychické problémy (jak psala trpí na úzkosti), že neměla otěhotnět a že baby box to jistí, je fakt nehoráznost. Pes z dvou dnů u zakladatelky mít psychické problémy jistě nebude, ale zakladatelka by se z této diskuze klidně mohla dostat do depresí, když jí tu plno moralistek dává najevo, že nebude dobrá matka, jen proto, že chce vrátit psa chovateli. Mě naopak přijde přijatelnější, když si hned uvědomí, že na to nemá (psychicky či fyzicky) a psa vrátí chovateli, než aby si psa nechala a on třeba strádal někde u boudy apod…takových majitelů nebude málo. Ona tomu psovi nijak neublížila, tak neubližujte ji prosím. Udělala chybu a snaží se jí napravit. Je mi jí líto a toto hromadné lynčování nechápu.
@Anonymní píše:
@Mondousek Jsi hodná. Takových lidí, jako Ty, si vážím. Přeji ti vše dobré. Pejska jsem vrátila chovateli. Vysvětlila jsem mu celou situaci, byl rád.
Tak super. Pro tebe i psa. A jak jsem psala, zatim zadne zvire
venuje se sobe a pak mimcu a teprve pak event res psa ![]()
@Wani píše:
Souhlasím. Navíc tady dělá tragédii z toho, že pes ji skočil na záda a škrábnul ji a převhrnul květináč
A to vše za dva dny pobytu u ní… ![]()
@saadet píše:psala jsem neco podobneho. Uz jsem nereagovala, neb na tu tlupu tady nemam naladu. Jen te chci podporit, ze to vidim stejne a staveni zvirete na uroven cloveka je ujete a naopak ja si o kompetencich takovych lidi jako rodicu delam obavy.
Já lituju lidi, kteří berou psa jako věc… věc, které se můžou kdykoli zbavit, když je přestane bavit.
nebo při prvním problému ![]()
@saadet píše:
Tak super. Pro tebe i psa. A jak jsem psala, zatim zadne zvirevenuje se sobe a pak mimcu a teprve pak event res psa
Plyšového ale
živého už rozhodně ne…
@saadet píše:psala jsem neco podobneho. Uz jsem nereagovala, neb na tu tlupu tady nemam naladu. Jen te chci podporit, ze to vidim stejne a staveni zvirete na uroven cloveka je ujete a naopak ja si o kompetencich takovych lidi jako rodicu delam obavy.
Ale to přece není nic o stavění na úroveň člověka (ani jsem si nevšimla, že by to tu někdo psal), ale jde o živého tvora, a tak má k němu přistupovat. Nejsou to boty.
@Wani píše:
Ale to přece není nic o stavění na úroveň člověka (ani jsem si nevšimla, že by to tu někdo psal), ale jde o živého tvora, a tak má k němu přistupovat. Nejsou to boty.
Pro spoustu lidí ano ![]()
@Šmoulice píše:
Pro spoustu lidí ano
Nechapu, kdyby mela vysolit 7 tisic za boty, tak by nad tim premyslela asi delsi dobu, nez premyslela nad koupi psa.
@saadet Já nad tím od včera přemýšlela, co se to tu vyrojilo za nenávistné komentáře (umocněné tím hromadným efektem a anonymitou) a prostě mi to nedalo nenapsat svůj názor. I za cenu, že to tu schytám. Ale vtáhnout se do hádek, které stejně nikam nepovedou nechci. Myslím, že se s holkami shodneme, že se neshodneme a dál svůj postoj obhajovat nechci. PS: Prosím pejskaře, aby si sbírali po svých miláčcích nadílky, aby naše dětičky do toho nemusely šlapat. ![]()
@Mondousek píše:
@saadet Já nad tím od včera přemýšlela, co se to tu vyrojilo za nenávistné komentáře (umocněné tím hromadným efektem a anonymitou) a prostě mi to nedalo nenapsat svůj názor. I za cenu, že to tu schytám. Ale vtáhnout se do hádek, které stejně nikam nepovedou nechci. Myslím, že se s holkami shodneme, že se neshodneme a dál svůj postoj obhajovat nechci. PS: Prosím pejskaře, aby si sbírali po svých miláčcích nadílky, aby naše dětičky do toho nemusely šlapat.
@Anonymní píše:
Takže jsi ho vrátila do CHS? Nebo člověku od kterého jsi ho koupila?
@Anonymní píše:
To je moc dobře, že je pejsek zpět u chovatele. Napravila jsi chybu předchozího majitele, který ho měl rovnou vrátit a ne přeprodávat. Nic si z toho tady nedělej, určitě budeš fajn máma a nenech si nic namluvit. Holky by osobně určitě reagovaly shovívavěji než tady. Nikomu jsi neublížila, nikoho neokradla, chybovat je lidské a když to nemá žádné zlé následky jako tady, tak nemá smysl se trápit. Poučená určitě jsi.
A psa za věc nepovažuji.
@Šmoulice píše:
Plyšového aleživého už rozhodně ne…
Jo plyšového, to už tu během pár stran padlo mockrát.
tak zjistila že na psa holt nemá no.
Psa mám, ale chápu že každý na to není.