Koupě psa a následné vrácení - dotaz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
398
11.2.18 13:36
@Wani píše: :think: MYslím, že zrovna zakladatelka je jednou z těch, kteří by nesbírali ;) Jinak v mém okolí (centrum velkého města) se nesbírači vyskytují velmi málo 8)

V mém okolí projdu 10 metrů trávou a mám ho na botě. I na oploceném dětském hřišti jsem jedno viděla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15599
11.2.18 13:37
@Anna766 píše:
Jo plyšového, to už tu během pár stran padlo mockrát. :roll: tak zjistila že na psa holt nemá no.
Psa mám, ale chápu že každý na to není.

Tak ať si ho nepořizují :roll: když na to nejsou… co jinýho na to říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149520
11.2.18 13:39
@Šmoulice píše:
Tak ať si ho nepořizují :roll: když na to nejsou… co jinýho na to říct :nevim:

Nic, tohle stačí. Ostatní cancy o baby boxech a podobně jsou zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15599
11.2.18 13:45
@Anna766 píše:
Nic, tohle stačí. Ostatní cancy o baby boxech a podobně jsou zbytečný.

Třeba ho bude potřebovat :mrgreen: to víš, ty úzkosti :roll:
Děcko dostane průjem a je to… :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
11.2.18 13:46

Nečetla jsem to celé…ale můžeš mi napsat o jake plemeno se jedna? Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149520
11.2.18 13:46
@Šmoulice píše:
Děcko dostane průjem a je to… :mrgreen: :mavam:
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
11.2.18 13:49
@Anonymní píše:
Chtěla jsem se zeptat. Tento týden jsem koupila psa a byly mi zamlčeny určité skutečnosti. Mám nárok na to, že můžu psa vrátit zpět majiteli a požadovat peníze zpět? Anonym kvůli rodině, jinak smazat.

Nečetla jsem celou diskuzi, tak nevím, jestli to tu padlo. Kontaktuj majitele CHS, i když jsi toho psa koupila od někoho jiného. Dobrá CHS si toho psa ráda vezme zpátky nebo zprostředkuje jiný domov.

• Citovat
  • Upravit
10030
11.2.18 13:51
@Mondousek píše:
V mém okolí projdu 10 metrů trávou a mám ho na botě. I na oploceném dětském hřišti jsem jedno viděla. :nevim:

Tak asi nebydlíte někde, kde lidem na tom záleží, anebo tam ani neprochází policie. U nás se sbírá, i když ty koše jsou někdy pěkně daleko, což mě pěkně vytáčí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.2.18 14:00

@Mondousek Souhlasím se vším co píšeš. Zvířata miluju, ale z některých komentářů zde mi je špatně. Klaním se před všemi co jsou bezchybní a ví vždycky dopředu co bude. A výplody o tom, že takto bude zakladatelka přistupuvat k vlastnímu dítěti, jsou na poblití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
11.2.18 14:03
@Anonymní píše:
@Mondousek Jsi hodná. Takových lidí, jako Ty, si vážím. Přeji ti vše dobré. Pejska jsem vrátila chovateli. Vysvětlila jsem mu celou situaci, byl rád.

Super. Pro tebe i pro stene :kytka:

Ted se spustred na miminko a na zvire /ne nutne hned psa/ znovu muzete zacit myslet, az deti trochu povyrostou a bude tam od nich aspon nejaka soucinnost, jako ze nakrmi, vycisti klec atd… Pes se sam od sebe nevychova a tak pockejte, az budou deti vetsi - bud si ho vezmou na starost samy anebo uz budou tak samostatne, ze na psa budes mit cas ty :)

Anebo je jeste moznost prichylit nejakeho starsiho pejska z utulku, ti nebyvaji divoci, naopak vdecni, ale je to sazka do loterie… to jen pokud bys bez psa nemohla byt, preci jen kdyz jsi mela doted pejska 15 let…
Ale zase, urcite ne ted jako tehule a posleze s pidimiminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
11.2.18 15:34
@Wani píše:
Ale to přece není nic o stavění na úroveň člověka (ani jsem si nevšimla, že by to tu někdo psal), ale jde o živého tvora, a tak má k němu přistupovat. Nejsou to boty.

Tak si diskuzi precti znovu ;) jen namatkou co si pamatuju - co pak bude delat s ditetem az bude zlobit? Dite si nemela porizivat, da ho do babyboxu…atd atd. To neni staveni zvirete na uroven cloveka.? Myslim, ze zcela jasne ano. To proste neni zdrave. Pes je zvire a clovek pro me bude vzdy vic a prednejsi. A posledni, co mela zakl jineho delat? Zjistila, ze to nezvlada tak resila jak postupovat. Mohla psa vyhodit na ulici, nebo ho nekde privazat. Nikdo psa netrapil, nijak mu neublizil, tak nevim proc ta hysterie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
11.2.18 15:36
@Šmoulice píše:
Děcko dostane průjem a je to… :mrgreen: :mavam:

Promin, ale tohle je snad az moc zbytecne a hloupe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
11.2.18 15:37
@saadet píše:
Tak si diskuzi precti znovu ;) jen namatkou co si pamatuju - co pak bude delat s ditetem az bude zlobit? Dite si nemela porizivat, da ho do babyboxu…atd atd. To neni staveni zvirete na uroven cloveka.? Myslim, ze zcela jasne ano. To proste neni zdrave. Pes je zvire a clovek pro me bude vzdy vic a prednejsi. A posledni, co mela zakl jineho delat? Zjistila, ze to nezvlada tak resila jak postupovat. Mohla psa vyhodit na ulici, nebo ho nekde privazat. Nikdo psa netrapil, nijak mu neublizil, tak nevim proc ta hysterie…

Nevnímám to jako stavění na úroveň člověka, jen že nezvládá stres a ze všeho dělá haló :nevim: Co měla zakladatelka dělat? No já nevím, třeba si zjistit, jak se vychovává pes (speciálně kolie) a věnovat koupi psa aspoň 5 min přemýšlení. :think: To, že ho nevychodila na ulici, ji fakt nešlechtí, hlavně ji zajímaly peníze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
11.2.18 15:42
@Wani píše:
Nevnímám to jako stavění na úroveň člověka, jen že nezvládá stres a ze všeho dělá haló :nevim: Co měla zakladatelka dělat? No já nevím, třeba si zjistit, jak se vychovává pes (speciálně kolie) a věnovat koupi psa aspoň 5 min přemýšlení. :think: To, že ho nevychodila na ulici, ji fakt nešlechtí, hlavně ji zajímaly peníze :roll:

Ok, pak mas ale zvlastni asociace. Ale zato jsi genialni a jasnovidec, kdyz vis ze zakl nezvlada stres a ze vseho dela halo. Stejne jako vis jak a proc psa poridila…no nic, mame kazdy jiny nazor a jiny pohled, tim bych to uzavrela, alespon za me :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
11.2.18 15:52
@saadet píše:
Ok, pak mas ale zvlastni asociace. Ale zato jsi genialni a jasnovidec, kdyz vis ze zakl nezvlada stres a ze vseho dela halo. Stejne jako vis jak a proc psa poridila…no nic, mame kazdy jiny nazor a jiny pohled, tim bych to uzavrela, alespon za me :kytka:

Tak asi ano, mám zvláštní asociace, no a :nevim: Podle jejich příspěvků ale ze všeho dělá halo (viz skočení na záda, převrhnutí květináče apod.). A nikde netvrdím, že vím, proč si psa pořídila, jen že tomu asi nevěnovala ani 5 min přemýšlení. Jsem ráda, že na to mám jiný pohled a názor než ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný