Koupě vozu v AAA a skrytá vada

Anonymní
18.11.14 13:30

Koupě vozu v AAA a skrytá vada

Zdravím, nemůže někdo poradit? Koupili jsme auto v AAA auto Praha a auto má skrytou vadu. Pominu-li „drobnosti“, jako že jsme museli nechat tahat novou anténu a pod., tak po pár dnech jsme zjistili, že do auta zatéká, ale dot. Nechali jsme nalepit nové gumy, ale to nepomohlo, protože je to prý střechou, že vypadá, že bylo bourané přes střechu. Dá se toto považovat za skrytou vadu? Určitě ano, ale jak postupovat? V AAA samozřejmě- my nic- nový majitel jste Vy :cert: :cert: :cert: ale tohle se nedalo zjistit, protože když se vůz kupoval, svítilo slunce :cert: Anonymně, aby manžel nevěděl, že se ptám na emiminu, je z toho už tak dost špatný :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.11.14 13:36

Na AAA jsem slyšela od známých jen same stížnost :zed:. T.

• Citovat
  • Upravit
1757
18.11.14 13:47

Urcite se to da povazovat za skrytou vadu, zejmena, jestlibylo pri koupi napsano, ze jde o auto nehavarovane.Na AAA auto se musi, bohuzel, s dobrym pravnikem, jinak je velky problem. Bude to chtit odborny posudek, ze jde o vozidlo havarovane a tudiz se AAA auto dopustilo klamave informace, teda pokud psali, ze je auto nehavarovane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.14 13:48

Musíte mít odborní odhad, dokázat, že to bylo bourané atd.. AAA jsou xindlové největší, nevzala bych od nich auto ani na ND.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
18.11.14 13:59

My meli to same ;) auto za 150tisic po nove technicke teklo do nej a spatny strik resili jsme hned sepsali ochotne reklamaci a pak dosel domu dopis ze je to auto kategorie, d coz je auto pred opravou a opotrebene coz jsme ztvrdili podpisem a pak sem hledala a mame tam pidi pismem napsano kategorie D a byli jsme namydleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
18.11.14 14:16

V AAA jsou šílení šmejdi. Prodají ti i ten největší šrot jako skoro nové auto. Mně se tam prodejce snažil vnutit auto, které mělo být v perfektním stavu, málo jeté, nebourané… Stačilo ohnout hřbet, mrknout na spodek auta a vidíš celý „zablitý“ spodek od oleje. Koukneš na auto z jiného úhlu a vidíš, že je rozdíl mezi odstíny v barvě karoserie, podíváš se na blatníky a zjistíš, že každá strana je úplně jiná, otevřeš kufr a vidíš, že celý zadní bok je posunutý, a že auto prostě být bourané muselo a je poskládané jako puzzle z jiných dílů. Ovšem prodejce se ze mně snažil udělat idiota, a tvrdil, jak je auto nebourané, jako nové, bez závad, málo jeté - no, zabila bych ho, zmetka jednoho :cert:

Zkus si počíst o reklamaci tady a hlavně se nenechte zastrašit a řešte to rychle, i kdyby jste měli pohrozit právníkem:
 http://www.zkontrolujsiauto.cz/…klamace-vozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
18.11.14 14:45

AAA - nikdy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.14 14:56

Tchyne ted mela taky problem. Nakonec to kladne vyresili a to tak, ze jsem ji rekla, at tam auto zaveze a zada opravu, jinak ze auto nechce a ze to bude resit pres policii

ja bych si tam auto nikdy nekoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.14 14:57

A co odstoupeni od smlouvy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.14 20:35

Autobazary neprodávají nová auta. Známej má novou fábii z autosalonu a když jede rychle tak mu tam tím těsněním taky teče.. Nicméně určitě to musí jít opravit, třeba o tom taky nevěděli. Zkus ombudsmana, myslím že ho tam mají a manžel říkal že mají možnost výměny auta do 7 dnů, ale nevím podmínky. To naše auto z tohoto autobazaru slouží dobře. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.11.14 08:32

Chce si to prověřit co se kupuje. Já tam měla s sebou automechanika kterej mi dobře poradil s Fordem Galaxy.., na tuhle vadu asi nepřijdeš jen tak, ale zkusila bych to opravit. Starší auta nejsou nikdy stoprocentní. Jinak na autobazary bacha, ty áčka jsou snad ještě nejlepší asi proto toho nejvíc prodávaj. Kdo má ale na nový???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
20.11.14 10:05
@leniskova píše:
Chce si to prověřit co se kupuje. Já tam měla s sebou automechanika kterej mi dobře poradil s Fordem Galaxy.., na tuhle vadu asi nepřijdeš jen tak, ale zkusila bych to opravit. Starší auta nejsou nikdy stoprocentní. Jinak na autobazary bacha,ty áčka jsou snad ještě nejlepší asi proto toho nejvíc prodávaj. Kdo má ale na nový???

Vtip roku.Nebo skrytá reklama? Co to je za nesmysly? Horší, podlejší a prolhanější bazar nikde nenajdeš!

• Citovat
  • Upravit
20.11.14 10:21
@Safrane píše:
Vtip roku.Nebo skrytá reklama? Co to je za nesmysly? Horší, podlejší a prolhanější bazar nikde nenajdeš!

Presne taj. Aacka jsou tim znamy, ze to jsou nejvetsi sv.ine. Maji dobry pravniky, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
20.11.14 10:35
@tterka píše:
V AAA jsou šílení šmejdi. Prodají ti i ten největší šrot jako skoro nové auto. Mně se tam prodejce snažil vnutit auto, které mělo být v perfektním stavu, málo jeté, nebourané… Stačilo ohnout hřbet, mrknout na spodek auta a vidíš celý „zablitý“ spodek od oleje. Koukneš na auto z jiného úhlu a vidíš, že je rozdíl mezi odstíny v barvě karoserie, podíváš se na blatníky a zjistíš, že každá strana je úplně jiná, otevřeš kufr a vidíš, že celý zadní bok je posunutý, a že auto prostě být bourané muselo a je poskládané jako puzzle z jiných dílů. Ovšem prodejce se ze mně snažil udělat idiota, a tvrdil, jak je auto nebourané, jako nové, bez závad, málo jeté - no, zabila bych ho, zmetka jednoho :cert:Zkus si počíst o reklamaci tady a hlavně se nenechte zastrašit a řešte to rychle, i kdyby jste měli pohrozit právníkem:
http://www.zkontrolujsiauto.cz/…klamace-vozu

No to si děláš kozy 8o to jsou šmejdi, to snad není možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
20.11.14 11:57

@leniskova to jsi nemyslela vážně s tím, že AAA jsou nejlepší, naopak, nejhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová