Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejsou to žádné lázně, je to hotel. Dříve docela vyhlášený, nyní má tak rok nového majitele, tak se snaží rejžovat
Ale pokud poukaz dostali, je škoda ho nechat propadnout.
Prosím, nemá někdo zkušenosti s tímto hotelem a s hotelem Mitera, jenž by měl patřit stejnému majiteli? S rodinou tam brzy máme jet na welness, ale po přečtení recenzí, že je tam všude smrad, plíseň, hnusné jídlo, z kterého je lidem zle a mají průjem… se mi nikam nechce. Navíc jsem se teď na zooveru dočetla, že si někdo z hotelu přivezl i štěnice. Aby to nebyl pobyt za všechny peníze. ![]()
Já to tam dobře znám, jsem místní a kdysi jsem tam pracovala. ROZHODNĚ TAM ANI NEJEZDIT!
Ty recenze bohužel vůbec nejsou přehnané… Obrázky na internetu už několik let neodpovídají skutečnosti. V Harrachově se dá sehnat určitě lepší ubytování, nebo aspoň takové, kde člověk nechytí štěnice, nebo ještě něco horšího..
Děkuji, já si to po přečtení těch recenzí myslím taky. Raději necham těm voucher propadnout, jak si domů přivézt nějaký zvířátka nebo strávit 4 dny na záchodě. A já se tam taaak těšila. ![]()
Většinou se dá voucher z nějakého slevového portálu vrátit nebo vyměnit za jiný pobyt. Určitě stojí za to se na to aspoň informovat, tam kde jste ho kupovali.
Mám s tím svoje zkušenosti. Určitě to aspoň zkus. Byla by škoda přijít jen tak o peníze, ne.
Omlouvám se za anonym, ale sestra by se urazila, že šťourám
Rodiče dostali poukaz na pobyt v lázních Bílý Hořec Harrachov. Ale když jsem se s mamkou koukla na recenze, tak jsme byly obě dost nemile překvapeny. Taťkovi se tam už takhle moc nechce jet, a jestli recenze, které jsme četly byly pravdivé, tak už ho nikdy nikam nedostaneme
.
Tak mě prosím uklidněte, že ten hotel není zase až tak špatný, a že si naši ten týden užijí