Koupit chodítko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caty
17.8.10 19:28
sebross píše:
Holky, nebudu se vyjadrovat primo k choditkum, na to mame kazda svoji hlavu…jen me zarazi jedna vec: vas zadnou nenapadlo do jakych stavu se tyto (dle me malo dulezite) diskuze dostavaji? Navzajem se tady osocujete, nadavate, hrozite si a to jde o kulove, pak se muzeme divit, ze to same delaji nase deti na hristi, ve skole apod. Myslim si, ze hlavne maminky by mely pri sobe co nejvice stat (i se svym vlastnim nazorem), kdyz ne my, tak kdo pak? Snazme se byt prikladem a nechme tech zabomysich valek.

SUPER, NAPROSTO SOUHLASÍM

• Citovat
  • Upravit
7148
17.8.10 19:46

Caty pěkně jsi to napsala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
17.8.10 20:15
sebross píše:
Holky, nebudu se vyjadrovat primo k choditkum, na to mame kazda svoji hlavu…jen me zarazi jedna vec: vas zadnou nenapadlo do jakych stavu se tyto (dle me malo dulezite) diskuze dostavaji? Navzajem se tady osocujete, nadavate, hrozite si a to jde o kulove, pak se muzeme divit, ze to same delaji nase deti na hristi, ve skole apod. Myslim si, ze hlavne maminky by mely pri sobe co nejvice stat (i se svym vlastnim nazorem), kdyz ne my, tak kdo pak? Snazme se byt prikladem a nechme tech zabomysich valek.

No asi jsem divná, ale mě ta diskuze vůbec hustá nepřišla..Prostě dva různé názory a hotovo.. Život není o „harmonii mezi lidičkami a laskavém srdíčku“..Možná by se děti měly právě naučit argumentovat, stát si za svým názorem a být asertivní.
Já nikdy nejsem vulgární nebo neurážím.Neznamená to ale, že budu přikyvovat z ohledu na hladký průběh jakési diskuze.
Netvářím se, že pohádání se na diskuzi mi zkazí den, nebo jde o něco vážného. Je to jen diskuze a v podstatě zábava našeho volného času. Nedělala bych z toho něco víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.8.10 20:23

Ha, tak se objevila 3. skupina matek, která je zhnusena předchozími dvěmi skupinami. :mrgreen:
Diskuze je od slova diskutovat. Napíšu svůj názor a nečekám, že mi všichni budou gratulovat, jak hezky jsem to napsala. Neřeknu nějaké vulgární nadávky, sprosté urážení, ale nic takového tu nevidím. Každá máme ale práh jinde.
K těm doporučením odborníků a příkrmům - na rozdíl od chodítek, na který je názor odborníků vcelku jednotný, jsem se setkala s doporučeními s počátkem zavádění příkrmů v rozmezí od 4měsíců do 1 roku, takže každý si může najít svého odborníka.

• Citovat
  • Upravit
10351
17.8.10 20:43

do jednoho roku?? 8-o jako fakt? To kdybych kojila, musela bych mít snad smetanu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.8.10 20:49
zuzouš píše:
do jednoho roku?? 8-o jako fakt? To kdybych kojila, musela bych mít snad smetanu :mrgreen:

Ono někdy není na výběr, když se dítě sekne. Už jsem narazila na pár takových maminek i tady na emiminu.

• Citovat
  • Upravit
4834
17.8.10 21:36

Já chodítko u prvního nepotřebovala.Je hyperaktivní a chodil v 10,5 měsících.Bylo to náročné,ale dalo se to.
U druhého jsem rozhodnuta nekupovat, protože jsem to zvládla i s prvním.
Těm,co se zabývají lidským vývojem celkem věřím a nemá se nic uspěchat.Všechno chce svůj čas.
Jestli jsou maminy, co jsou pro,tak jim to neberu.Každá máme svůj postoj k názorům druhých.Pokud nevěří odborníkům,tak jejich věc.
Diskuse jsou normální a mě tahle nepřipadá nějak hrotící.
Já jsem se už taky jednou ptala na radu a vybrala si,co jsem uznala za své a ostatní neřešila.
Svobodně jsem se rozhodla.Myslím,že o tom to je. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
17.8.10 22:24
neczuz píše:
Ha, tak se objevila 3. skupina matek, která je zhnusena předchozími dvěmi skupinami. :mrgreen:
:palec: :lol: :lol: :lol:

Přesně,o tom to je diskutovat a ne jen hloupě přikyvovat na názor většiny.nejsem ovce :roll: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.8.10 22:33

.. což vede ke spojení původních dvou táborů proti skupině č. 3. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17310
17.8.10 22:36

že by nové boje??

škoda,jdu spát a zítra celý den v práci,ale večer si to kdyžtak dočtu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
17.8.10 22:37

neczuz + verenika tak ste mě holky pobavili :lol: .
Krásně napsané …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
17.8.10 22:43

No já myslím, že nové boje ne. Myslím, že všecny máme jedno společné a to, že CHCEME pro naše dětičky to nejlepší a děláme pro to maximum. Každá ze svého pohledu, ale maximum. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17310
17.8.10 22:53
Caty píše:
No já myslím, že nové boje ne. Myslím, že všecny máme jedno společné a to, že CHCEME pro naše dětičky to nejlepší a děláme pro to maximum. Každá ze svého pohledu, ale maximum. :kytka:

Krásně napsané :kytka:

Holky dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
17.8.10 22:55

Pak by mohla přijít ještě čtvrtá skupina, který je to ale úplně jedno, jen se dobře baví. ........... Když by to ale znamenalo, že od 1. a 2. skupiny dostanu například kop nebo plác .............. tak v tom případě jí nezaložím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.8.10 22:58

tak já se přidávám k té 4 skupině.přiznám se dobrovolně že tyto diskuze ráda čtu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí