Koupit chodítko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní: to víš, že tady KAŽDÝ dělá všechno podle předpisů
a běda ti jestli ty ne
To by ti klidně z monitoru taky mohla přistát na hlavě cihla ![]()
Mmch - my chodítko sice taky nemáme, ale je mi tady z některých normálně zle… Nevím jestli se mám smát nebo co.. Se tady člověk zeptá na A a vy mu už začnete odpovídat na „bž“…to je humus…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymy, co se stydí za své názory, obvykle ignoruji, ale tentokrát odpovím, nepochybuj o tom, že nedělám nic co by lékaři hromadně nedoporučovali a co by nebylo pro dobro mého dítěte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme chodítkářky špatně začaly a i skočily…
My na nikoho neútočili,nikomu do hlavy nevštěpujeme svoje názory ať už podložený atd.Poslouchat kecy typu,že vlastně mrzačím svoje dítě,že jsme negramotný atd.
To zase né dámy,to je moc.Stačí si přečíst vedle že by mi dítě sfackovaly.
Já přišla naspat svůj názor,za který se nestydím.Svoje dítě rozhodně nemrzačim a nikdy jsem ho nemrzačila.
Vemte si z toho co chete,je mi to fuk.Někdy mám pocit,že některé zde píšící jen čekají na záminku aby mohly na ostatní útočit a dohadovat se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se taky přidám. ![]()
Chodítko ne. Souhlasím, že 20min denně v 9ti měsících nezlikviduje záda navždy, ALE. Hlavní problém bych viděla v tom, že dítě DOSTANE ZADARMO pohyb a nemá později takovou motivaci k pohybu. Jak už tu někdo napsal - přeskočí se fáze plazení, lezení, obcházení nábytku. Na lezení pak děti budou prdět, protože proti chodítku je to nuda.
Při vaření, úklidu… lze zabavit dítě jinak-
AD stanovisko ČPS - mě přijde, že některé zastánkyně chodítěk si představuje, že stanovisko vznikne tak, že se sejde parta senilních pediatrů v hospodě na růžku, vypráví si historky, jak se jejich vnoučata prohánějí v chodítkách a pak se shodnou, že Pepův vnuk Venca si v něm zlomil nohu, tak napíšou negativní stanovisko. Stanoviska vycházejí ze statistických dat. pokud vás zajímá metodika (některé to tu psaly), tak si jí přečtěte odkazy jsou na konci stanoviska.
Vy ty statistiky nemůžete přebít svou historkou o tom, že vaše ratolest se těší dobrému zraví, zato sousedčin harant, který chodítko nepoužíval má hnáty křivé. ![]()
A k té toleranci - dobrý příklad je maminka s kolou. Pokud bude napájet dítko kolou, něco si pomyslím, nicméně kamenovat jí nebudu. Respektuji to, že ona je matka. Pokud ale začne na hřišti hlásat, jak je to skvělá věc, tak se do ní s chutí pustím. A stejně tak je to z uživatelkama chodítek. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak se taky přidám. ![]()
Chodítko ne. Souhlasím, že 20min denně v 9ti měsících nezlikviduje záda navždy, ALE. Hlavní problém bych viděla v tom, že dítě DOSTANE ZADARMO pohyb a nemá později takovou motivaci k pohybu. Jak už tu někdo napsal - přeskočí se fáze plazení, lezení, obcházení nábytku. Na lezení pak děti budou prdět, protože proti chodítku je to nuda.
Při vaření, úklidu… lze zabavit dítě jinak-
AD stanovisko ČPS - mě přijde, že některé zastánkyně chodítěk si představuje, že stanovisko vznikne tak, že se sejde parta senilních pediatrů v hospodě na růžku, vypráví si historky, jak se jejich vnoučata prohánějí v chodítkách a pak se shodnou, že Pepův vnuk Venca si v něm zlomil nohu, tak napíšou negativní stanovisko. Stanoviska vycházejí ze statistických dat. pokud vás zajímá metodika (některé to tu psaly), tak si jí přečtěte odkazy jsou na konci stanoviska.
Vy ty statistiky nemůžete přebít svou historkou o tom, že vaše ratolest se těší dobrému zraví, zato sousedčin harant, který chodítko nepoužíval má hnáty křivé. ![]()
A k té toleranci - dobrý příklad je maminka s kolou. Pokud bude napájet dítko kolou, něco si pomyslím, nicméně kamenovat jí nebudu. Respektuji to, že ona je matka. Pokud ale začne na hřišti hlásat, jak je to skvělá věc, tak se do ní s chutí pustím. A stejně tak je to z uživatelkama chodítek. ![]()
- Citovat
- Upravit
ZuzaM píše:
Anonymy, co se stydí za své názory, obvykle ignoruji, ale tentokrát odpovím, nepochybuj o tom, že nedělám nic co by lékaři hromadně nedoporučovali a co by nebylo pro dobro mého dítěte.
Jsi skvělá
Jen tak dál a hlavně děkuji že jsi mi odpověděla
![]()
belavue-tak cihla mě minula o kousek-uff ![]()
Já se tady nenchám „jebat“ kvůli svému názoru.Někdy mám pocit,že jste normálně z nějaký podplacený skupiny šířící takový názory ![]()
- Citovat
- Upravit
belavue píše:
Anonymní: to víš, že tady KAŽDÝ dělá všechno podle předpisů![]()
a běda ti jestli ty ne
![]()
To by ti klidně z monitoru taky mohla přistát na hlavě cihla
Mmch - my chodítko sice taky nemáme, ale je mi tady z některých normálně zle… Nevím jestli se mám smát nebo co.. Se tady člověk zeptá na A a vy mu už začnete odpovídat na „bž“…to je humus…
Ne, vůbec ne! Naopak, na názory doktorů kašlu a schválně všechno dělám naopak, protože doktoři jsou blbci a já jsem ta nejchytřejší na světě
…
Máš pocit, že když všichni nejásají nad chodítkem, tak jsou ovce, které nemají vlatní názor?
Ach jo, dneska jsou asi na Slunci nějaký erupce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neczuz píše:
Tak se taky přidám.
Ze své zkušenosti můžu říct že to tak není (aspoň v malém procentu případů). Moje dcera začala sama chodit když jí bylo 9 měsíců. Chodítko měla a žádnou fázi vývoje nepřeskočila… Jak už jsem tu psala, můj mladší syn chodítko neměl, nějak přeskočil lezení, v šesti měsících se doplazil k nízkému stolku a postavil se, od té doby to dělal pořád. Začal chodit v 10 měsících. Vývoj je individuální, u někoho chodítko vliv na tohle má, u někoho ne… ![]()
- Citovat
- Upravit
Baghiro: nechápu tvou nesmyslnou odpověď - copak já jsem napsala, že někdo musí jásat nad chodítkem???
![]()
Já jsem psala, že mi ho taky nemáme … a že je mi zle z toho, co se tady vždycky semele- NE PROTO, ŽE SE TADY NEJÁSÁ NAD CHODÍTKEM.....Tak si ke mě odpusť poznámky o Erupcích na slunci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
xzuzkax píše:neczuz píše:Ze své zkušenosti můžu říct že to tak není (aspoň v malém procentu případů). Moje dcera začala sama chodit když jí bylo 9 měsíců. Chodítko měla a žádnou fázi vývoje nepřeskočila… Jak už jsem tu psala, můj mladší syn chodítko neměl, nějak přeskočil lezení, v šesti měsících se doplazil k nízkému stolku a postavil se, od té doby to dělal pořád. Začal chodit v 10 měsících. Vývoj je individuální, u někoho chodítko vliv na tohle má, u někoho ne…
Tak se taky přidám.
Jasně. Ale to je o čem píšu, není to o tom, co tvůj Pepíček a sousedky Mařenka. Ale o zkušenosti fyzioterapeutů se stovkami takových Pepíčků a o statistikách tisíce takových Mařenek. NIkdo neřiká, že každé dítě, které použije chodítko dopadne tak a tak, ale PRAVDĚPODOBNOST je vyšší.
- Citovat
- Upravit
belavue-to je tady vždy když je takový ošemetný dotaz.Okamžitě vystarují „DOKONALÉ MATKY“ a ostatní-což je menšina ,je pomalu ukamenována za jiný názor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už ani nereaguju konkrétně, ale nechápu, proč mě někdo zaškatulkoval do chodítkářek? Já tu nikdy nanapsala, že dítě budu do chodítka dávat, napsala jsem jenom, že nevidím problém v tom, že je tam dítě chvíli a zároveň že bych se asi bála že u toho chod.co tlačí před sebou na něj spadne. A do diskuze jsem vstupovala bez názoru, protože zkušenosti nemám a zajímalo mě, co kdo řekne kloudného. Bohužel se stalo, co se stát muselo, tábor „proti“ začal nechutně napadat tábor „pro“, přitom jim do toho vcelku nic není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vereniko: taky jsem si všimla
Přitom si zakladatelka přišla pro radu, zda koupit nebo nekoupit chodítko - a tohle je výsledek… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:![]()
![]()
raději Anonymně,to už fakt není možný.
Radši jo, máš recht, my už jsme s holkama domluvené, že chodítkářky v noci tajně objedeme, chodítka jim sebereme a obřadně spálíme. Tak radši fakt bacha
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neczuz píše:
AD stanovisko ČPS - mě přijde, že některé zastánkyně chodítěk si představuje, že stanovisko vznikne tak, že se sejde parta senilních pediatrů v hospodě na růžku, vypráví si historky, jak se jejich vnoučata prohánějí v chodítkách a pak se shodnou, že Pepův vnuk Venca si v něm zlomil nohu, tak napíšou negativní stanovisko.
Tak to je přesné, to jsem se zasmála ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit