Koupit chodítko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Protože tomu nevěřím??!Proto asi.To je jako když je prokázáno,že když budu kouřit umřu na rakovinu plic,ale je taky spousta kuřáku co na ní neumře..
Vereniko, a není to spíš o výkladu těch výzkumů? Ono ten výzkum u kouření… vyplynulo, že kouření zvyšuje RIZIKO rakoviny plic… nikdy jsem neslyšela o průzkumu, který by řekl, že každý kuřák umře na rakovinu… a stejně je to podle mě s těma chodítkama - použití může zvýšit riziko nějaké vady nebo úrazu… aspoň tak jsem dokument pochopila já…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
El-Brno píše:Vereniko, a není to spíš o výkladu těch výzkumů? Ono ten výzkum u kouření… vyplynulo, že kouření zvyšuje RIZIKO rakoviny plic… nikdy jsem neslyšela o průzkumu, který by řekl, že každý kuřák umře na rakovinu… a stejně je to podle mě s těma chodítkama - použití může zvýšit riziko nějaké vady nebo úrazu… aspoň tak jsem dokument pochopila já…Protože tomu nevěřím??!Proto asi.To je jako když je prokázáno,že když budu kouřit umřu na rakovinu plic,ale je taky spousta kuřáku co na ní neumře..
Jo a když už jsme u PEDIATRICKÉ SPOLEČNOSTI TAK přece doporučují pampers a tuhle jsem četla,že papírovky už taky nejsou IN.Bych se z toho musela zbláznit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzouš píše:
Bohunka- pediatrická společnost je hezká věc, nicméně jsou to jejich názory a doporučení, nikoliv nařízení. To je jako když budu mít málo mlíka a doktor řekne- to rozkojíte maminko! Ale on nebude celé dny doma poslouchat hladové řvoucí dítě, co chce pít každou hodinu a nebude k němu xkrát v noci vstávat. Lze pak zazlívat matce, že přejde na UM? Stejně tak chodítko, je pěkný, že má tolik a tolik nevýhod, ale on pan odborník, kdyby se doma zavřel s batoletem a měl se celý den starat, do toho vařit, uklízet a vyvenčit psa, hodí hodně rychle doporučení za hlavu a bude vzdávat čest všem chodítkům.
Takže ať má záda a nohy v p*deli, hlavně, že budeš mít klid?
Tak to potom jo…
Nejsem pan odborník, ale taky jsem se zavřela doma s všetečným, chování vyžadujícím batoletem - normálně jsme to bez chodítka přežili… A snad nám to i vydrží ![]()
Já teda názor odborníků respektuju. Je tolik věcí, na kterých se neshodnou, ale tak si říkám, že když se na něčem tak moc víceméně na celém světě shodnou, že na tom možná něco bude… Nevím no, třeba ne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono podle mě stačí jen argumenty poslechnout a zvážit si, jestli ti to stojí za to. Nic se nemá přehánět, ale v obou směrech - jak s přehnaným opečováváním, tak podceňováním možných rizik…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
trixinka píše:
mikitaa nemáme šanci jsme jen dvě co jsme chodítko spokojeně používaly. Taky by mě zajímalo jak některé věci zjišťují, nemluvě o tom že kamarádka nikdy nepustila chodítko do domu a dítě jim po špičkách chodilo skoro do tří let. Prostě jsou děti a děti a naše bylo v chodítku spokjojené.Zakladatelka si z toho musí vybrat sama.
Ahoj
Kriste a proč si ty výzkumy nepřečtete, když vás zajímá, jak to zjišťují? Odkazů tam není málo… V každém výzkumu je popsána metodika, jak to zkoumali, koho zkoumali, jak je vybrali… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angu-zase přehnaná reakce.Už to hraničí s fanatismem
Znám z práce doktory co děti do chodítek normálně dávají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přikláním se k názoru nekupovat.Proč vědomě ničit dítěti zdraví?To je jako koupit mu boty u číňana,může mu to navždycky poškodit klenbu,a taky nemusí.Kdo chce,ať riskuje.Chodítko klasické jsem u prvního používala,byť minimálně,pro druhé dítě koupím to aktivní i díky více informacím.Toť můj názor.
- Citovat
- Upravit
No moje mamina dělá v Hamzově léčebně na dětském a podle lékařů tam má pouze 15% chodítkových dětí problémy s nohama či zády…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a proč se tu tak hádáte a defacto obviňujete… vždyť zakladadatelka se ptala na názory - tak je logické, že každý řekne ten svůj a ona si to už přebere, ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucyus12 píše:
No moje mamina dělá v Hamzově léčebně na dětském a podle lékařů tam má pouze 15% chodítkových dětí problémy s nohama či zády…
Jen rejpnutí
a nechodítkových taky 15% ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
j.a.n.i1 píše:Lucyus12 píše:Jen rejpnutí
No moje mamina dělá v Hamzově léčebně na dětském a podle lékařů tam má pouze 15% chodítkových dětí problémy s nohama či zády…a nechodítkových taky 15% ?
Na to jsem se neptala, ale zkus to ty, třeba ti to řeknou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:
Angu-zase přehnaná reakce.Už to hraničí s fanatismemZnám z práce doktory co děti do chodítek normálně dávají.
Každý doktor taky není pediatr. Já u svýho gyndr viděla v pracovně chodítko (občas si tam asi bere 9m dceru) a docela se mi protáčely panenky. Gynekolog je to dobrý, ale z pediatrie si toho asi moc nepamatuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:
Angu-zase přehnaná reakce.Už to hraničí s fanatismemZnám z práce doktory co děti do chodítek normálně dávají.
No jo no, ale já znám lidi, co hulí jak fabriky, chlastají, cpou se bůčkama, pro mě za mě třeba fetujou, dosaďte si… a taky žijou a jsou spokojení. Ale snad se shodneme, že to zdravé není
Přece se nedá nějaká věc ospravedlnit tím, že to lidi dělají, tak to asi bude v pořádku… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucyus12 píše:
Prý pouze. Mně se to zdá docela dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua- já nevim tys to asi dneska dostala..? Kdo kdy řekl, že pokud bude dítě každý den max.hodinu v chodítku, bude mít zrakvený záda?? X dětí se uspává ve vajíčku, což taky není vhodné a je jim něco? Umře moje dítě na to, když bude přikrmované jenom ze skleniček? Nebo že nepozná bio? Nebo že přestanu sterilizovat ve 3m? Takže se prosimtě uklidni, protože tady nikdo nemluví o tom, že bude dítě dávat do chodítka na celý den.
Tímto dnem končím s veškerou slušností, protože mi trvá strašně dlouho hledat slušná slova, u kterých hlavně vůbec nezažívám literární orgazmus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit