Koupit chodítko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
16.8.10 21:27

Vere, no uvidíme, možná tě ušetříme :mrgreen: Na velké psy jsem zvyklá, oni jsou beztak mazli :lol:

To není, že neberu cizí názor, ale já si myslím, proč vědomě dělat něco, u čeho je pravděpodobné, že je to špatně? Proč to nezkusit první zdravě (třeba to jídlo)? Taky mícháme různé granuláty a ředěné, protože vodu nepil a poradila nám to nefroložka. Ale první jsem zkusila vodu. Teď dávám jiné, ale vím proč to dělám, není to jenom tak - jenom tak je to zbytečné. Stejně tak je zbytečné posazovat, dávat do chodítka atd. a ještě to může potenciálně uškodit, tak proč to jako dělat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22040
16.8.10 21:30
Angua píše:
neczuz píše:
verenika píše:
necuz-Bohunka už vám asi utekla :lol: :lol:
Já už tam taky patřím? :twisted:
No jejej :lol: :lol: :lol:

Bohunka neutekla, jen to štěkání tady dááávno vzdala… :mrgreen: jo a chystá si pochodeň, aby mohla s Angu a dalšími dokonalými matkami vyrazit na to pálení. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.8.10 21:35

Angu-já ti neberu že to takhle děláš a ani jiným,ale prostě jen řekni lepší je voda a prto a proto.A ne hned útočit,proč dáváš slazený,kazíš zuby,bude obézní a blablabla…Neříkám,že to tak píšeš a když to napíšeš tak rozhodně nejsi sama,ale znám daleko větší extrémy.Jako maso ne,jen tmavý cukr,světlou mouku moje dítě nikdy neochutná v ničem a blablabla…

Víš,přijde mi že některé maminky jsou tady poprvé a když se semele hned takovej mazec na diskuzi tak už pak nepřijdou nebo se bojí zeptat.

Proto s mi to dneska zdalo přehnané.Viz. motorová pila,bazén atd…Srovnávat motorovou pilu a chodítko??Nebo říkat že dítěti ničím zdraví.CO to je?Teď aby se ta zakladatelka bála dát dítě do chodítka kdyby už se rozhodla si ho pořídit.Tady šlo o naše názory a ne o polemizování,nějaké spekulace…

Moje kamarádky to dějí tak a já to dělám tak.Je mi to jedno,je to jijich dítě.Tak jako poznámka o píškovišti,že by se do maminky pustily :roll: Jak by jsi se cítila ty kdyby jsi byla v její kůži,že cizý ženská tě kárá za to co dáváš Samovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
16.8.10 21:46
dala jsem si tu práci a koukla na první stranu. Prvních pět příspěvků od PROTIchodítkářek (Nataša, Jana206, J.a.n.i.1, Milhaus) podle mě nic neslušného, útočného ani moralizujícího.
Pak následuje:
mikitaa píše:
ja jsem choditkarka…choditko je super vec…deti to milujou! terezka se v tom bajecne vyradi..je to rozhodne bezpecny…nema se o co zranit…my jezdime uz od pul roku…ale ted si to uziva nejvic..uz se umi trefit do dveri a prejet do jiny mistnosti a dojet si kam potrebuje…takze za me pro 9m klidne jo…ale kdyz si napsala ten dotaz tady tak ti ho asi nikdo nedoporuci…pac kdyz nekdo napise ze ho ma tak se tu do nej pusti jak psi… :mrgreen: :mrgreen: tak se uz ozvyvaji jen ty ktery jsou proti :-)Příspěvek upraven 16.08.10 v 17:21
belavue píše:
mikito máš to ale odvahu to sem napsat :palec: :lol: :lol: :lol:
mikitaa píše:
belavue píše:
mikito máš to ale odvahu to sem napsat :palec: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: cekam taky bourlivou odezvu…ale nekdo ji musel napsat ze na choditko deti neumiraji :mrgreen: :mrgreen:

Tak u koho to začalo? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
50725
16.8.10 21:53

Vere, no ale když ho nedávám do chodítka, protože si myslím, že si tak děti ničí zdraví? Tak co mám napsat? :nevim: Je možné, že jsem měla trochu ostřejší start, ais jak jsem se vytočila na tom mlácení dětí :lol: :lol: :lol:

No, kdyby mě někdo chtěl kritizovat, co dávám Samíkovi, tak může, když budou dobré argumenty, možná to přehodnotím, jinak u většiny věcí vím, proč to dávám (třeba to jiné pití, než vodu), takže svědomí mám čisté a nějaká hysterka mě nerozhodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
16.8.10 21:53

Tý brďo, Vás to pořád drží? Matky co používají chodítka jsou zde v davovém opovržení již drahně let. Jako jedna z těchto vyobcovaných bytostí přidám jen pár bezvýznamných poznámek:

• chodítko může být spásou pro matky jejichž první dítě je odmítá dlouhodobě pustit samotné do sprchy, na záchod…a které chce samo a samo být všude s rodinou
  • chodítko může být spásou pro matky jejichž druhé (další) dítě se i za cenu zranění nehodlá vzdát tempa svého stašího sourozence

I po těch letech co moje holky příležitostně toto zařízení používaly si jasně vybavuju jaká s ním byla legrace, úraz žádný. Jo a jen aby matky zdravovědky pukly závistí, tak ta moje starší týraná ve „vraždítku“ letos vyhrála své první plavecké závody a mladší minulou sobotu přešla „po vlastních“ z pod Gruně přes Bílý Kříž až na Visalaje (9,5km).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.8.10 21:56

Číst diskusi nebudu. Za mě takové chodítko nee.

Jsem fyzioterapeut, cvičila jsem s dětma Vojtovu metodu. Možná to tu i padlo - možná ne, ale právě že i aktivní chdítka nejsou úplně doporučována. Teda lidma, který se zabývají blíž psychomotorickým vývojem. A to proto, že se má dítě prostě nechat vyvíjet plynule. Když si stoupá, obchází nábytek, pustí se do prostoru a jde. Tak vlastně i to aktivní chodítko trchu urychluje ten přechod do prostoru.
Ale samo, že to dítko bere jen jako hračku a popojde s ním kousíček a zajímá se zase o něco jiného. Prostě jen by se v tom dítko nemělo až tak podporovat. Jako třeba vodit za ruce. Ha.

PS: My aktivní chodítko měli. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.8.10 22:10

Angu-to jsem taky četla,ale neměla jsem sílu reagovat.Celý víkend v práci mě trošku odrovnal… :mrgreen: Teď jsem byla se psama a venku šla matka s kočárem,měla jsem se teda na ní vrhnout a cpát jí,že už je teda pozdě?? :lol: :lol: Ber s nadsázkou

Mě nejvíc namíchlo to jak někdo napsal,nevím přesně a hledat nebudu ,že jsem prakticky zaostalá že nedám na rady doktorů a odborníků :poblion:

Jsem zdr. sestra.Práci dělám 10let.Ne na pediatrii,ale ne JIP.Asi jsem o to víc uzkostlivá a lítám pak s Adym po doktorech jak blázen,ale to nevadí.Víš kdybych dala na rady doktorů tak Adámek nejí už dva roky mléčné výrobky,protože nějaký takový odborný prohlásil,že má alergii na BKM :pocitac: Tak jsem uvěřila,po pár měsících trápení co mám a nemám dávat mě to nedalo a nechala jsem ho vyšetřit v práci a hle,žádná alergie.Z dr. pak vypadlo,že to pomotali v laboratoři a nikdo nám nedal vědět :evil:
Taky vím,že každý doktor má jiný názor na léčbu a celkově zdraví atd…

Takže nemám selský ale zdravý rozum,nestudovala jsem jak pako tolik let abych pak poslouchala takový kecy…

Jo a já přeci nepíšu nenapiš,že si ničí zdraví,ale normálně a ne hned útočit(neříkám že tomu tak je vždy)Já taky někdy vyjedu,ale snažím se držet…Prostě mám takový pocit,že některé maminky zde tyhle diskuze vyhledávají aby ostatní jen rozdráždily :nevim:

Já ten film dneska nedokoukám nebo co? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
16.8.10 22:10

No tak jsem se zde pobavila :)

Za mě tedy chodítko také ne :)

A padl tu dotaz, jak by se někomu líbilo, kdyby mu jiný začal kecat do výchovy atd.. Sama to jako nosící maminka moc dobře znám, ale jsem o svém postoji přesvědčená, nikde jsem zatím nenašla negativní postoje ke Správnému nošení, což se ale o chodítkách říct prostě nedá, tož asi tak… Toto bylo jen pro srovnání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
16.8.10 22:11

Tak jsem se sem skočila mrknout, jak to tu pokračuje a koukám pořád stejně… Ale už se to naštěstí uklidňuje… Holky, zakopeme válečnou sekeru - vždyť já nemyslela nic špatného tím, že napíšu jiný názor než jaký máte vy… Pro nebo proti - rozhodující je názor ať „špatný nebo dobrý“ o to přece v diskusích jde a ne o to, kdo je matky zdravovýživka nebo matka cukruatukudopřávající :mrgreen:

PS: Chodítko máte teda u nás v dílně, hned za dveřmi vlevo - ať nemusíte dlouho hledat, ještě byste mně vzbudili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
16.8.10 22:11

já se tu směju, kde máte strčené svoje dítě, když od 17:00 debatujete a hádáte se?? V chodítku? no nevím nevím to o těch dobrých matkách… :nevim: ale sedět celý den u pc když máte děti 8-o 8-o 8-o 8-o …můj názor, a přijde mi to mnohem horší vysedávat u PC a buzerovat někoho za chodítko než ty co ho tam prostě dají, super matka nesedí celý den u pc, toť můj názor a hurá do mě :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.8.10 22:19
viky23 píše:
já se tu směju, kde máte strčené svoje dítě, když od 17:00 debatujete a hádáte se?? V chodítku? no nevím nevím to o těch dobrých matkách… :nevim: ale sedět celý den u pc když máte děti 8-o 8-o 8-o 8-o …můj názor, a přijde mi to mnohem horší vysedávat u PC a buzerovat někoho za chodítko než ty co ho tam prostě dají, super matka nesedí celý den u pc, toť můj názor a hurá do mě :lol: :mrgreen:

Viky já měla kluky venku a pak šel synátor do vany a manžel do práce.Jsem tu sama samotinká a můžu teda plkat až do rána bílého :mrgreen:
A hlásím,že nejsem super matka!!Moje dítě jí čokoládu a bonbony :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.8.10 22:20

Jěště jsem se běžela podívat jestli jsem ho náhodou nezapoměla ve vaně.ALe né,stihla jsem i vyžehlit,dát mu večeři a řečíst pohádku.No že bych ta super matka byla? 8-) :-P :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
16.8.10 22:22
verenika píše:
viky23 píše:
já se tu směju, kde máte strčené svoje dítě, když od 17:00 debatujete a hádáte se?? V chodítku? no nevím nevím to o těch dobrých matkách… :nevim: ale sedět celý den u pc když máte děti 8-o 8-o 8-o 8-o …můj názor, a přijde mi to mnohem horší vysedávat u PC a buzerovat někoho za chodítko než ty co ho tam prostě dají, super matka nesedí celý den u pc, toť můj názor a hurá do mě :lol: :mrgreen:
Viky já měla kluky venku a pak šel synátor do vany a manžel do práce.Jsem tu sama samotinká a můžu teda plkat až do rána bílého :mrgreen:
A hlásím,že nejsem super matka!!Moje dítě jí čokoládu a bonbony :lol: :lol:

Přidávám se taky - náš k čokoládě a bombonům ještě miluje brambůrky a bůček :lol: :mrgreen:
Tak dobrou holky a doufám, že tahle obviňovací diskuse skončila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
16.8.10 22:23
verenika píše:
Jěště jsem se běžela podívat jestli jsem ho náhodou nezapoměla ve vaně.ALe né,stihla jsem i vyžehlit,dát mu večeři a řečíst pohádku.No že bych ta super matka byla? 8-) :-P :lol: :lol:

já to nemyslela na vás chodítkové ale na ty nechodítkové, nechápu o co jim jde, jejich dítě přece v chodítku není, tak kde je zakopaný pes??chtějí se asi jen hádat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí