Koupit chodítko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak to já jsem asi hloupá, ale svá… Ale s tím bojem proti hlouposti přeji hodně štěstí… Mně teda nejvíc připadá hloupé se tu dohadovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čiči-tak to ti fandím
Nedělám si srandu,ale jestli se ti podaří zvráti na svojí starnu 2 ze 100 aby tu kolu přestali dávat tak OK!!
Víš já byla s Adamem na nosní mandli v nemocnici tam byla máma s Holkou 2roky s námi napokoji.Celou noc se budila že chce pít
A ríáno jí říkám,ona takhle pořád pije??A ona že ano,a víte co jí daávala celou noc pít?Ledový čaj aquila z kojenecký lahve
Holka měla vytrhnutý dva zuby ,že je měla zkažený.Myslíš že by mělo cenu jí říkat,že je úplně ..... že jí to způsobuje sama??
- Citovat
- Upravit
zuzouš píše:
Angua- já nevim tys to asi dneska dostala..? Kdo kdy řekl, že pokud bude dítě každý den max.hodinu v chodítku, bude mít zrakvený záda?? X dětí se uspává ve vajíčku, což taky není vhodné a je jim něco? Umře moje dítě na to, když bude přikrmované jenom ze skleniček? Nebo že nepozná bio? Nebo že přestanu sterilizovat ve 3m? Takže se prosimtě uklidni, protože tady nikdo nemluví o tom, že bude dítě dávat do chodítka na celý den.
Tímto dnem končím s veškerou slušností, protože mi trvá strašně dlouho hledat slušná slova, u kterých hlavně vůbec nezažívám literární orgazmus.
Já ne, mám 14. DC a ty?
Prostě jako toto mě po diskuzi, ve které někteří považují mlácení cizích dětí za normální asi nějak dorazilo nebo co ![]()
Já nevím, kdo to říká? ČPS?
Říkají, že to může být zdraví škodlivé. Ty si troufneš rozhodnout, jestli hodina tvému dítěti zdraví nepoškodí, ale hodina a pět už jo? Troufneš si stanovit tu hranici? Já ne, proto do toho dítě dávat nebudu.
Co do toho proboha pleteš skleničky? Nikdo nezpochybňuje ani skleničky, ani domácí stravu, ani o uspání ve vajíčku jsem neslyšela nic špatného (o tom, když tam je celý den jo). Dokonce jsem ani nečetla žádné negativní stanovisko ČPS k výše uvedeným věcem. K chodítkám ano.
Je mi líto, že ti došla slušná slovní zásoba, možná by ti pomohlo, kdybys víc četla, dá se tak slušně rozšířit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua píše:zuzouš píše:
Angua- já nevim tys to asi dneska dostala..? Kdo kdy řekl, že pokud bude dítě každý den max.hodinu v chodítku, bude mít zrakvený záda?? X dětí se uspává ve vajíčku, což taky není vhodné a je jim něco? Umře moje dítě na to, když bude přikrmované jenom ze skleniček? Nebo že nepozná bio? Nebo že přestanu sterilizovat ve 3m? Takže se prosimtě uklidni, protože tady nikdo nemluví o tom, že bude dítě dávat do chodítka na celý den.
Tímto dnem končím s veškerou slušností, protože mi trvá strašně dlouho hledat slušná slova, u kterých hlavně vůbec nezažívám literární orgazmus.Já ne, mám 14. DC a ty?
Prostě jako toto mě po diskuzi, ve které někteří považují mlácení cizích dětí za normální asi nějak dorazilo nebo co
Já nevím, kdo to říká? ČPS?
Říkají, že to může být zdraví škodlivé. Ty si troufneš rozhodnout, jestli hodina tvému dítěti zdraví nepoškodí, ale hodina a pět už jo? Troufneš si stanovit tu hranici? Já ne, proto do toho dítě dávat nebudu.
Co do toho proboha pleteš skleničky? Nikdo nezpochybňuje ani skleničky, ani domácí stravu, ani o uspání ve vajíčku jsem neslyšela nic špatného (o tom, když tam je celý den jo). Dokonce jsem ani nečetla žádné negativní stanovisko ČPS k výše uvedeným věcem. K chodítkám ano.
Je mi líto, že ti došla slušná slovní zásoba, možná by ti pomohlo, kdybys víc četla, dá se tak slušně rozšířit
To je zbytečné ne
Ale bavíte mě teda to jo…Asi nebudu koukat na film,ale číst vás-to je vtip…
No tak holky dáejte nebo nedávejte je tam.Je to VAŠE věc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čičinka píše:Lucyus12 píše: čičinka To už je snad přehnané. Diskuse jsou o názorech a nikdo tady nepsal, že nám se to stát nemůže - ale kdyby jo, tak je to naše blbost… Já ti přece taky nemůžu říkat, jak máš vychovávat své děti a co jim dovolit a co ne. Stejně tak ty nemůžeš nikomu určovat, zda je má dát do chodítka… Na každou věc jsou vždycky názory pro a proti a já rozhodně ty, co jsou opačného názoru neodsuzujiKdyby byl náš stát co k čemu, tak už by chodítka zakázal, tak jak to už několik osvícenějších zemí udělalo. Emigrovala bys?
Já neřekla, že bez chodítka nemůžu žít, jen, že jsem tam syna dávala… Nechápu, proč hned útok…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Abych se zastala čičinčina boje s blbostí. Dotaz od zakladatelky mi přišel takový naivní, zdá se mi, že to dosud nezkoumala, tak se prostě zeptala (a nic proti naivním dotazům, já tady v leckterých oborech kladu dotazy přímo blbé a taky mi dobře radíte a občas o opaku přesvědčíte
) tak proto ta silná argumentace, neboť věřím, že když si o tom přečte odborné studie, nebo dá na názor většiny, tak že to chodítko prostě nekoupí a dobře udělá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzouš píše:
Bohunka- pediatrická společnost je hezká věc, nicméně jsou to jejich názory a doporučení, nikoliv nařízení. To je jako když budu mít málo mlíka a doktor řekne- to rozkojíte maminko! Ale on nebude celé dny doma poslouchat hladové řvoucí dítě, co chce pít každou hodinu a nebude k němu xkrát v noci vstávat. Lze pak zazlívat matce, že přejde na UM? Stejně tak chodítko, je pěkný, že má tolik a tolik nevýhod, ale on pan odborník, kdyby se doma zavřel s batoletem a měl se celý den starat, do toho vařit, uklízet a vyvenčit psa, hodí hodně rychle doporučení za hlavu a bude vzdávat čest všem chodítkům.
Hmm, já byla doma s batoletem, starala jsem se o něj, vařila, uklízela i venčila psa a chodítku rozhodně čest nevzdávám. Myslím, že je tu hodně matek, co má víc dětí než jedno a přesto se jich nepotřebuje zbavit zrovna chodítkem.:-)))
Musím říct, že mě nikdy nepřestane překvapovat, jak si tu některé matky myslí, že doktoři jsou stádo blbců, ketrým není potřeba věnovat ani špetku pozornosti, protože ony mají přece svůj instinkt, mateřské pudy a selský rozum (nejpoužívanější argumenty v těchto případech) a tak přece vědí všechno nejlíp.:-)))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobře, já to teda napíšu jinak, ať tu nejsem za krysu
![]()
Kupovat chodítko je podle mě zbytečnost a vyhozené peníze. Zdravé dítě nepotřebuje žádné speciální pomůcky, aby si posílilo nohy nebo jakékoli jiné svaly. Dokáže to postupným fyziologickým vývojem samo. Je pro něho i prospěšné, že občas spadne. Je k padání v tomto věku přizpůsobené a i když si natluče, naučí se tak vypěstovat si odhad.
Stejně tak si mnohem víc rozvíjí motorické dovednosti, když se může volně pohybovat v terénu, zkoumat věci, osahávat, krámovat, než když je přikurtované v nějakém ďábelském zařízení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZuzaM píše:zuzouš píše:Hmm, já byla doma s batoletem, starala jsem se o něj, vařila, uklízela i venčila psa a chodítku rozhodně čest nevzdávám. Myslím, že je tu hodně matek, co má víc dětí než jedno a přesto se jich nepotřebuje zbavit zrovna chodítkem.:-)))
Bohunka- pediatrická společnost je hezká věc, nicméně jsou to jejich názory a doporučení, nikoliv nařízení. To je jako když budu mít málo mlíka a doktor řekne- to rozkojíte maminko! Ale on nebude celé dny doma poslouchat hladové řvoucí dítě, co chce pít každou hodinu a nebude k němu xkrát v noci vstávat. Lze pak zazlívat matce, že přejde na UM? Stejně tak chodítko, je pěkný, že má tolik a tolik nevýhod, ale on pan odborník, kdyby se doma zavřel s batoletem a měl se celý den starat, do toho vařit, uklízet a vyvenčit psa, hodí hodně rychle doporučení za hlavu a bude vzdávat čest všem chodítkům.
Musím říct, že mě nikdy nepřestane překvapovat, jak si tu některé matky myslí, že doktoři jsou stádo blbců, ketrým není potřeba věnovat ani špetku pozornosti, protože ony mají přece svůj instinkt, mateřské pudy a selský rozum (nejpoužívanější argumenty v těchto případech) a tak přece vědí všechno nejlíp.:-)))
Víš že o dokotrech s kterýma někdy pracuju si myslím,že je to stádo blbců ![]()
A co je na tom,že mám dítě jedno a používali jsme chodítko?? Tím že mám jedno se doma válím a kopu do řiti??Já myslím,že některé jedno dítě vydá i za dvě
Tím že používám svojí hlavu a vezmu si z rad doktorů jen něco jsem nějaká blbka?že mám IQ tykve nebo co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mikitaa píše:belavue píše:
mikito máš to ale odvahu to sem napsat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cekam taky bourlivou odezvu…ale nekdo ji musel napsat ze na choditko deti neumiraji
![]()
to né i když i takové případy jako pády ze schodu jsou máločastá,ale křivá záda,nohy atd velmi často
Jestli je tam 5 ,minut nebo 20 je uplně jedno a vyjde to na stejno.Proč násilně přeskakovat etapu lezení,vstávání,chození?
Skvělé je aktivní chodítko za které se dítě postaví samo až když je na to tělo připravené,ale tohle narvání dítěte do koleček je fakt ptákovina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ale ještě chci dodat že mi je vlastně jedno jestli Pepíček nebo anežka jsou v chodítku a at si každý dělá co chce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic proti tomu, když někdo přizpůsobí doporučení lékařů indviduálním potřebám dítěte. ALe pokud si z nich vezme jen to co se mu hodí BEZ OHLEDU na dobro dítěte, tak je to bez komentáře. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a chodítko jsme měli FP je skvěle udělané že rychle se nerozjede takže si dítě neublíží když za nim cupitá,jako že neodjede:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ZuzaM píše:
Nic proti tomu, když někdo přizpůsobí doporučení lékařů indviduálním potřebám dítěte. ALe pokud si z nich vezme jen to co se mu hodí BEZ OHLEDU na dobro dítěte, tak je to bez komentáře.
![]()
raději Anonymně,to už fakt není možný.Proč děláte z matek co dávají děti do chodítka takové hrozné macechy
Mě by zajímalo,jestli ty děláš přesně to co ti radí dr. a co máš pro dítě dělat ![]()
- Citovat
- Upravit
Kamča.dalmatinka píše:
ale ještě chci dodat že mi je vlastně jedno jestli Pepíček nebo anežka jsou v chodítku a at si každý dělá co chce.
![]()
Taky k tomuhle přístupu už dospívám.
To, že chodítko škodí, je věc všeobecně známá. Informace k tomu si každý průměrně gramotný člověk dokáže sehnat sám (když ovšem chce) ![]()
Hádat se s někým jako trhovkyně o tom, že chodítkem dítěti nijak neprospějeme, nehodlám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit