Koupit chodítko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Verenika, Zuzouš, Lucyus:
Děkuji za odpovědi.
Musím uznat, že všechny tři jste mě uzemnily… srovnání s kojením (problém neohrožující zdraví), s cigaretami (problém, kde když už nic jiného, tak rozhoduji jen o sobě, nikoli o svém dítěti) či s počty pocházejícími z Hamzovy léčebny (rozhodně kvalifikovanější počty než ty, co mají k dispozici světoví odborníci), nemluvě o přístupu „dítě řve, tak jsou mi řeči odborníků fuk, hlavně že je chvíli klid“, to jsou věci, na které nemám sílu reagovat…
Jak říkal Jan Werich, „jsme lidé různé“…
![]()
Příspěvek upraven 16.08.10 v 19:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gina108 píše:Lucyus12 píše:Prý pouze. Mně se to zdá docela dost.
No moje mamina dělá v Hamzově léčebně na dětském a podle lékařů tam má pouze 15% chodítkových dětí problémy s nohama či zády…
Já to chápu, dost to je. Ale při téhle diskusi se docela uplatní POUZE, když my chodítkové maminy jsme tu zkoro ukamenovány… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
j.a.n.i1 píše:
Holky a proč se tu tak hádáte a defacto obviňujete… vždyť zakladadatelka se ptala na názory - tak je logické, že každý řekne ten svůj a ona si to už přebere, ne
Jasně j.a.n.i1, souhlasím s tebou! Přidám zkušenost. Moje starší dcera v chodítku byla (začala jsem ji tam dávat až když uměla stát), je naprosto v pořádku, chodí normálně. Mladší syn chodítko nechtěl, omezovalo ho, potřeboval kolem sebe volný prostor, takže ten byl bez chodítka.
- Citovat
- Upravit
Pediatrická společnost není spolčení všech doktorů…Prostě je to pár doktorů…
Holky a co vlastně řešíme?Vy jste proti několik nás je pro na pár desítek minut.
To je jako by jste přišli na píškoviště a tam dvouleťák pil kolu,tak tu matku ukamenujete?
Přijde mi,že takové diskuze vždy rozpoustají to co asi ani zakladatelka nechtěla.....Prostě se řiď svojí hlavou.
To máš jako doktory,co doktor to názor na léčbu atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BohunkaP Já to nepsala jako ospravedlnění svého názoru. Každá máme názor jiný a to se týká i výchovy a starostí o naše děti… Už na začátku jsem psala - m¨nikomu to necpu a je to můj názor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:
To je jako by jste přišli na píškoviště a tam dvouleťák pil kolu,tak tu matku ukamenujete?
Pomyslím si chudák dítě. a o rozumu matky si pomyslím něco horšího.
A pokud by mi taková maminka začala vykládat, jak je to skvělý, že to dítě pije kolu a kolik jí denně vypije, že má super pitný režim, tak bych se asi neudržela a něco jí od plic řekla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně jak píše Lucyus.Mě už přišel tvůj první příspěvek takový útočný.Každý napsal svůj názor..Stačilo napsat nedoporučuji a přidat odkaz.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čičinka píše:verenika píše:Pomyslím si chudák dítě. a o rozumu matky si pomyslím něco horšího.
A pokud by mi taková maminka začala vykládat, jak je to skvělý, že to dítě pije kolu a kolik jí denně vypije, že má super pitný režim, tak bych se asi neudržela a něco jí od plic řekla…
Já si ale myslím, že tady žádná z nás nepsala, jak je to strašně skvělý a jak to doporučujeme
, teda aspoň já ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a stejně jako u jiných věcí, i tady platí Nemyslíš, zaplatíš
Pocit nezranitelnosti je ošidný. 100× se nic nestane a po 101. … Ale má to vůbec smysl? vám se to stát přece nemůže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucyus12 píše:čičinka píše:Já si ale myslím, že tady žádná z nás nepsala, jak je to strašně skvělý a jak to doporučujemeverenika píše:Pomyslím si chudák dítě. a o rozumu matky si pomyslím něco horšího.
A pokud by mi taková maminka začala vykládat, jak je to skvělý, že to dítě pije kolu a kolik jí denně vypije, že má super pitný režim, tak bych se asi neudržela a něco jí od plic řekla…, teda aspoň já ne…
Reaguji například na Mikitu, která hned na začátku píše, jak se v té věci její dcerka prohání už od 6m a jak se skvěle vyřádí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čičinka píše:verenika píše:Pomyslím si chudák dítě. a o rozumu matky si pomyslím něco horšího.
A proč by jsi jí to říkala,dělala by jsi si zbytečný zle.Pomyslela by si co jsi za „pindu“ co jí do toho máš kecat.Stejně by jsi tím nic nedocílila
Moje kamarádka dává kolu od 1,5r.Myslím si o ní že je …,ale proč se s ní budu hádat.Ona je máma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čičinka píše:
jo a stejně jako u jiných věcí, i tady platí Nemyslíš, zaplatíš
Pocit nezranitelnosti je ošidný. 100× se nic nestane a po 101. … Ale má to vůbec smysl? vám se to stát přece nemůže
Promiň,ale to bych nemohla vystrčit nos z baráku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čičinka To už je snad přehnané. Diskuse jsou o názorech a nikdo tady nepsal, že nám se to stát nemůže - ale kdyby jo, tak je to naše blbost… Já ti přece taky nemůžu říkat, jak máš vychovávat své děti a co jim dovolit a co ne. Stejně tak ty nemůžeš nikomu určovat, zda je má dát do chodítka… Na každou věc jsou vždycky názory pro a proti a já rozhodně ty, co jsou opačného názoru neodsuzuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:čičinka píše:A proč by jsi jí to říkala,dělala by jsi si zbytečný zle.Pomyslela by si co jsi za „pindu“ co jí do toho máš kecat.Stejně by jsi tím nic nedocílilaverenika píše:Pomyslím si chudák dítě. a o rozumu matky si pomyslím něco horšího.
A pokud by mi taková maminka začala vykládat, jak je to skvělý, že to dítě pije kolu a kolik jí denně vypije, že má super pitný režim, tak bych se asi neudržela a něco jí od plic řekla…Moje kamarádka dává kolu od 1,5r.Myslím si o ní že je …,ale proč se s ní budu hádat.Ona je máma
Já myslím, že stále na světě existuje určité procento lidí, kteří zkrátka nevědí, co činí. Kteří, když vznesu argument zubního kazu, odvápňování zubů a tak, že řeknou Aha, to jsem netušila, tak to jí dám napít něco jiného.
Nedokážu moc nečině přihlížet, na svoje názory jsem nerezignovala a snažím se dělat svět lepším. Hlouposti neustupuju, nechci, aby vládla světu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucyus12 píše: čičinka To už je snad přehnané. Diskuse jsou o názorech a nikdo tady nepsal, že nám se to stát nemůže - ale kdyby jo, tak je to naše blbost… Já ti přece taky nemůžu říkat, jak máš vychovávat své děti a co jim dovolit a co ne. Stejně tak ty nemůžeš nikomu určovat, zda je má dát do chodítka… Na každou věc jsou vždycky názory pro a proti a já rozhodně ty, co jsou opačného názoru neodsuzuji
Kdyby byl náš stát co k čemu, tak už by chodítka zakázal, tak jak to už několik osvícenějších zemí udělalo. Emigrovala bys?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit