Koupit chodítko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
neczuz
16.8.10 20:50
Angua píše:
Anonymní píše: :zed: :zed: :zed:
raději Anonymně,to už fakt není možný.
Radši jo, máš recht, my už jsme s holkama domluvené, že chodítkářky v noci tajně objedeme, chodítka jim sebereme a obřadně spálíme. Tak radši fakt bacha :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak dík, mám poprskanou celou obrazovku. :roll:

Edit: Tak koukám, že jsme se pobavily navzájem. :wink:

• Citovat
  • Upravit
2923
16.8.10 20:52

Mě jenom fascinuje jedna věc, proč zrovna ty, které se ohánějí tím, že jsou tady kamenovány, používají ve svých příspěvcích nejútočnější a někdy i velmi primitivní formulace (např. o začátku menstruace)? Že by to bylo tím „čeho je člověk plný, tím ústa přetékají“? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
16.8.10 20:54

holkýýý - fakt je to tady sranda, ale za sebe můžu říct, že na emiminu si asi nikdy žádný dotaz nezaložím :lol: páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.8.10 20:57

A sakra, už přišly na přetřes dokonalé matky :mrgreen:

Neczuz, tak hlavně když je sranda :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
16.8.10 20:58
verenika píše:
Jo a měli jsme i to aktivní a to bylo držkopádů a brečeního.To bral spíš jako hračku než jako nějakou oporu pro chození :wink:
Veeru, já teda nevím, ale naše dcera neměla ani jeden držkopád. :nevim: :nevim: asi záleží i jaké toto aktivní chodítko máš, je jich celkem dost.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
16.8.10 20:59
Angua píše:

A kde je Lizabeth? :mrgreen: Ostatní dokonalé matky z diskuze o šikaně na emiminu si nepamatuji. :oops:

• Citovat
  • Upravit
17310
16.8.10 21:02
vrony píše:
Mě jenom fascinuje jedna věc, proč zrovna ty, které se ohánějí tím, že jsou tady kamenovány, používají ve svých příspěvcích nejútočnější a někdy i velmi primitivní formulace (např. o začátku menstruace)? Že by to bylo tím „čeho je člověk plný, tím ústa přetékají“? :lol:

Já být tebou tak se podívám dobře kdo to tu takhle rozpoutal…

Ono si někdy stačí přečíst název diskuze a přesně víš,kdo a co tam bude psát.Není tohle sranda :lol: :lol: Víš já se nebojím napsat svůj názor,ale nenechám se „urážet“.

Kdyby každý napsal svůj názor a neryl do ostatních tak by to bylo fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.8.10 21:03

necuz-Bohunka už vám asi utekla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.8.10 21:03
neczuz píše:
Angua píše:
A kde je Lizabeth? :mrgreen: Ostatní dokonalé matky z diskuze o šikaně na emiminu si nepamatuji. :oops:

No jo, Lizbeth je nejdokonalejší a chybí. Asi čučí na Chalupáře :lol: :lol: :lol:
Dneska je ten díl s ovocnýma knedlíkama, u toho vždycky slintám, jak to tam žerou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
16.8.10 21:05
verenika píše:

Já už tam taky patřím? :twisted:

• Citovat
  • Upravit
10351
16.8.10 21:06

Ty Vrony, tyjo, o MS jsem psala já a rozhodně se necítím kamenovná, neb nezastávám ani jednu skupinu, tudíž tvůj příspěvek bohužel přichází vniveč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.8.10 21:06
neczuz píše:
verenika píše:
Já už tam taky patřím? :twisted:

No jejej :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
16.8.10 21:10

Neczuz-víš,že ani nevím,ale já na to mám jiné favoritky :lol: :lol: :lol:

ALE VY TO PROSTĚ NECHÁPETE,MĚ JE JEDNO JESTLI DÁVÁTE DĚTEM KNEDLÍKY V 10TI MĚSÍCÍCH,JE MI JEDNO JESTLI JE TAHÁTE VENKU JEŠTĚ V 21H.MĚ VADÍ TO VŠTĚPOVÁNÍ ZDRAVÉ VÝŽIVY,JENOM VODU ŽÁDNÝ ČAJE :zed: ,NEPOSAZOVAT,NECHODIT S NIMA ATD.ZARYTÉ VŠTĚPOVÁNÍ,NEBERETE JINÝ NÁZOR NEŽ ŽE TO VAŠE JE TO NEJLEPŠÍ

Angu-prosím nechoďte-bojím bojím.my už ho stejně nemáme a máme velkýho psa :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.8.10 21:16

Holky, já nevím, ale nemyslím, že by bouřlivé reakce vyrovokovaly zrovna ty, které jsou proti chodítkům (pokud je tím myšlena i moje reakce, že jsem o chodítkách slyšela, že můžou víc ublížit než pomoct a že jsem ráda, že ty přede mnou mají stejný názor - tak jsem to tak opravdu myslela a nebylo to určitě myšleno jako pokus o provokaci ostatních:-) spíš mě přijde, že to začalo nevhodnýma poznámkama o tom, že je nutné uvést, že chodítka nezabíjí apod. To přece nikdo neřekl a troufám si říct ani nemyslí, proto nechápu, na co takové reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.8.10 21:18

Teď se sama musím smát, protože už i já tady řeším, kdo si začal:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí