Koupit chodítko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Mě jenom fascinuje jedna věc, proč zrovna ty, které se ohánějí tím, že jsou tady kamenovány, používají ve svých příspěvcích nejútočnější a někdy i velmi primitivní formulace (např. o začátku menstruace)? Že by to bylo tím „čeho je člověk plný, tím ústa přetékají“? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holkýýý - fakt je to tady sranda, ale za sebe můžu říct, že na emiminu si asi nikdy žádný dotaz nezaložím
páčko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A sakra, už přišly na přetřes dokonalé matky ![]()
Neczuz, tak hlavně když je sranda
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:Veeru, já teda nevím, ale naše dcera neměla ani jeden držkopád.
Jo a měli jsme i to aktivní a to bylo držkopádů a brečeního.To bral spíš jako hračku než jako nějakou oporu pro chození
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua píše:
A sakra, už přišly na přetřes dokonalé matky
A kde je Lizabeth?
Ostatní dokonalé matky z diskuze o šikaně na emiminu si nepamatuji. ![]()
- Citovat
- Upravit
vrony píše:
Mě jenom fascinuje jedna věc, proč zrovna ty, které se ohánějí tím, že jsou tady kamenovány, používají ve svých příspěvcích nejútočnější a někdy i velmi primitivní formulace (např. o začátku menstruace)? Že by to bylo tím „čeho je člověk plný, tím ústa přetékají“?
Já být tebou tak se podívám dobře kdo to tu takhle rozpoutal…
Ono si někdy stačí přečíst název diskuze a přesně víš,kdo a co tam bude psát.Není tohle sranda
Víš já se nebojím napsat svůj názor,ale nenechám se „urážet“.
Kdyby každý napsal svůj názor a neryl do ostatních tak by to bylo fajn
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neczuz píše:Angua píše:A kde je Lizabeth?
A sakra, už přišly na přetřes dokonalé matkyOstatní dokonalé matky z diskuze o šikaně na emiminu si nepamatuji.
No jo, Lizbeth je nejdokonalejší a chybí. Asi čučí na Chalupáře
![]()
Dneska je ten díl s ovocnýma knedlíkama, u toho vždycky slintám, jak to tam žerou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:
necuz-Bohunka už vám asi utekla![]()
Já už tam taky patřím? ![]()
- Citovat
- Upravit
Ty Vrony, tyjo, o MS jsem psala já a rozhodně se necítím kamenovná, neb nezastávám ani jednu skupinu, tudíž tvůj příspěvek bohužel přichází vniveč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neczuz píše:verenika píše:Já už tam taky patřím?
necuz-Bohunka už vám asi utekla![]()
No jejej
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neczuz-víš,že ani nevím,ale já na to mám jiné favoritky
![]()
ALE VY TO PROSTĚ NECHÁPETE,MĚ JE JEDNO JESTLI DÁVÁTE DĚTEM KNEDLÍKY V 10TI MĚSÍCÍCH,JE MI JEDNO JESTLI JE TAHÁTE VENKU JEŠTĚ V 21H.MĚ VADÍ TO VŠTĚPOVÁNÍ ZDRAVÉ VÝŽIVY,JENOM VODU ŽÁDNÝ ČAJE
,NEPOSAZOVAT,NECHODIT S NIMA ATD.ZARYTÉ VŠTĚPOVÁNÍ,NEBERETE JINÝ NÁZOR NEŽ ŽE TO VAŠE JE TO NEJLEPŠÍ
Angu-prosím nechoďte-bojím bojím.my už ho stejně nemáme a máme velkýho psa
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, já nevím, ale nemyslím, že by bouřlivé reakce vyrovokovaly zrovna ty, které jsou proti chodítkům (pokud je tím myšlena i moje reakce, že jsem o chodítkách slyšela, že můžou víc ublížit než pomoct a že jsem ráda, že ty přede mnou mají stejný názor - tak jsem to tak opravdu myslela a nebylo to určitě myšleno jako pokus o provokaci ostatních:-) spíš mě přijde, že to začalo nevhodnýma poznámkama o tom, že je nutné uvést, že chodítka nezabíjí apod. To přece nikdo neřekl a troufám si říct ani nemyslí, proto nechápu, na co takové reakce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď se sama musím smát, protože už i já tady řeším, kdo si začal:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Edit: Tak koukám, že jsme se pobavily navzájem.