Koupit chodítko?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
neczuz píše:
Caty, helmu prý taky odborníci nedoporučují.Dávala tu někde odkaz BohunkaP, že s helnou si děti nenavyknou, že na hlavu se nepadá. protože je to nebolí. Helmu přeci nebude nosit navždy.
Náš maty helmu měl a na hlavu nepadá.Když ano dá tam ruce tak to je blbost:-).Každej má ten reflex vrozenej,ale malé děti to nestačí:-).Samozřejmě né vždy se to stihnout dá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A já mám radu:-).Neposlouchat každého kdo co napíše.Přece jen každej vždy nemá pravdu takže doporučuju použít selskej rozum . ![]()
nechci teda nikoho urazit ale kolikrát si někde přečtu strašnou kravinu a hned se najde někdo co to spolkne i s navijákem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamča.dalmatinka píše:
Náš maty helmu měl a na hlavu nepadá.Když ano dá tam ruce tak to je blbost:-).
Kami, nepoužívej, prosím prosím, takové výrazy… Není to blbost, je to další potvrzený fakt… Jak píšeš, každý používejme selský rozum, ale že Tvůj Maty zrovna reaguje takto a dělá toto, to neznamená, že se to dá zobecňovat stylem „on to nedělá, takže je to blbost“…
Nemyslím to ve zlém, vždyť Ty víš… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BohunkaP píše:Kamča.dalmatinka píše:Kami, nepoužívej, prosím prosím, takové výrazy… Není to blbost, je to další potvrzený fakt… Jak píšeš, každý používejme selský rozum, ale že Tvůj Maty zrovna reaguje takto a dělá toto, to neznamená, že se to dá zobecňovat stylem „on to nedělá, takže je to blbost“…
Náš maty helmu měl a na hlavu nepadá.Když ano dá tam ruce tak to je blbost:-).
Nemyslím to ve zlém, vždyť Ty víš…
bohun já nemyslela ale zrovna tohle i když si myslim že reflex je vrozenej,né naučenej,ale nemyslela jsem přesně tu helmu,ale tak obecně že jedna paní povídala pro mě neni argument k tomu abych to dělala taky tak.Věřim většinou jen lékařum:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a k té helmě tak pád v ní také musí bolet.Maty jí po pádu měl pěkně orazítkovanou na hlavě
,ale aspon si jí nerozsekal do krve jako bez ní.Některé děti bez ní prostě vypustit nelze:-)třeba to naše:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a pokud sem se tím někoho dotkla tak se omlouvám ale většinou píšu to co mi přijde na jazyk
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamča.dalmatinka píše: …ale většinou píšu to co mi přijde na jazyk![]()
Tak kop kop kous…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
milé maminky,kdyby jste raději místo klábosení zda chodítko ano či ne zvedly zadky a došly si za odborníkem-neurolog,ortoped tak uděláte nejlíp.....jak pro sebe tak hlavně pro dítě.....ne to se tu radši budete donekonečna dohadovat ano,ne,ne,ano a prdlajs vyřešíte.....nejde tu ani tak o ty úrazy-to bude tak půl na půl ale jde tu o zdraví nožiček,páteře prostě o celého vašeho človíčka!!!!tak zas někdy u nějaké diskuze páááá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dzarunka píše:
milé maminky,kdyby jste raději místo klábosení zda chodítko ano či ne zvedly zadky a došly si za odborníkem-neurolog,ortoped tak uděláte nejlíp.....jak pro sebe tak hlavně pro dítě.....ne to se tu radši budete donekonečna dohadovat ano,ne,ne,ano a prdlajs vyřešíte.....nejde tu ani tak o ty úrazy-to bude tak půl na půl ale jde tu o zdraví nožiček,páteře prostě o celého vašeho človíčka!!!!tak zas někdy u nějaké diskuze páááá
Tady se ale nikdo nedohaduje ![]()
- Citovat
- Upravit
dzarunka píše:
Milá dzarunko, dojdi si tedy za odborníkem a nech ná tu štěkat, když nám to dělá takovou radost..A neznám nic lepčejšího než sedět na zadku a dohadovat se..
( ironický smajlík)
Kop kop kous ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dzarunka píše:
Já tam jaksi dávno byla, milá dzarunko, přímo u fyzioterapeutky takže vím, Chtěla jsem ušetřit chodítkářkám cestu, ale komu není rady…
KDYBYS POŘÁDNĚ ČETLA, TAK SE TU I NÁZOR FYZIOTERAPEUTKY OBJEVIL. Mohla sis ušetřit sezení na zadku a psaní naprosto zbytečného komentáře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Caty, no to si piš, že se to stalo, tohle bych si vymyslet fakt nedovedla ![]()
Angu, navíc chodítko je dimenzovaný do 12 kg (na jednom jsem to četla, možná jak který) takže by mu asi taky dlouho nevydrželo ani jako odrážedlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gina108 píše:
Angu, navíc chodítko je dimenzovaný do 12 kg (na jednom jsem to četla, možná jak který) takže by mu asi taky dlouho nevydrželo ani jako odrážedlo.
Tak to je pasé, má už 12,6 kg - a to bez plenky a oblečení
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čičinka píše:verenika píše:Já myslím, že stále na světě existuje určité procento lidí, kteří zkrátka nevědí, co činí. Kteří, když vznesu argument zubního kazu, odvápňování zubů a tak, že řeknou Aha, to jsem netušila, tak to jí dám napít něco jiného.čičinka píše:A proč by jsi jí to říkala,dělala by jsi si zbytečný zle.Pomyslela by si co jsi za „pindu“ co jí do toho máš kecat.Stejně by jsi tím nic nedocílilaverenika píše:Pomyslím si chudák dítě. a o rozumu matky si pomyslím něco horšího.
To je jako by jste přišli na píškoviště a tam dvouleťák pil kolu,tak tu matku ukamenujete?
A pokud by mi taková maminka začala vykládat, jak je to skvělý, že to dítě pije kolu a kolik jí denně vypije, že má super pitný režim, tak bych se asi neudržela a něco jí od plic řekla…Moje kamarádka dává kolu od 1,5r.Myslím si o ní že je …,ale proč se s ní budu hádat.Ona je máma
Nedokážu moc nečině přihlížet, na svoje názory jsem nerezignovala a snažím se dělat svět lepším. Hlouposti neustupuju, nechci, aby vládla světu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit