Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kolik denně? Prosím ptám se kuřaček, nechci přednášku o škodlivosti.
Já 5 denně a jen na balkoně, jinak v kavárně s babičkou nebo kamarádkami nebo u táboráku v létě, ne před dětmi, manžel to ví, nevadí mu to.
Kouřím cigarety.. Krabičku denně, manžel o tom ví.. K čemu ti to bude???
![]()
Proč se ptáš? ![]()
Ano, kouřím, doma né, před dětmi většinou ne, ale když se sedí nebo griluje na zahradě, tak se kvůli cigáru neschovávám za roh…
vykouřím jak kdy, v průměru to mám spočítané tak za 400,– měsíčně.
jo, a partner o tom ví, sám kouřil dvě krabičky denně, nyní je na elektronické, takže má občas blbý kecy, ale spíš mě popichuje, než že by mu to vadilo.
Příspěvek upraven 15.03.14 v 19:46
@Kopre já ještě nedávno cca 20 denně. Všechny venku
a mmchdm, můj chlap je též kuřák, o mém kouření samože věděl, kouří dál. Opět jen venku.
Kouřila jsem, ale po přestěhování do Anglie jsem s tím ze dne na den sekla. Vřele pobyt tady doporučuju jako odvykací kúru, ty ceny jsou šílený ![]()
Kourila sem pred tehotenstvim, tak 5-20 denne jak kdy, pritel to vedel - kouri doted. Doma jsme nikdy nekourili, vzdy na balkone
prestala sem ze dne na den, bez nahrazek a to sem ani nevedela ze jsem tehotna ![]()
Kouřím cca 15 denně. Manžel to ví sám je kuřák, ale nekouříme doma a u dětí. Mě navadí kuřačky, ale matky co tlačí kočárek s miminem a u toho maj v ruce cigáro ![]()
Prý jsem jediná špatná matka, říká mamka a svoji mamince to vyčítá, i když je jí 7Q (babičce).
@martina.se píše:
@Kopre já ještě nedávno cca 20 denně. Všechny venkua mmchdm, můj chlap je též kuřák, o mém kouření samože věděl, kouří dál. Opět jen venku.
To jsme na tom úplně stejně! ![]()
@Kopre píše:
Kolik denně? Prosím ptám se kuřaček, nechci přednášku o škodlivosti.
Já 5 denně a jen na balkoně, jinak v kavárně s babičkou nebo kamarádkami nebo u táboráku v létě, ne před dětmi, manžel to ví, nevadí mu to.
ne, jenom pé. o ![]()
@Cosmos píše:
Ne, nekouřím. A nesnáším matky kuřačky.![]()
To by na světě nemohla být skoro žádná ženská kuřačka
Protože tak 90% žen jsou matky
Jinak já jsem to po porodech hodně omezila, mám tak krabičku slimek na týden ![]()
Já vykouřím teda 1-2 denně a to ty „sladké“
prostě mi to chutná, ale jsou dny, kdy si nemusím zapálit vůbec