Kouříte cigarety?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ve-ru
15.3.14 20:02

Kouřím, tak 5 denně, víc nestíhám :lol: Kouříme venku, nebo v kotelně a jenom v takový čas, abych stihla vysmrádnout malé nesmrděla, taky pak žvýkám a vyplachuju ústní vodou. Když jdu ven s kočárem, tak nekouřím. Ani když jdeme s přítelem oba - jako že on by hlídal a já si odešla zakouřit dál od kočáru, nemám potřebu :nevim:
Cigáro je pro mě relax a chvilka, kterou mám jen pro sebe :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
457
15.3.14 20:04

Kouřím. Cca 10-15 denně. Manžel taky. Vždy jen venku nebo v garáži. Před malým se neschováváme. Kočárek s cigaretou v ruce bych nikdy nevezla, to se mi taky příčí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135

Ano, kourim, cca 5 denne, pred ditetem malo..

EDIT: a zasadne venku, doma nikdy

Příspěvek upraven 15.03.14 v 20:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654

Kouřím od 20:00, kdy děti usnou, sedím u otevřenýho okna na chodbě, na záchodě a nebo jdu ven :mrgreen:, vykouřím jich asi pět a čučím v ntb na filmy. Zrovna začíná můj čas, jupí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22892
15.3.14 20:08

Co jsem našla // tak nekourim, a nechci už začít :palec:
A to jsem byla těžkej zavislak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
15.3.14 20:13

Kouřim tak 5-15denne. Hlavne vecer, kdyz uz mala spi.je to pro me relax. kourila jsem i pred tehotenstvim, jakmile jsme to zjistila, prestala jsem ale celych 9mesicu jsem mela neskutecnou chut na cigaretu. porad jsme doufala, ze se mi zhnusi a ono nee :roll:.po odstaveni male jsem opet zacala.ja to holt rada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.3.14 20:15
@ne-snazilka píše:
Kouřila jsem, ale po přestěhování do Anglie jsem s tím ze dne na den sekla. Vřele pobyt tady doporučuju jako odvykací kúru, ty ceny jsou šílený :mrgreen:

manzela neodrailo ani to. Cigarety jsme pasovali, nebo si balil svoje. V nemecku je to tady drahota.

ja si obcas rada zapalim u vina nebo v hospode, sama ale malokdy. Jsem opravdu svatecni spolecensky kurak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
15.3.14 20:17

Nekouřím…NIKDY, NIKDE a NIKOHO…

• Citovat
  • Upravit
4668
15.3.14 20:18

Kouřila jsem cca 15 denně a už je to 4 roky co nekouřím a chuť mám teda pořád :oops: Manžel to věděl, neschvaloval(je nekuřák) ale nic mi nevyčítal. A kouřila jsem zásadně venku.Doma bych si nikdy nezapálila. A také nesnáším matky co tlačí kočárek a v druhé ruce mají cigaretu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.3.14 20:20

Já teda nekouřím (ale před prvním otěhotněním 10 let jo), ale rozhodně si nemyslím, že kuřačka je automaticky špatná máma. Co to je za blbost :roll:. Špatná máma je taková, která hulí dítěti pod nos, třeba doma nebo která místo jídla pro rodinu utratí poslední prachy za cigarety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
15.3.14 20:21

Kouřím max. 5 denně, když jdu někam na akci a popiju (což ted bývá jednou za uherský rok) tak to vykouřím i krabičku a půl a další den je mi tak zle, že nemůžu cigára ani cítit :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.3.14 20:21
@Janninka1 píše:
Kouřila jsem cca 15 denně a už je to 4 roky co nekouřím a chuť mám teda pořád :oops: Manžel to věděl, neschvaloval(je nekuřák) ale nic mi nevyčítal. A kouřila jsem zásadně venku.Doma bych si nikdy nezapálila. A také nesnáším matky co tlačí kočárek a v druhé ruce mají cigaretu :cert:

Taky jsem viděla matku s cigárem, kočárem a těhotným břichem. To je podívaná! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
15.3.14 20:22

Kouřím 5-10 denně, nikde ne doma, jen na balkóně i návštěvy chodí na balkón. Cigaro když tlačím před sebou kočár si nezapalim i když mám obrovskou chuť, pokud jde s námi chlap ven, tak občas jdu za nimi a zapálím si :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
15.3.14 20:23

Cigaretu u kocarku si dle me muze zapalit jen primitiv!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
15.3.14 20:53

Kouřím asi 5 cigaret denně, ve společnosti i víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie