Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kouřím. Cca 10-15 denně. Manžel taky. Vždy jen venku nebo v garáži. Před malým se neschováváme. Kočárek s cigaretou v ruce bych nikdy nevezla, to se mi taky příčí ![]()
Ano, kourim, cca 5 denne, pred ditetem malo..
EDIT: a zasadne venku, doma nikdy
Příspěvek upraven 15.03.14 v 20:05
Kouřím od 20:00, kdy děti usnou, sedím u otevřenýho okna na chodbě, na záchodě a nebo jdu ven
, vykouřím jich asi pět a čučím v ntb na filmy. Zrovna začíná můj čas, jupí ![]()
Co jsem našla // tak nekourim, a nechci už začít ![]()
A to jsem byla těžkej zavislak ![]()
Kouřim tak 5-15denne. Hlavne vecer, kdyz uz mala spi.je to pro me relax. kourila jsem i pred tehotenstvim, jakmile jsme to zjistila, prestala jsem ale celych 9mesicu jsem mela neskutecnou chut na cigaretu. porad jsme doufala, ze se mi zhnusi a ono nee
.po odstaveni male jsem opet zacala.ja to holt rada…
@ne-snazilka píše:
Kouřila jsem, ale po přestěhování do Anglie jsem s tím ze dne na den sekla. Vřele pobyt tady doporučuju jako odvykací kúru, ty ceny jsou šílený
manzela neodrailo ani to. Cigarety jsme pasovali, nebo si balil svoje. V nemecku je to tady drahota.
ja si obcas rada zapalim u vina nebo v hospode, sama ale malokdy. Jsem opravdu svatecni spolecensky kurak.
Kouřila jsem cca 15 denně a už je to 4 roky co nekouřím a chuť mám teda pořád
Manžel to věděl, neschvaloval(je nekuřák) ale nic mi nevyčítal. A kouřila jsem zásadně venku.Doma bych si nikdy nezapálila. A také nesnáším matky co tlačí kočárek a v druhé ruce mají cigaretu ![]()
Já teda nekouřím (ale před prvním otěhotněním 10 let jo), ale rozhodně si nemyslím, že kuřačka je automaticky špatná máma. Co to je za blbost
. Špatná máma je taková, která hulí dítěti pod nos, třeba doma nebo která místo jídla pro rodinu utratí poslední prachy za cigarety…
Kouřím max. 5 denně, když jdu někam na akci a popiju (což ted bývá jednou za uherský rok) tak to vykouřím i krabičku a půl a další den je mi tak zle, že nemůžu cigára ani cítit ![]()
@Janninka1 píše:
Kouřila jsem cca 15 denně a už je to 4 roky co nekouřím a chuť mám teda pořádManžel to věděl, neschvaloval(je nekuřák) ale nic mi nevyčítal. A kouřila jsem zásadně venku.Doma bych si nikdy nezapálila. A také nesnáším matky co tlačí kočárek a v druhé ruce mají cigaretu
Taky jsem viděla matku s cigárem, kočárem a těhotným břichem. To je podívaná! ![]()
Kouřím 5-10 denně, nikde ne doma, jen na balkóně i návštěvy chodí na balkón. Cigaro když tlačím před sebou kočár si nezapalim i když mám obrovskou chuť, pokud jde s námi chlap ven, tak občas jdu za nimi a zapálím si ![]()
Kouřím, tak 5 denně, víc nestíhám
Kouříme venku, nebo v kotelně a jenom v takový čas, abych stihla vysmrádnout malé nesmrděla, taky pak žvýkám a vyplachuju ústní vodou. Když jdu ven s kočárem, tak nekouřím. Ani když jdeme s přítelem oba - jako že on by hlídal a já si odešla zakouřit dál od kočáru, nemám potřebu 

Cigáro je pro mě relax a chvilka, kterou mám jen pro sebe