Kouříte cigarety?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13764
15.3.14 20:55

Kouřila jsem jako mladší, spíš ale s kamarádama o víkendu. Teď si zapálím už jen hodně svátečně, tak 3× za rok, když někam jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
15.3.14 21:07

Kourim pres den asi tak 3- vic mi rvouci ditko pri odchodu na Balkon nedovoli :mrgreen: ale sednout si do baru, nebo se segrou k lahvince- nebudu kecat, padne klidne i balicek :roll: :mrgreen: chlap kouri taky a ten je teda jak svitovsky komin :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
15.3.14 21:10

Když jsem zjistila, že jsem těhotná, hodně jsem to omezila, ale nepřestala úplně :oops: při kojení mi to nechutnalo a teď poslední 2 měsíce mám 3-4 krabičky na měsíc. Kouřím jahodové slimky a jedině venku. Chlap je zapřísáhlý nekuřák, ale moc mu to u mě nevadí :) Taky je mi zle při pohledu na ženskou s kočárem a v druhé ruce cígo :poblion: Většinou si zapálím v dobu, kdy vím, že nebudu malému smrdět, takže když spí, nebo jsem mimo domov a hlídá někdo jiný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6350
15.3.14 21:11

Kouřila jsem hodně, klidně krabičku za den, když jsem před 8 lety otěhotněla přestalo mi chutnat a nekouřila jsem 4 roky vůbec, pak jen příležitostně (třeba 2× za rok, když jsme se sešly s kolegyněma z práce). Pak další těhotenství a kojení vůbec a teď to mám tak, že večer, než si jdu lehnout, tak si strašně ráda 1 - 2 s manželem dám. Ale..děti spí, je to taková pohoda, před nimi bych si nezapálila, doma taky ne a u kočáru opravdu nikdy. A taky bych si nezapálila před svým tátou a to je mi 40 :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.3.14 21:15
@ne-snazilka píše:
Kouřila jsem, ale po přestěhování do Anglie jsem s tím ze dne na den sekla. Vřele pobyt tady doporučuju jako odvykací kúru, ty ceny jsou šílený :mrgreen:
řada lidí spase jakýkoli hnus a pomeje, ale žváro si neodpustí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
15.3.14 21:16

@luca241 mám to úplně stejně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-P
1421
15.3.14 21:21

Taky jsem kouřila i v těhu a při kojení sice jen minimálně ale kouřila. před těhu a jak jsem dokojila jsem kouřila kolem 15 cigaret denně. Manžel též kouřil a pak se rozhodl že přestane, zvládl to na první pokus a pak do mě ryl a ryl že to smrdí a nakonec jsem před měsícem taky přestala a dokonce bez absťáků za pomoci jedné knížky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
15.3.14 21:30

Nekouřím, ani manžel, oba jsme bývalí kuřáci, teď radši peníze strkáme jinam. 8)

• Citovat
  • Upravit
1211
15.3.14 21:30

Zrovna dnes:-[ mlada matka -mlady kluk=sportak a v něm chlapecek obleceny od hlavy k patě v adidasu, táta se o kočarek opíral cígo v ruce-dýmil jak krakonoš, matka taky, trochu navátá s cigaretou. jeziši to je tak hnusné. nejspis byli i stim malym nekde celý den na pitce, malý zalomený a matka nic, ditě bylo dost přetažene :,(.jsem je chvili sledovala z okna, pak dala matka otci facku 8o no děs :nevim: mladí, nevyblblí blbci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
15.3.14 21:32
@Burj Chalifa píše: řada lidí spase jakýkoli hnus a pomeje, ale žváro si neodpustí.

Tak tak, troufám si říct, že 90 procent lidí pobírající dávky hmotné nouze, jsou kuřáci.

• Citovat
  • Upravit
8-P
1421
15.3.14 21:33

I když jsem kouřila hodně, vždycky tak aby mě syn neviděl a abych mu nekouřila pod nos. doma jsme nekouřili nikdy. nechápu jak můžou lidi kouřit dětem pod nos. A jsou i matky které drží v náručí dítě a v ruce žváro, div nadají tomu mimču šluka. fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
15.3.14 21:35

Kourila jse, od 16 do 27 let od 28 do ted nékourim-duvod- těhu, kojení, štitna zlaza, slinivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
15.3.14 21:37
@cher píše:
Tak tak, troufám si říct, že 90 procent lidí pobírající dávky hmotné nouze, jsou kuřáci.

Stejný pocit. Hlava mi nebere, kolik lidí si stěžuje, že nemá co do huby, do talíře, děti pomalu brečí hlady, ale oba hulí. Kdo kouří, nemá nárok tvrdit, že se má špatně, že je chudý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@8-P píše:
I když jsem kouřila hodně, vždycky tak aby mě syn neviděl a abych mu nekouřila pod nos. doma jsme nekouřili nikdy. nechápu jak můžou lidi kouřit dětem pod nos. A jsou i matky které drží v náručí dítě a v ruce žváro, div nadají tomu mimču šluka. fuj

To je na přesdržku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351

Si teda nemůžu odpustit jednu nasírací- doma si s tím nesmrdíte, ale na balkon lezete. A že to všem nad váma leze na balkon, do pověšenýho prádla, do bytu, to už nikoho netankuje. Neštvou mě apriori lidi, co kouří. Co mě ale neskutečně sejří, když s tím jakýmkoli způsobem obtěžujou ostatní. Nestojím ani o pasivní kouření. Přijde mi to podobný, jako kdybych si do kapsy šoupla malou radioaktivní krabičku a každýmu na potkání bych jí na chvíli dala do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová