Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kouřila jsem jako mladší, spíš ale s kamarádama o víkendu. Teď si zapálím už jen hodně svátečně, tak 3× za rok, když někam jdu.
Kourim pres den asi tak 3- vic mi rvouci ditko pri odchodu na Balkon nedovoli
ale sednout si do baru, nebo se segrou k lahvince- nebudu kecat, padne klidne i balicek
chlap kouri taky a ten je teda jak svitovsky komin ![]()
Když jsem zjistila, že jsem těhotná, hodně jsem to omezila, ale nepřestala úplně
při kojení mi to nechutnalo a teď poslední 2 měsíce mám 3-4 krabičky na měsíc. Kouřím jahodové slimky a jedině venku. Chlap je zapřísáhlý nekuřák, ale moc mu to u mě nevadí
Taky je mi zle při pohledu na ženskou s kočárem a v druhé ruce cígo
Většinou si zapálím v dobu, kdy vím, že nebudu malému smrdět, takže když spí, nebo jsem mimo domov a hlídá někdo jiný ![]()
Kouřila jsem hodně, klidně krabičku za den, když jsem před 8 lety otěhotněla přestalo mi chutnat a nekouřila jsem 4 roky vůbec, pak jen příležitostně (třeba 2× za rok, když jsme se sešly s kolegyněma z práce). Pak další těhotenství a kojení vůbec a teď to mám tak, že večer, než si jdu lehnout, tak si strašně ráda 1 - 2 s manželem dám. Ale..děti spí, je to taková pohoda, před nimi bych si nezapálila, doma taky ne a u kočáru opravdu nikdy. A taky bych si nezapálila před svým tátou a to je mi 40
.
@ne-snazilka píše:řada lidí spase jakýkoli hnus a pomeje, ale žváro si neodpustí.
Kouřila jsem, ale po přestěhování do Anglie jsem s tím ze dne na den sekla. Vřele pobyt tady doporučuju jako odvykací kúru, ty ceny jsou šílený
Taky jsem kouřila i v těhu a při kojení sice jen minimálně ale kouřila. před těhu a jak jsem dokojila jsem kouřila kolem 15 cigaret denně. Manžel též kouřil a pak se rozhodl že přestane, zvládl to na první pokus a pak do mě ryl a ryl že to smrdí a nakonec jsem před měsícem taky přestala a dokonce bez absťáků za pomoci jedné knížky ![]()
Nekouřím, ani manžel, oba jsme bývalí kuřáci, teď radši peníze strkáme jinam. ![]()
Zrovna dnes:-[ mlada matka -mlady kluk=sportak a v něm chlapecek obleceny od hlavy k patě v adidasu, táta se o kočarek opíral cígo v ruce-dýmil jak krakonoš, matka taky, trochu navátá s cigaretou. jeziši to je tak hnusné. nejspis byli i stim malym nekde celý den na pitce, malý zalomený a matka nic, ditě bylo dost přetažene
.jsem je chvili sledovala z okna, pak dala matka otci facku
no děs
mladí, nevyblblí blbci
@Burj Chalifa píše: řada lidí spase jakýkoli hnus a pomeje, ale žváro si neodpustí.
Tak tak, troufám si říct, že 90 procent lidí pobírající dávky hmotné nouze, jsou kuřáci.
I když jsem kouřila hodně, vždycky tak aby mě syn neviděl a abych mu nekouřila pod nos. doma jsme nekouřili nikdy. nechápu jak můžou lidi kouřit dětem pod nos. A jsou i matky které drží v náručí dítě a v ruce žváro, div nadají tomu mimču šluka. fuj
Kourila jse, od 16 do 27 let od 28 do ted nékourim-duvod- těhu, kojení, štitna zlaza, slinivka.
@cher píše:
Tak tak, troufám si říct, že 90 procent lidí pobírající dávky hmotné nouze, jsou kuřáci.
Stejný pocit. Hlava mi nebere, kolik lidí si stěžuje, že nemá co do huby, do talíře, děti pomalu brečí hlady, ale oba hulí. Kdo kouří, nemá nárok tvrdit, že se má špatně, že je chudý.
@8-P píše:
I když jsem kouřila hodně, vždycky tak aby mě syn neviděl a abych mu nekouřila pod nos. doma jsme nekouřili nikdy. nechápu jak můžou lidi kouřit dětem pod nos. A jsou i matky které drží v náručí dítě a v ruce žváro, div nadají tomu mimču šluka. fuj
To je na přesdržku.
Si teda nemůžu odpustit jednu nasírací- doma si s tím nesmrdíte, ale na balkon lezete. A že to všem nad váma leze na balkon, do pověšenýho prádla, do bytu, to už nikoho netankuje. Neštvou mě apriori lidi, co kouří. Co mě ale neskutečně sejří, když s tím jakýmkoli způsobem obtěžujou ostatní. Nestojím ani o pasivní kouření. Přijde mi to podobný, jako kdybych si do kapsy šoupla malou radioaktivní krabičku a každýmu na potkání bych jí na chvíli dala do ruky.