Kouříte cigarety?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5826
16.3.14 14:52

@Ve-ru tak jsem koukla na tvůj profil ;). Hmmm, Strakonice trochu z ruky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
16.3.14 16:46

@krtek7489 S dovolením budu i nadále upřednostňovat zdraví svoje a ostatních oproti obyčejné závislosti :nevim: Jinak řečeno ať si dělá kdo chce co chce, ale ať neobtěžuje ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
16.3.14 16:54

Kouřím, ty nejslabší slimky 0,1% obsah nikotinu. Nemám ráda, pokud někdo napadá kuřáky, já jsem třeba abstinent a taky nenapadám ty co si dají sklenku vína, a velice se mi to příčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.3.14 16:56
@bebinaa píše:
Kouřím, ty nejslabší slimky 0,1% obsah nikotinu. Nemám ráda, pokud někdo napadá kuřáky, já jsem třeba abstinent a taky nenapadám ty co si dají sklenku vína, a velice se mi to příčí.

Vínem si ničím jen játra vlastní, kouření zamořuje prostor i nekuřákům. Takže to rozdíl je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
16.3.14 17:02

@Burj Chalifa
Já svojí cigaretu taky nikomu pod nos necpu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
16.3.14 17:25

Kurak, ktery nekouri jak „prokopnuta kamna“ vzdy a vsude a ma trochu soudnosti, nikoho neobtezuje, clovek, ktery pije alkohol s mirou a ma take soudnost, taktez nikoho neobtezuje. Pokud se u obou pripadu clovek dostane „pres čaru“, obtezuje okoli i clovek kourici i clovek pijici alkohol. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
16.3.14 18:24
@bebinaa píše:
Kouřím, ty nejslabší slimky 0,1% obsah nikotinu. Nemám ráda, pokud někdo napadá kuřáky, já jsem třeba abstinent a taky nenapadám ty co si dají sklenku vína, a velice se mi to příčí.

Sklenkou vína, kterou vypije sedící vedle tebe, ty ten alkohol do sebe nedostáváš

• Citovat
  • Upravit
7661
16.3.14 19:44

Krabičku mám tak na tři čtyři dny. Někdy jen na víkend, když se griluje a popíjí. Taky jsem venkovní kuřák, přece si nebudu smrdět doma, že? :mrgreen:
P. S. Zajímalo by mě, kolik diskutérek se obtěžovalo přečíst si pořádně zakládající příspěvek. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
16.3.14 19:54

@Bersaba no rekla bych, ze @zuzouš asi ne a nebo je ji to jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
16.3.14 20:54

@cher Ale obtěžuje mě jeho ožralým chováním a to teď nemluvím o sklence vína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
16.3.14 20:57
@bebinaa píše:
@cher Ale obtěžuje mě jeho ožralým chováním a to teď nemluvím o sklence vína.
Často tě obtěžují opilci? :think: Mně se to stalo párkrát za život, kuřáci několikrát do měsíce, ať je to chodba paneláku, MHD zastávka nebo hřiště.
  • Citovat
  • Upravit
10351
16.3.14 20:57
@jane-e píše:
@Bersaba no rekla bych, ze @zuzouš asi ne a nebo je ji to jedno :lol:

Ale houbeles :) četla jsem začátek, jsem se prostě pro dnešek přidala k zástupu prudičů, co nedokážou mlčet :mrgreen: Za hoďku dvě můžu čekat svou pravidelnou dávku kouře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
16.3.14 21:04

@cher Ano obtěžují mě a to docela často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
16.3.14 21:08
@cher píše: Často tě obtěžují opilci? :think: Mně se to stalo párkrát za život, kuřáci několikrát do měsíce, ať je to chodba paneláku, MHD zastávka nebo hřiště.

tak ono je to diskutabilni ze, co je pro koho obtezujici.. me treba obtezuje, kdyz se tudy poflakuji ovlivneni bezdomovci a nebo v noci porvava pod oknama pripita mladez.. Takze me treba casto.

Příspěvek upraven 16.03.14 v 21:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
16.3.14 21:10
@zuzouš píše:
Ale houbeles :) četla jsem začátek, jsem se prostě pro dnešek přidala k zástupu prudičů, co nedokážou mlčet :mrgreen: Za hoďku dvě můžu čekat svou pravidelnou dávku kouře :)

tak si hlavne za hodku dve sedni na ruce ty prudicko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová