Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ve-ru tak jsem koukla na tvůj profil
. Hmmm, Strakonice trochu z ruky ![]()
@krtek7489 S dovolením budu i nadále upřednostňovat zdraví svoje a ostatních oproti obyčejné závislosti
Jinak řečeno ať si dělá kdo chce co chce, ale ať neobtěžuje ostatní.
Kouřím, ty nejslabší slimky 0,1% obsah nikotinu. Nemám ráda, pokud někdo napadá kuřáky, já jsem třeba abstinent a taky nenapadám ty co si dají sklenku vína, a velice se mi to příčí.
@bebinaa píše:
Kouřím, ty nejslabší slimky 0,1% obsah nikotinu. Nemám ráda, pokud někdo napadá kuřáky, já jsem třeba abstinent a taky nenapadám ty co si dají sklenku vína, a velice se mi to příčí.
Vínem si ničím jen játra vlastní, kouření zamořuje prostor i nekuřákům. Takže to rozdíl je.
Kurak, ktery nekouri jak „prokopnuta kamna“ vzdy a vsude a ma trochu soudnosti, nikoho neobtezuje, clovek, ktery pije alkohol s mirou a ma take soudnost, taktez nikoho neobtezuje. Pokud se u obou pripadu clovek dostane „pres čaru“, obtezuje okoli i clovek kourici i clovek pijici alkohol. ![]()
@bebinaa píše:
Sklenkou vína, kterou vypije sedící vedle tebe, ty ten alkohol do sebe nedostáváš
Krabičku mám tak na tři čtyři dny. Někdy jen na víkend, když se griluje a popíjí. Taky jsem venkovní kuřák, přece si nebudu smrdět doma, že? ![]()
P. S. Zajímalo by mě, kolik diskutérek se obtěžovalo přečíst si pořádně zakládající příspěvek.
![]()
@cher Ale obtěžuje mě jeho ožralým chováním a to teď nemluvím o sklence vína.
@jane-e píše:
@Bersaba no rekla bych, ze @zuzouš asi ne a nebo je ji to jedno
Ale houbeles
četla jsem začátek, jsem se prostě pro dnešek přidala k zástupu prudičů, co nedokážou mlčet
Za hoďku dvě můžu čekat svou pravidelnou dávku kouře ![]()
@cher píše: Často tě obtěžují opilci?Mně se to stalo párkrát za život, kuřáci několikrát do měsíce, ať je to chodba paneláku, MHD zastávka nebo hřiště.
tak ono je to diskutabilni ze, co je pro koho obtezujici.. me treba obtezuje, kdyz se tudy poflakuji ovlivneni bezdomovci a nebo v noci porvava pod oknama pripita mladez.. Takze me treba casto.
Příspěvek upraven 16.03.14 v 21:11
@zuzouš píše:
Ale houbelesčetla jsem začátek, jsem se prostě pro dnešek přidala k zástupu prudičů, co nedokážou mlčet
Za hoďku dvě můžu čekat svou pravidelnou dávku kouře
tak si hlavne za hodku dve sedni na ruce ty prudicko ![]()