Kouříte cigarety?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
15.3.14 21:42

Lidí, co si uženou rakovinu kouřením, mi líto není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
15.3.14 21:42
@zuzouš píše:
Si teda nemůžu odpustit jednu nasírací- doma si s tím nesmrdíte, ale na balkon lezete. A že to všem nad váma leze na balkon, do pověšenýho prádla, do bytu, to už nikoho netankuje. Neštvou mě apriori lidi, co kouří. Co mě ale neskutečně sejří, když s tím jakýmkoli způsobem obtěžujou ostatní. Nestojím ani o pasivní kouření. Přijde mi to podobný, jako kdybych si do kapsy šoupla malou radioaktivní krabičku a každýmu na potkání bych jí na chvíli dala do ruky.

To máš pravdu, měla jsem tu čest bydlet v paneláku nad dvěmi náruživými kuřáky a nemohla jsem v létě téměř větrat. Teď bydlím jinde a nikdo pod náma naštěstí nekouří a doufám, že nebude.

• Citovat
  • Upravit
7876
15.3.14 21:46
@zuzouš píše:
Si teda nemůžu odpustit jednu nasírací- doma si s tím nesmrdíte, ale na balkon lezete. A že to všem nad váma leze na balkon, do pověšenýho prádla, do bytu, to už nikoho netankuje. Neštvou mě apriori lidi, co kouří. Co mě ale neskutečně sejří, když s tím jakýmkoli způsobem obtěžujou ostatní. Nestojím ani o pasivní kouření. Přijde mi to podobný, jako kdybych si do kapsy šoupla malou radioaktivní krabičku a každýmu na potkání bych jí na chvíli dala do ruky.

Jsem kuřák, ale v tomhle s tebou musím souhlasit. Dřív jsem bydlela v paneláku, pověsila jsem na balkon malého prádlo (soused pod náma hulil jak fabrika) Prádlo mi za hodinu smrdělo takovým stylem, že jsem ho musela vyprat znova :poblion: :poblion: Teď bydlíme ve vlastním a kouřim na zahradě daleko od prádelních šňůr a děcka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
15.3.14 22:08

@cher @orionk Já jsem nejdřív uvažovala, jestli za nima nemám jít a říct to, ale je mi jasný, že kouření je závislost natolik silná, že kvůli mě se těžko budou omezovat. Takže jsem to se skřípěním zubů vzala jako fakt, že prostě párkrát za den v obýváku začichám a cítím kouř. Ale zase od té doby nemám nejmenší snahu chodit klepat psí pelech ven, klepu ho z balkonu. Nebudu tu dělat blbce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
15.3.14 22:24

Kouřím když kouří někdo kolem mě. Kdyz tak si nezapalim klidne mesic, nechybi mi to. Jinak kdyz někdo jde, dám si.taky. mám ráda praskaci mentolky LM. Takže většinou nevykourim nic, někdy klidne 10,když se sedí a kouri. Vadí mi když mě druhý den bolí plíce. To bolí kazdeho kuraka? Nikdy nekourime doma, venku či balkón.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
15.3.14 22:27

@zuzouš mas pravdu 2patra pod nama kouri sousedi a v lete super hnus, ja doma s malym miminkem a v byte nahuleno :poblion:, tak jsem jim udelala pruvan ale stejne to nepomohlo :zed:

• Citovat
  • Upravit
2435
15.3.14 22:43

Jenomže ten smrad vám tam půjde, i když budou kouřit na chodníku… Nebo maji kourit na chodbě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
15.3.14 23:08

Nebydlím v paneláku, ale ve svém domě a kolem není nikdo, koho bych kouřem obtěžovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
15.3.14 23:20

KOuřila jsem hodně před 6 lety krabička denně nebyl problém (hlavně v práci, ale nikdy v bytě) po otěhotnění jsem přestala a už nezačala, ale chutě jsou pořád a strašné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
15.3.14 23:21
@Jitka1976 píše:
Nekouřím…NIKDY, NIKDE a NIKOHO…

Krátké, stručné a výstižné. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
15.3.14 23:28
@rokris píše:
Krátké, stručné a výstižné. :mrgreen:

Mám kurz od @Larr ..... :hug:

• Citovat
  • Upravit
5173
16.3.14 08:01

Před těhotenstvím jsme kouřila 2 měsíce eletriku měsíc krabičku denně a pak zase eletriku a pak zase krabička děnně :lol: - taky na balkoně - mám štěstí jsme nejvýš a vedle je to samej kuřák :lol: Po zjištění těhu jsem kouřila tak 1 týdně od 7 tt začala pořádný těhotenský nevolnosti a představa cigarety a umě vyvolávala zvracení takže jsme ani nekouřila, pak když už mi bylo dobře cca okolo toho 28 tt jsme si zkusila dát jednu, měla jsme na ní hroznou chuť, po jednom prásku mě přešla, motala se mi hlava a bylo mi fakt špatně. Od té doby ve mě cigarety vyvolávají pocit na zvracení, jsem ve 36 tt a musím říct, že už začít nechci - ne kvůli penězům a ostatním, ale kvůli zdravý :think: No uvidíme co bude po porodu a kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
16.3.14 08:34
@Granda píše:
Jenomže ten smrad vám tam půjde, i když budou kouřit na chodníku… Nebo maji kourit na chodbě??

Z chodníku do bytu? :think: Leda, že by dotyčný bydlel v přízemí a oni stáli u okna, jinak je to scifi

• Citovat
  • Upravit
140240
16.3.14 08:39
@Kopre píše:
Nebydlím v paneláku, ale ve svém domě a kolem není nikdo, koho bych kouřem obtěžovala.

Mám to samé, kouřím venku, manžel sice nekouří, ale nevadí mu to, potomci jsou dospělí, kluci nekouří, ale dcera jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
16.3.14 08:56

Jsme oba s přítelem kuřáci. Já tak deset cigaret denně, přítel klidně krabičku. Ale chodíme s tím na záchod z okna. V bytě mi to taky smrdí, nemám ráda, když je pak všechno cítit cigaretami. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová