Kouříte cigarety?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3429
16.3.14 21:28

Jak kdy, poslední dobou většinou kolem 10/den. Nejvíc vykouřím v práci a pak večer, až děti usnou. Taky kouřím na balkoně, podotýkám, že máme svůj barák, takže sousedy neobtěžuju.
@zuzouš A co se se sousedy zkusit domluvit na určitých časech, kdy oni budou kouřit a ty nebudeš větrat? Tuším jsem to četla někde tady v diskuzi, že to tak praktikují a funguje to, bez hádání či urážek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
16.3.14 21:39

@Z.jev Ono jich je bohužel víc :zed: :lol: Odhadem 3-5 různých bytů a min v jednom hulej oba dospěláci. Nějak si nedokážu představit tu domluvu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
16.3.14 21:43

@zuzouš No tak nic… Nebo to vylep na nástěnku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
16.3.14 23:11

@zuzouš mrzí mě, že jsi mi nedokázala soudně odpovědět na můj příspěvek směřovaný na tebe :nevim: Můj příspěvek ve 14.46 h ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
17.3.14 09:32

@krtek7489 Nene, Praha je co by kamenem dohodil :-D

• Citovat
  • Upravit
10351
17.3.14 10:26
@krtek7489 píše:
@zuzouš mrzí mě, že jsi mi nedokázala soudně odpovědět na můj příspěvek směřovaný na tebe :nevim: Můj příspěvek ve 14.46 h ;)

He? Dočtu a odpovím, nepamatuju si, že bych někomu úmyslně neodpovídala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
17.3.14 10:35

@krtek7489 jsem ti odpověděla, ale asi ne pro tebe dostatečně :) Psala jsem, že ať si dělá kdo chce co chce, ale ať tím neobtěžuje a nepoškozuje ostatní. Záchod mi nevadí, to jsem jen podotkla, ale kovbojku jsem z toho nedělala, prostě tam občas vlezu a řeknu si Á, sousedi smažili :lol: Nemám ambice někomu nakazovat, kde má nebo smí kouřit, ani to není můj problém. Ale napadá mě třeba venku cestou někam, tím nemyslím hned u baráku a vyfukovat to do přízemního bytu. V hospodě. Nebo ať si to inhalují doma a zapnou digestoř. Řeknu-li to tvrději, tak je mi u zadele, jak si to kuřák vyřeší, to mě nezajímá, ale sakra mě zajímá, když mi někdo ničí zdraví něčím, co není k jeho životu a k ničímu životu nezbytné. To bych takhle mohla někomu každou noc ve 3h zatroubit u hlavy klaksonem. A za hodinu znova. Jen tak, dělám to dobrovolně, k životu to nepotřebuju. A není pochyb o tom, že to bude mít po čase vliv na jeho zdraví. Nelíbí se mu to? Ale kde to mám teda dělat, na hřišti nemůžu, děti se bojí, v půlce restaurací taky ne, lidi to ruší u jídla. Tak sakra kde? No a není to můj problém?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
17.3.14 11:09

@zuzouš dokud se cigarety nepřestanou vyrábět, tak se bude kouřit. Pokud jsou cigarey tak moc škodlivé, ať zakáží jejich výrobu :nevim: Já s tím klidně budu souhlasit. Jenomže pak by se někomu nelíbilo, jak moc čudí auta. Jezdíte autem? Myslím že ty splodiny a vůbec množství splodin z auta je daleko větší, než z cigarety. Tak by pak mohli zakázat výrobu aut :nevim: A co kdyby jsme začali svítit svíčkama? Podívej jak čudí elektrárny! Podotýkám, už jsem to psala, že také nemám ráda bezohledné kuřáky, kteří si hulí, kde se jim zlíbí. Ale jak píšu v příspěvku ve 14:46 kde si tedy ten slušný kuřák, který nechce obtěžovat okolí má v klidu a míru zakouřit. Odpovědět mi nedokážeš, furt jenom samá omáčka okolo, že to není tvůj problém :nevim: když mi ale nechceš pomoct, poradit, tak holt se nediv, že ti někdo čudí pod okny. Vše je o komunikaci a ty evidentně nemáš zájem. Trochu tolerance, i ke kuřákům by ti neuškodilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
17.3.14 11:52

@krtek7489 tak na to vážně nemám co dodat, ještě bych se jim měla omluvit, že o nich smýšlím zle :lol: Je to marný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
17.3.14 12:36
@zuzouš píše:
@krtek7489 tak na to vážně nemám co dodat, ještě bych se jim měla omluvit, že o nich smýšlím zle :lol: Je to marný.

Takže pro tebe jsou všichni kuřáci zlý lidé, že o nich smýšlíš zle 8o? Já jsem od tebe chtěla jenom radu, prostě poradit, protože to vážně není jednoduché, kde si mám tedy zakouřit, abych nikoho neobtěžovala. Ty mi nejsi schopná odpovědět. To mluví za vše a nemá smysl to s tebou probírat, komunikovat se dá jenom s člověkem tolerantním, který chce diskutovat a najít řešení problému. :nevim: Ty si jedeš furt to své jako kolovrátek. :nevim: Proto to asi nemá smysl chtít to nějak řešit, když mi neporadíš a je ti to asi jedno, proto si bodu kouřit, kde chci a kdy chci. :nevim: Snahu jsem měla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
17.3.14 12:45

Me kuraci nevadi, co..dene cicham vypary z aut, jim kurata plne antibiotik, zeleninu plnou chemie, vite kolik toho nadychame na zastavce 8o..A nikdo nezaluje ridice, hromadne si nestezuje na cistotu vzduchu :think: Takze resit kuraky je smesne, pokud mi to nekdo necudi pod nos primo, tak to neva, a pokud vidim kurackou kavarnu, no tak jdu do nekuracke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
17.3.14 12:50

Taky jsem kuřačka, vykouřím tak pět deset denně, jak kdy. Manžel o tom ví, je taky kuřák. Kouříme oba jen venku.

• Citovat
  • Upravit
40
28.8.14 07:32

pasivní kouření

Prosím o radu, četla jsem o pasivním kouření, že je škodlivější než, když člověk kouří. Chtěla jsem se zeptat jsem těhotná a byla jsem s kamarádkami na pokecu, a ony kouří…mohly ty dvě hodinky co jsme tam seděly nějak ublížit miminku? Moc děkuji za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
28.8.14 07:36

@MiiMii myslim,ze ne a divim se, ze se te ze zdvorilosti nezeptaly, jestli ti to nevadi, me se teda v tehotenstvi kazdy ptal a kour foukali i venku jinam…je to podle me normalni chovani slusneho cloveka!

• Citovat
  • Upravit
15103
28.8.14 07:42

@MiiMii Ublížit mu to neublíží, ale já taky kdysi chodila sedět k sousedům jako těhotná, kde se kouřilo a naše holka hulí jak fabrika, už mne i napadlo, jestli to nemá s tím co do činění :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová