Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím dámy, na Silvestra jsme byly u sousedů a kousnul mě sousedův pes, spíše jen stiskl zuby. Po dvou dnech mám na noze modřinu a je to trochu napuchlé. Jít s tím k lékaři? Pes je plně očkovaný.
Prokousl ti kůži? Nám chirurg říkal, že po psím kousnutí přijet vždy, že se to musí ošetřit, i když je pes očkovaný, protože mají bakterie na zubech a rádo to pak hnisá. Taťku pokousal jeho pes, když dostal epileptický záchvat..Pokud ti ale kůži neprokousl..
S modřinou se k doktorovi fakt nechodí. Jen pokud bys potřebovala zprávu pro policii.
@korneli já bych ještě nikam nechodila. To bude v pohodě. Nevypadá to nijak strašně.
Pokud neprokousl kůži, jakože asi neprokousl (aspoň to podle fotky vypadá jen jako modřina), tak bych to vůbec neřešila. Modřina bude pár dní bolet. Ale upřímně to i po jistých hrátkách jsem měla větší a horší. Tak se nebojte ![]()
@korneli píše:
Zdravím dámy, na Silvestra jsme byly u sousedů a kousnul mě sousedův pes, spíše jen stiskl zuby. Po dvou dnech mám na noze modřinu a je to trochu napuchlé. Jít s tím k lékaři? Pes je plně očkovaný.
Ukázali to očkovák?
Doklad o očkování jsem viděla, do krve kousnutí to nebylo, jen stiskl kůži mezi zuby. Otlak od zubů tam byl.
@korneli píše:
Doklad o očkování jsem viděla, do krve kousnutí to nebylo, jen stiskl kůži mezi zuby. Otlak od zubů tam byl.
a jak bys chtěla, aby lékař řešil modřinu?
nebo chceš na ně poslat trestní oznámení?