Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
No teď mi volala a hrozně na co ten průkaz chci a že si včera ničeho nevšimla… Že prý jsem mohla přijít včera…
Jako že si někdo nevšimne, že pes někoho kousne???
No nechtěla jsem to nijak hrozit, ale asi budu muset…
No žádný průkaz nemá…řekni, že ho musíš ofotit a odnést doktorce jako potvrzení, že jsou psi očkovaní a vše je v pořádku, jinak že se to musí oznámit na policii…
Žes za ní nebyla hned včera, vidiím taky jako tvoji chybu. Stačilo jí to říct a ať ukáže očkovák. Bylo by to vyřešeno, ani bych k dr. s tím nešla.
Mě taky kousla sousedovic čivava, ony se nemají rády s naší, a ta jejich je vyjížděcí a jde po mně, i když jsem bez psa. Sousedka to ví, vždycky ji stáhne, ale teď to nestihla. Měla jsem jen ranku a modřinu, stejně jako tvůj syn. Sousedka se omluvila, přísahala, že očkovaná je, tady se přiznám, že jsem to vidět nechtěla, že jsem jí uvěřila, on to je gaučák, takže asi opravdu šance malá. Nicméně v tvým případě, když už jsi to takto začala, tak je potřeba to dokončit a ten očko vidět, přiznat návštěvu u dr., jinak že nahlašuješ policii. už ta dr. by ji měla „vyděsit“.
@Anonymní píše:
Tak syn byl v šoku, popravdě já taky…
Není to takový ten, tu mě bolí, tu mě píchá…
No vypadá to takhle.
Zítra zavolám dětské…
Vždyť je to do krve - takovou ‚ranku‘ jsme řešili na chirurgii, začalo to hnisat, nakonec s každodenním převazem 2 měsíce, jako jo bylo to u starší osoby, dítě se třeba hojí líp, nicméně vytočená jsem byla neskutečně, protože bobanek si jen hrál
Doteď se mi otvírá kudla v kapse, když si na to vzpomenu, pes zmetek jeden doteď majitelům utíká, je agresivní a nikdo s tím nic neudělá, je to hnusné, ale se tady v okolí všichni těšíme až chcípne.
@Anik píše: Žes za ní nebyla hned včera, vidiím taky jako tvoji chybu. Stačilo jí to říct a ať ukáže očkovák. Bylo by to vyřešeno, ani bych k dr. s tím nešla.Mě taky kousla sousedovic čivava, ony se nemají rády s naší, a ta jejich je vyjížděcí a jde po mně, i když jsem bez psa. Sousedka to ví, vždycky ji stáhne, ale teď to nestihla. Měla jsem jen ranku a modřinu, stejně jako tvůj syn. Sousedka se omluvila, přísahala, že očkovaná je, tady se přiznám, že jsem to vidět nechtěla, že jsem jí uvěřila, on to je gaučák, takže asi opravdu šance malá. Nicméně v tvým případě, když už jsi to takto začala, tak je potřeba to dokončit a ten očko vidět, přiznat návštěvu u dr., jinak že nahlašuješ policii. už ta dr. by ji měla „vyděsit“.
Promiň, ona byla u toho, když s tím psem šla ven! To si jako nevsimnes, že pes kousne. Jen jsem slyšela z chodby, že se syn nemá bát…Když mi volala, tak se tvářila, že jsem si to kousnutí vymyslela
ještě, že snad za to může syn, že se psů boji…to jako vážně za to můžu já, že šel, ze školy domů, po chodbě a řádně ho pes???
Psala jsem jí, že dětská Dr chce vidět ockovak a posílala fotku toho kousnutí…
@Anonymní píše:
No teď mi volala a hrozně na co ten průkaz chci a že si včera ničeho nevšimla… Že prý jsem mohla přijít včera…
Takže žádná omluva? No, tak to bych šla k lékaři a chtěla zprávu a pak rovnou na policii a rozhodně chtěla vidět očkovací průkaz. Ale já jsem průbojnější a můj syn je malej ťunťa, co raději nic neřekne. Tak to beru podle sebe. Taky píšeš, že vedle vás jsou ještě menší děti.
Prosímtě uklidni se, nikde jsem neřekla, že syn nebo ty za něco můžete!! Jen tedy bych to sousedce příště hlásila hned, nevím proč se čeká do druhého dne.
Ano, nemusí si všimnout, ta naše sousedka si taky nevšimla, protože pes po mně skákal zezadu, ona stála přede mnou, a při jednom tom skoku kousnul. Neviděla to. Až jsem trošku vyjekla, neměla jsem dlouhé kalhoty, řekla jsem že mě rafla, tak se omlouvala, ale noha byla jenom červená, až pak doma po pár minutách se to vybarvilo, tak jsem jí to šla ukázat a ještě jednou se přeptat, jestli opravdu mají očkování. Že pokud by se to zhoršilo, jedu k dr., tak ať vím. Dezinfekce, a nehoršilo, pár dní trvalo než to zmizlo. Při setkání se mně pak asi jednou nebo dvakrát ptala co noha.
I já jsem správně měla trvat na očkováku, tady jsem i já pochybila a klidně to přiznám, na rozdíl od jiných!!!,,,naštěstí ok, žiju, bylo to v létě. U dcery bych na tom trvala, u těch dětí se asi chováme jinak…
@Anonymní píše:
Promiň, ona byla u toho, když s tím psem šla ven! To si jako nevsimnes, že pes kousne. Jen jsem slyšela z chodby, že se syn nemá bát…Když mi volala, tak se tvářila, že jsem si to kousnutí vymyslelaještě, že snad za to může syn, že se psů boji…to jako vážně za to můžu já, že šel, ze školy domů, po chodbě a řádně ho pes???
@Lucie_Sx píše:
Ale jo, zaznam o otisku zubu asi dostanes, ale nikdo to nebude resit jako kousanec s vysetrenim na vzteklinu, to by byl dr. blazen.
Jasně, jde pouze o zápis..aby byl podchycenej první případ.. a případně majitelka dostala aspoň tytyty..
@Anonymní píše:
Ani se neomluvila…
Jako vážně?¿?
A už ti ukázala ten očkovací průkaz??
@Anonymní píše:
Tak lidí nevím, pes je asi víc jak člověk… Dětská doktorka si to zapsala do karty, že kdyby se něco zhoršilo…
Jen ať ověříme to očkování.
Tak teda píší slušně sousedce, že jak včera její pes kousl syna, zda mají všechny ockovani.
Tohle mi na to napsala:Ahoj. Psy na Pepika stekali, ale nevidela jsem, že by se ho dotkli. Jinak mají všechna ockovani.
Jméno jsem do diskuze změnila…
Prosim te nepis si s ni a dojdi na ni normalne zazvonit
.
Tohle musis resit osobne!!
@Anonymní píše:
Promiň, ona byla u toho, když s tím psem šla ven! To si jako nevsimnes, že pes kousne. Jen jsem slyšela z chodby, že se syn nemá bát…Když mi volala, tak se tvářila, že jsem si to kousnutí vymyslelaještě, že snad za to může syn, že se psů boji…to jako vážně za to můžu já, že šel, ze školy domů, po chodbě a řádně ho pes???
No vsimnout si fakt nemusela.
Res to s ni osobne prosim te.