Krátkodobá neschopenka, názory.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
14.8.18 18:43
@Anonymní píše: Řešili to tam dnes vsichni,včetně nadřízeného.Kolegyne moc nadšená nebyla,spíše naštvanáTakze kudy prosla,tam to resila.Reci:měla si být ještě doma,zbytečně sis brala neschopenku,to si si mohla vzít dovolenou.Ty už si v práci?Měla ses pořádně dolecit.
Zakladatelka

V tomhle mají pravdu, je to totální kravina být 3 dny na neschopence pokud jsi to mohla řešit dovolenou. Buď ti nic moc nebylo nebo opravdu jeste nemůžeš být v pořádku. Ale myslet si můžou co chtějí ne, proč to řešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
14.8.18 20:24

@terien Co to je za blbost? Já třeba měla neschopenku středa až pátek, tj. 5 dní volna, protože jsem potřebovala chodit na záchod co půl hodiny, což v práci nejde. V pondělí už jsem byla ok.

Já spíš tipuju, že Anonymní je lépe, ale nachcípaná je pořád, takže její přítomnost je moc nepotěšila.

Proč by mělo kohokoli zajímat, jestli si na to vybere dovolenou, nebo bude 3 dny bez peněz, nechápu :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.8.18 20:50

@terien zase nechápu proč někdo řeší,kdo byl kolik dní.Tohle je každého věc,ostatní si pridělávají zbytečny starosti s něčím,co není jejich problém.

• Citovat
  • Upravit
34473
14.8.18 21:44
@Anonymní píše:
@terien zase nechápu proč někdo řeší,kdo byl kolik dní.Tohle je každého věc,ostatní si pridělávají zbytečny starosti s něčím,co není jejich problém.

Tak na to kašli a je to, ať si myslí co chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.8.18 21:52
@rozand píše:
@terien Co to je za blbost? Já třeba měla neschopenku středa až pátek, tj. 5 dní volna, protože jsem potřebovala chodit na záchod co půl hodiny, což v práci nejde. V pondělí už jsem byla ok.

Já spíš tipuju, že Anonymní je lépe, ale nachcípaná je pořád, takže její přítomnost je moc nepotěšila.

Proč by mělo kohokoli zajímat, jestli si na to vybere dovolenou, nebo bude 3 dny bez peněz, nechápu :nevim: .

Můžeš jít marodit klidně na jeden den, ale ty první 3 na tom prostě provaříš zadek. Tudíž když to je jenom jakási viróza, vyplatí se vzít si dovolenou. To si snad spočítá každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
14.8.18 22:37

@terien Ale proč by to mělo štvát kolegy? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
14.8.18 22:40

@terien Jinak „vyplatí se“ - mně ne, dovolenou si plánuju brzo a trávíme ji s mužem spolu
Ty peníze za 3 dny mě nezruinují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.8.18 22:52

Mě třeba jednou ve čtvrtek bolelo břicho, pátek jsem prozvracel a v sobotu mi bylo už dobře. Takže jsem normálně v pondělí pracoval. A nebral jsem si dovolenou, ale neschopenku, protože se u nás dovolená nejde domluvit ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.8.18 03:00
@rozand píše:
@terien Ale proč by to mělo štvát kolegy? :roll:

Jo to nevím a hlavně by mi bylo úplně jedno co si kolegové myslí. Zakl. je nějaká přecitlivělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.8.18 03:02
@171Jirka píše:
Mě třeba jednou ve čtvrtek bolelo břicho, pátek jsem prozvracel a v sobotu mi bylo už dobře. Takže jsem normálně v pondělí pracoval. A nebral jsem si dovolenou, ale neschopenku, protože se u nás dovolená nejde domluvit ze dne na den.

U vás to nejde, u zakl. by to evidentně šlo. Ale je to její věc. Chápu že se nad tím někdo pozastavil, ale nechápu proč to zakl. řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.8.18 03:11
@terien píše:
Můžeš jít marodit klidně na jeden den, ale ty první 3 na tom prostě provaříš zadek. Tudíž když to je jenom jakási viróza, vyplatí se vzít si dovolenou. To si snad spočítá každý.

Tak dovolená je snad od něčeho jiného… Tu si opravdu nechci plýtvat na nemoci… A v okolí to má většina lidí stejně

• Citovat
  • Upravit
34473
15.8.18 03:13
@lucenka píše:
Tak dovolená je snad od něčeho jiného… Tu si opravdu nechci plýtvat na nemoci… A v okolí to má většina lidí stejně
:nevim: každému podle jeho uvážení
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
15.8.18 08:22

Taky se mi nevyplatí brát si dovču, jsem sama s holkou, prázdnin spousta, chybí mi beztak i tak. To radši oželím těch pár peněz.

@terien píše: :nevim: každému podle jeho uvážení
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101869
15.8.18 08:31
@terien píše:
V tomhle mají pravdu, je to totální kravina být 3 dny na neschopence pokud jsi to mohla řešit dovolenou. Buď ti nic moc nebylo nebo opravdu jeste nemůžeš být v pořádku. Ale myslet si můžou co chtějí ne, proč to řešíš?

A proč by to byla kravina, pokud máš třeba zbytek dovolené rozplánovaný na zájezdy, tak jako kvůli třídenní nemoci zruším zájezd a zaplatím buhvíjaké storno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.8.18 08:36
@j.a.n.i1 píše:
A proč by to byla kravina, pokud máš třeba zbytek dovolené rozplánovaný na zájezdy, tak jako kvůli třídenní nemoci zruším zájezd a zaplatím buhvíjaké storno?

Samozřejmě když to jde, to je snad jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová