Krepové povlečení pro kluka

3307
23.11.12 11:38

Krepové povlečení pro kluka.

Porsím poradí mě někdo kde koupit krepové povlečení pro kluka 6 let-nechci moc dětské( večerníčky apod).Tak auta…Všechno co jsem našla tak je v bavlně. :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
165
23.11.12 12:20

Tak já kupuju pro děti od Matějovskýho něco má i v krepu ale moc toho neni no se mrkni ;) a otázka proč né bavlna?? http://www.matejovsky-povleceni.cz/…-motivy.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
23.11.12 12:47

@Marka76
V Gumotexu mají velký výběr dětského krepového povlečení a taky ve Scontu, ale tam jsem nakonec koupila klasické hladké a je super.

PS: krep je taky bavlna, jen jinak tkaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
23.11.12 20:42
@Milli-Lilli píše:
Tak já kupuju pro děti od Matějovskýho něco má i v krepu ale moc toho neni no se mrkni ;) a otázka proč né bavlna?? http://www.matejovsky-povleceni.cz/…-motivy.html

Matejovského jsem projela. Chtěla bych krep-nechce se mě žehlit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
23.11.12 21:35
@Marka76 píše:
Matejovského jsem projela. Chtěla bych krep-nechce se mě žehlit :mrgreen:

však nemusíš já nežehlim žádný povlečení :mrgreen: ;) vlastně žehlim strááášně málo skoro vše hned po usušení skládám a uklízím :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
7.10.13 09:07

Holky nevíte někdo o hezkém povlečení s motivem traktoru, bagru, hasičů nebo sanitky atp.? Podmínka je, abych to nemusela žehlit tzn. krep nebo bavlněný satén. Našla jsem moc hezké, jenomže je to fototisk na bavlnu a s tím nemám vůbec žádnou zkušensot, ale žehlit se to asi musí, že?
Rozměry klasické na velkou postel.

@Marka76 můžu se zeptat jak jsi dopadla? Sehnala jsi něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.13 20:58

Ono noc takovýho asi neexistuje

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat