Křesťanské jesličky - diskuse

• Fotoalbum (129)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4047
1.2.12 22:28

Sophi: jejda… přečetla jsem úvod a závěr té diskuze… mám nějaké mrazení okolo páteře - aby se chudeře nestalo něco zlého… :? Tohle je jeden z mála případů, kdy jsem všemi 10 pro to, aby žena utekla co nejrychleji. Tady už nemám smysl pro nerozlučitelnost manželství, a pokud jde jen o takzvané „přátelství“, tak to už vůbec.
Doufejme, že se děvče zase ozve, je to dost drsné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
1.2.12 23:33

sophinko -díky za upozornění..... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3761
3.2.12 15:18

Ahoj Jesličky,

tak Béda vydržel ve školce krásných 6 dnů a ode dneška je doma s angínou a s pořádnýma horečkama - v noci na dnešek měl 40 C - to jsem zírala na teploměr jak blázen, to nemíval ani Jindra. Ráno měl 39, doktorka zkoukla krk, krční mandle oteklé a červené jak blázen, dostal penicilin - Ospen po 8 hodinách. Na průduškách nic nemá. V poledne měl 39,6 C, horečka mu zatím vůbec nechce klesnout, už má v sobě třetí dávku Nurofenu. Říkala jsem dr. o tom černém kašli, vše mi velice podrobně vysvětlila - jak se projevuje, jak dlouho trvá, jaký typ kašle to je - že prý bych to okamžitě poznala. A hlavně - prý by nic neměl v krku, „jenom“ ten kašel, tak se utěšuju, že to nebude.....

Mějte se moc hezky, Rafu - ať máte dobrý zápis do školky a BUĎTE HLAVNĚ VŠICHNI CO NEJVÍC ZDRAVÍ!!!

Diskuzi o té týrané holce jsem četla taky, bohužel nemám čas dočíst, jak je na tom nyní…je to hrozně smutné :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
3.2.12 15:24

gerberko zatím nic nového -neozvala se a já nevím co bychom mohli udělat. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3761
3.2.12 17:16

Sophi, díky za informaci. Ale je to na ní, jestli se chce ozvat a napsat sem. Ledaže by někdo odsud na ni získal přímý kontakt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
3.2.12 17:21
Gerberka píše:
Sophi, díky za informaci. Ale je to na ní, jestli se chce ozvat a napsat sem. Ledaže by někdo odsud na ni získal přímý kontakt :nevim:

otázka je jestli se může ozvat :? poslední SZ spíš napovídá tomu,že tušil ,že chce odejít a okamžitě po odeslání se odpojila a už nepřipojila. vím že nemohu,,fyzicky,, nic dělat. Mohu se modlit .

• Citovat
  • Upravit
4047
3.2.12 18:14

Ahoj,

já ještě krátce před plesem.

Gerberko: je mi to moc líto, furt se to kolem Bédíka točí. S horečkama trpělivost - obvykle při ATB klesnou po cca 2 dnech. Dávej Bédíkovi k antipyretikům i Fenistil nebo Dithiaden - pomáhají srážet vysoké horečky.

S týranou holčinou… to nevypadá dobře. Taky si myslím, že to není o tom, že by nechtěla dát o sobě vědět, ale problém je, jestli vůbec může :? Myslím na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
4.2.12 20:11

Omlouvám se, že nepíšu jen čtu. Nj. :oops:

Gerberko, na sražení horečky doporučuju octové ponožky nebo tvarohové obklady, máme vyzkoušené. Chuďatko, pořád dokola. :(

Demi, užili jste si to pořádně? :palec:

Rafuško, dík, že na mě myslíš, do pracovního procesu se zapojím v pondělí. Jsem z toho nějaká vynervovaná, z té práce samotné, ze změny režimu … Už aby to začlo, ať vím, na čem jsem. :?

Diskuzi o násilí jsem nečetla, moc doufám, že se neozývá proto, že utekla a odtama nemá připojení.

Hezký večer. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
5.2.12 19:35

Ahoj holky,
tak my hlásíme všichni zdraví. Uf už jsem myslela, že to snad nikdy neskončí, malý začal vřeštět v postýlce,tak doufám, že se uklidní. je neunavný, hlavně v noci, přes den OK, ale v noci. Zoubek zatím nemáme žádný a mi to neva apon při kojení nekouše. papá už hezky polévku, ale zatím nic víc.
No pokračování později malý řve jak siréna.
 Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
5.2.12 20:43

Tak maly se trochu uklidnil.

Gerberko doufám, že je Bedříškovi už lépe, ty horečky, to je hrůza, nám u Anetky zabraly jen zábaly a to na chvíli, kombinace nurofenu s paralenovýma čípkama. Zabraly až atb druhý den, pak teploty začaly klesat.

Jdu si přečíst zen odkaz.
Dnes jsme ještě nebyli na mši, doufám, že mrazy poleví a my vyrazíme, nechtělla jsem riskovat, že zase padneme.
Krásný večer Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
7.2.12 10:50

Gerbi- jak je u vás?

a ostatní marodi?

Knoflice- jaký byl první den v práci?

mám polštář na kojení :) u prvních dětí jsem to nějak nestihla, tak jsme si tentokrát řekla, že se budu rozmazlovat a vyzkouším :) jsem zvědavá.

Příspěvek upraven 08.02.12 v 13:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rafuska nepr.
7.2.12 19:21

Ahoj holky!
Tak nemoci uz dorazily i k nam. Anička i já kašleme, Anička navíc smrká. Ještě, že nám babička kupuje chleba a my můžeme být v teple doma. V neděli jsem byla s manželem na mši na střídačku. Bylo to velice divné, být sama v kostele.
Zítra je mše na poděkování za Aničku. Vůbec netuším, jestli to zvládneme. :(
Dědovi zamrzlo topení na verandě. Koupil a nalil tam nemrznoucí směs do ostřikovačů do auta. A ono mu podstupně zamrzá jedna místnost po druhé. :,( V mrazech s tím nemůže nic dělat. Tak balí sebe, zvířata a bude se stěhovat k přítelkyni. My budeme mít kočku, tetu jsem ukecala na slepice. A mě se těžko rozdýchává, že dům bude osiřelý a on ne 20, ale 100km daleko. Já vím, že je to jen maličkost, ale brečím…

Přeju vám pevné zdraví a brzké uzdravení…

Harpyje, přesně tak, nech se rozmazlovat :palec:

Knofli, jak v práci?

Opatujte se.
R.

• Citovat
  • Upravit
729
7.2.12 20:29

Ahoj holky Harpy,
to je fajn, že jsi se rozhodla, já si ho chtěla u malého taky koupit a nějak jsem to neudělala, už jsem ho držela několikrát v ruce, ale bohužel byla vedle mě našeptávačka babička, na co vem si normální polštář a blablabla. Tak mě znechutila.
V kterém ted vlastně jsi nějak mi to uniká.

Rafusko přejem brzké uzdravení tobě i Aničce.

U nás zdrávo :lol: :lol:
Hezký večer Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
8.2.12 17:44

Opravdu jsem ráda, že si na mě vzpomenete, fakt mě to moc těší, když to čtu. Děkuji :kytka:
I díky tomu, kolik lidí na mě myslí a dává mi to vědět, to zatím jde dobře. Realisticky vím, že to pořád hladce nepůjde, ale jsem ráda, že to takhle je. Však my víme, co vám budu psát. ;) :)

Harpyje, já jsem si pro třetí tenkrát vyhlídla nový kočárek, nové látkové plínky, taky jsem si užila vymoženosti, které za holek nebyly, pokrok nezastavíš :lol: Ale ten polštář zrovna mě neoslovil. Co mi přijde nejvíc fajn, je vypodložit se jím při spaní ke konci těhotenství. :)

Rafuško, ty nemoce musí být. Anička si musí imunitu vybudovat, tak to ber. Samozřejmě to tak ve chvíli, kdy mi některé dítko onemocní, nevidím, :| ale co se dá dělat. Se mi líbí, že jste za Aničku udělali mši. :potlesk: :hug: Naše babi měla taky starý barák bez UT, tak všude zapalovala svíčky, když přišly mrazy. Taky není zrovna ideální. Děda bude brzo zpátky, nesmutni.

Barčo, s Terezkou je to uzavřeno, i když není příčina jasná nebo co bude dál? Mrzí mě, že jí v Porubě nepomohli …

Gerberko, už jste z nejhoršího venku? :hug:

Demi, co u vás nového? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
9.2.12 20:55

Ahoj Knofli,
s terezkou to ještě dobíhá, koncem února mame ještě kontrolu na FN. Dle dr. dětské se objednáme na psychiatrii. No a pak Terezku převedeme k dr. k nám do práce. Ukecala jsem ho, děti dělá nerad, ale Terezka už bude mít 14 tak to asi vyjde.
 Barča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová