Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sophi: jejda… přečetla jsem úvod a závěr té diskuze… mám nějaké mrazení okolo páteře - aby se chudeře nestalo něco zlého…
Tohle je jeden z mála případů, kdy jsem všemi 10 pro to, aby žena utekla co nejrychleji. Tady už nemám smysl pro nerozlučitelnost manželství, a pokud jde jen o takzvané „přátelství“, tak to už vůbec.
Doufejme, že se děvče zase ozve, je to dost drsné…
Ahoj Jesličky,
tak Béda vydržel ve školce krásných 6 dnů a ode dneška je doma s angínou a s pořádnýma horečkama - v noci na dnešek měl 40 C - to jsem zírala na teploměr jak blázen, to nemíval ani Jindra. Ráno měl 39, doktorka zkoukla krk, krční mandle oteklé a červené jak blázen, dostal penicilin - Ospen po 8 hodinách. Na průduškách nic nemá. V poledne měl 39,6 C, horečka mu zatím vůbec nechce klesnout, už má v sobě třetí dávku Nurofenu. Říkala jsem dr. o tom černém kašli, vše mi velice podrobně vysvětlila - jak se projevuje, jak dlouho trvá, jaký typ kašle to je - že prý bych to okamžitě poznala. A hlavně - prý by nic neměl v krku, „jenom“ ten kašel, tak se utěšuju, že to nebude.....
Mějte se moc hezky, Rafu - ať máte dobrý zápis do školky a BUĎTE HLAVNĚ VŠICHNI CO NEJVÍC ZDRAVÍ!!!
Diskuzi o té týrané holce jsem četla taky, bohužel nemám čas dočíst, jak je na tom nyní…je to hrozně smutné ![]()
gerberko zatím nic nového -neozvala se a já nevím co bychom mohli udělat. ![]()
Sophi, díky za informaci. Ale je to na ní, jestli se chce ozvat a napsat sem. Ledaže by někdo odsud na ni získal přímý kontakt ![]()
Gerberka píše:
Sophi, díky za informaci. Ale je to na ní, jestli se chce ozvat a napsat sem. Ledaže by někdo odsud na ni získal přímý kontakt
otázka je jestli se může ozvat
poslední SZ spíš napovídá tomu,že tušil ,že chce odejít a okamžitě po odeslání se odpojila a už nepřipojila. vím že nemohu,,fyzicky,, nic dělat. Mohu se modlit .
Ahoj,
já ještě krátce před plesem.
Gerberko: je mi to moc líto, furt se to kolem Bédíka točí. S horečkama trpělivost - obvykle při ATB klesnou po cca 2 dnech. Dávej Bédíkovi k antipyretikům i Fenistil nebo Dithiaden - pomáhají srážet vysoké horečky.
S týranou holčinou… to nevypadá dobře. Taky si myslím, že to není o tom, že by nechtěla dát o sobě vědět, ale problém je, jestli vůbec může
Myslím na ni.
Omlouvám se, že nepíšu jen čtu. Nj. ![]()
Gerberko, na sražení horečky doporučuju octové ponožky nebo tvarohové obklady, máme vyzkoušené. Chuďatko, pořád dokola. ![]()
Demi, užili jste si to pořádně? ![]()
Rafuško, dík, že na mě myslíš, do pracovního procesu se zapojím v pondělí. Jsem z toho nějaká vynervovaná, z té práce samotné, ze změny režimu … Už aby to začlo, ať vím, na čem jsem. ![]()
Diskuzi o násilí jsem nečetla, moc doufám, že se neozývá proto, že utekla a odtama nemá připojení.
Hezký večer. ![]()
Ahoj holky,
tak my hlásíme všichni zdraví. Uf už jsem myslela, že to snad nikdy neskončí, malý začal vřeštět v postýlce,tak doufám, že se uklidní. je neunavný, hlavně v noci, přes den OK, ale v noci. Zoubek zatím nemáme žádný a mi to neva apon při kojení nekouše. papá už hezky polévku, ale zatím nic víc.
No pokračování později malý řve jak siréna.
Barča
Tak maly se trochu uklidnil.
Gerberko doufám, že je Bedříškovi už lépe, ty horečky, to je hrůza, nám u Anetky zabraly jen zábaly a to na chvíli, kombinace nurofenu s paralenovýma čípkama. Zabraly až atb druhý den, pak teploty začaly klesat.
Jdu si přečíst zen odkaz.
Dnes jsme ještě nebyli na mši, doufám, že mrazy poleví a my vyrazíme, nechtělla jsem riskovat, že zase padneme.
Krásný večer Barča
Gerbi- jak je u vás?
a ostatní marodi?
Knoflice- jaký byl první den v práci?
mám polštář na kojení
u prvních dětí jsem to nějak nestihla, tak jsme si tentokrát řekla, že se budu rozmazlovat a vyzkouším
jsem zvědavá.
Příspěvek upraven 08.02.12 v 13:13
Ahoj holky!
Tak nemoci uz dorazily i k nam. Anička i já kašleme, Anička navíc smrká. Ještě, že nám babička kupuje chleba a my můžeme být v teple doma. V neděli jsem byla s manželem na mši na střídačku. Bylo to velice divné, být sama v kostele.
Zítra je mše na poděkování za Aničku. Vůbec netuším, jestli to zvládneme. ![]()
Dědovi zamrzlo topení na verandě. Koupil a nalil tam nemrznoucí směs do ostřikovačů do auta. A ono mu podstupně zamrzá jedna místnost po druhé.
V mrazech s tím nemůže nic dělat. Tak balí sebe, zvířata a bude se stěhovat k přítelkyni. My budeme mít kočku, tetu jsem ukecala na slepice. A mě se těžko rozdýchává, že dům bude osiřelý a on ne 20, ale 100km daleko. Já vím, že je to jen maličkost, ale brečím…
Přeju vám pevné zdraví a brzké uzdravení…
Harpyje, přesně tak, nech se rozmazlovat ![]()
Knofli, jak v práci?
Opatujte se.
R.
Ahoj holky Harpy,
to je fajn, že jsi se rozhodla, já si ho chtěla u malého taky koupit a nějak jsem to neudělala, už jsem ho držela několikrát v ruce, ale bohužel byla vedle mě našeptávačka babička, na co vem si normální polštář a blablabla. Tak mě znechutila.
V kterém ted vlastně jsi nějak mi to uniká.
Rafusko přejem brzké uzdravení tobě i Aničce.
U nás zdrávo
![]()
Hezký večer Barča
Opravdu jsem ráda, že si na mě vzpomenete, fakt mě to moc těší, když to čtu. Děkuji ![]()
I díky tomu, kolik lidí na mě myslí a dává mi to vědět, to zatím jde dobře. Realisticky vím, že to pořád hladce nepůjde, ale jsem ráda, že to takhle je. Však my víme, co vám budu psát.
![]()
Harpyje, já jsem si pro třetí tenkrát vyhlídla nový kočárek, nové látkové plínky, taky jsem si užila vymoženosti, které za holek nebyly, pokrok nezastavíš
Ale ten polštář zrovna mě neoslovil. Co mi přijde nejvíc fajn, je vypodložit se jím při spaní ke konci těhotenství. ![]()
Rafuško, ty nemoce musí být. Anička si musí imunitu vybudovat, tak to ber. Samozřejmě to tak ve chvíli, kdy mi některé dítko onemocní, nevidím,
ale co se dá dělat. Se mi líbí, že jste za Aničku udělali mši.
Naše babi měla taky starý barák bez UT, tak všude zapalovala svíčky, když přišly mrazy. Taky není zrovna ideální. Děda bude brzo zpátky, nesmutni.
Barčo, s Terezkou je to uzavřeno, i když není příčina jasná nebo co bude dál? Mrzí mě, že jí v Porubě nepomohli …
Gerberko, už jste z nejhoršího venku? ![]()
Demi, co u vás nového? ![]()
Ahoj Knofli,
s terezkou to ještě dobíhá, koncem února mame ještě kontrolu na FN. Dle dr. dětské se objednáme na psychiatrii. No a pak Terezku převedeme k dr. k nám do práce. Ukecala jsem ho, děti dělá nerad, ale Terezka už bude mít 14 tak to asi vyjde.
Barča