Křesťanské jesličky - diskuse

• Fotoalbum (129)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3757
26.7.13 09:41

Rafu,
ale trochu mě nadzvedl názor té soc. pracovnice, že prý „žijete prostě“ :roll: A co to podle jejího názoru znamená, že „nemáte uklizeno“? :think:
No, radši se nebudu rozčilovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
28.7.13 09:15

Rafuško, taky si myslím, že to bude dobré :) Třeba i nahoře mají novou paní, která se potřebuje podívat „do terénu“. Mám zkušenost, že velice často jsou motivy státní správy pro člověka zcela nepochopitelné- či s ním nesouvisející.

jsem udolaná horkem a děckama s neštovicema, tak víc radši příště. jen hlášku z dnešního rána:

Klári, víš, že ďábel není moc hodný? někdy je dokonce moc zlý, tak se s ním nebudeš kamarádit, jo? Někdy dokonce dává lidi do trouby!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
29.7.13 13:10

Holky, vypada to velice moc špatně. Asi budeme muset Lukáška zavést zpět do domečku. Všichni mluví jen v náznacích a s manželem. Já konce kraje nevím. Moc prosím o motlitbu. Hned jak bude jasno (jakoliv) ozvu se.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
29.7.13 13:36

Rafuško :hug: věřím, že vám Lukášek zůstane.
proč s manželem? :think:

myslela jsem, že choděj na šetření do rodin předtím, než si rodina přiveze miminko, připadá mi neuvěřitelný, že se až po umístění dítěte do rodiny řeší, jestli vůbec v rodině má podle nějakých regulí být :nevim:

Příspěvek upraven 29.07.13 v 20:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3757
29.7.13 13:51

Rafusko,
moc tě podporujeme a doufáme, že Lukášek zůstane u vás!!
V jakých náznacích mluví a proč jenom s manželem?? :nevim:
Určitě se ozvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
29.7.13 21:21

Ahoj holky!
Já stále nic nového nevím. Z náznaků jsme s manželem pochopili, že nás někdo (asi moje hodná švagrová nebo její manžel) udal na sociálce, kvůli financím.
Prosím, modlete se za Lukáška.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
29.7.13 22:57

Ahoj,

@Rafuska : moc na vás myslím a přidávám modlitbu. Věřím, že to dobře nakonec dopadne. Možná by nebylo špatné zkontaktovat ty vaše příbuzné - bylo by schůdné takto zjistit, jestli je to tak, jak vám naznačovali, přímo v rozhovoru s vaší švagrovou? Když nic konkrétního nevíte, nemáte se jak bránit úřednímu šimlovi.

Držte se,
D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3757
30.7.13 11:53

Rafusko,
mrzí mě, jaké máte starosti a pořád jsem přesvědčená, že Lukášek u vás zůstane.

Pokud se švagrovou a těmi příbuznými „mluvíte“, tak se jich přímo zeptejte.
Chápu ale naprosto, pokud to nejde - to je moje vlastní zkušenost s mojí švagrovou. Té bych nemohla zavolat nebo zeptat se ani omylem - ani svého bráchy, jsme u nich úplně odepsaní. Takže chápu. No nic, snad to dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
30.7.13 13:30

Dnešní zprávy:
Lukášek je u vás na dovolené do 8.8. pak ho naložte a přivezte. Jste nedůvěryhodní a musíte ho vrátit. Zítra příjde psycholog a pomůže se vám s tím vyrovnat.

Copak je Lukášek balík, který může cestovat podle libosti z místa A pak do místa B a pak místa C? Nemá city? Jak to mám někam zavézt a tam nechat?

Nehážeme ještě flintu do žita. Bojujeme. Ale rve mě to na kousky říct: „Buď vůle tvá.“
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
30.7.13 14:25

@Rafuska : proti označení „nedůvěryhodní“ bych se asi bránila soudní cestou. To je hrozné, co si mohou úředníci dovolit říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3757
30.7.13 18:10

Rafusko,
pořád jsem na vás myslela, jak se to vyřeší…je mi to moc líto, ale připadá mi to jak z nějakého špatného filmu… Jak přišli na tu „nedůvěryhodnost“?? Co to je za označení pro rodinu - jako pro vás, když už vychováváte jednu holčičku, která je opravdu VAŠE včetně přijímení?? Proč vás tedy vůbec kontaktovali s tím, že mají pro vás Lukáška?? Stojí za tím ti příbuzní a švagrová?? To je hrůza, opravdu jsem hrozně naštvaná, co se ti přihodilo a bezmocná, protože nevím, jak bych ti pomohla… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
30.7.13 23:19

Rafuško - nemůžu tomu ani uvěřit. Stále doufám, že se to podaří zvrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
31.7.13 21:48

Holky,
já vůbec nemám sílu psát.
Zkoušíme, ale nic nejde. Máme se domluvit s domečkem, kdy Lukáška dovezeme. Oklikou jsme se dozvěděli, že nás opravdu někdo udal. Manžel mluvil se svou sestrou, ta mu tvrdí, že ona ne. Já jí nevěřím!
Pokud se nebudeme bránit, tak máme ještě šanci někdy dostat další dítě. Pokud se budeme bránit, nikdy nám nic nedají.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3650
31.7.13 22:11

Rafuško, to je hrozné, nějak nevím, co napsat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
31.7.13 22:36

Rafuško - pokud vím, máte právo nahlédnout do vašeho spisu na sociálce- není to tak chris? třeba aspon pro vás by mělo význam do něj kouknout.

Jinak taky nevím co napsat, je to pro mne nepředstavitelné. švagrové bych věřila, to že spolu máte spor přeci nijak neovlivňuje to, aby vám nepřála, že máte Lukáška. Bude to někdo jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová