Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
prosím, dej mi též vědět, kam poslat peníze nebo nějaké věci pro mimčo ![]()
@Gerberka @Demi tak dneska se s holčinou sešla jedna mamina z emimina. Je to mladá trochu nezodpovědná budoucí mamča, ale mimčo chce. Hrozí kojeňák nebo baby box
Hledáme jí azylák, ale chybí tedy peníze na první mesíc (cca 3300) a aspon něco pro ni na jídlo. JInak teda nemá vůbec nic, hlavně pleny -i látkové, vložky. Momentálně musíme vymyslet kam se zašlou peníze a odsud je pošleme přímo na azylák. Přímo jí je posílat nechceme. Celkově je zatím příslib cca 1000 Kč
Ahoj ![]()
to mne těší být v té pasivní roli, žádná práce a někdo důvěryhodný to vyřeší za mne
(padám nějak na ksicht, a ani nevím vlastně proč) takže pak napiš a něco málo přispěju, kdyby to vypadalo hodně blbě, tak můžu až 500,–, ale jsem vcelku švorc.
hadérky by se snad nějaké taky našly, ale v této věci bych po zkušenostech nechala trochu aktivity na nastávající mamince, už jen proto, at se zorientuje a ví co a jak do budoucnosti. ( v našem nejbližším charitním skladu mají popravdě pro mimča asi lepší věci než mám já po dětech
). možná bych věděla o postýlce, vlastně
- ale nejsem si jista, jestli už není pryč ![]()
@harpyje je už příslib kočárku, dek, fusak, kombináza, čeká chlapečlka. Jako určitě je nezodpovědná, mladá a hloupá. Ale taky myslím, že si zaslouží šanci. Buď ji využije, nebo ne
až budem vědět, kam s penezi dám vám vědět. MOc děkuju všem ![]()
@sophinka1 - to víš, že si šanci zaslouží - však v devatenácti je nezodpovědný skoro každý ![]()
@sophinka1 Taky přispěju, dej mi pak prosím taky vědět. Škoda že se obecně považuje za zodpovědnější jít na potrat když nejsou ideální podmínky na dítě ![]()
souhlasím s ostatními - ta mladá dívčina určitě zaslouží šanci!!! ![]()
Já byla v 19ti úplný trdlo
, hrůza… ![]()
My tady máme obchod, je to vlastně úplně celý obchodní dům, jmenuje se „Genesis-lidé lidem“ - a mají to tam cenově rozčleněné a úplně nejlepší kousky ulovím v té části po 29 Kč. Ale já jsem obecně "sekáčový typ ![]()
Ahoj. Chtěla bych poprosit o motlitbu za manžela, nemám se kam jinam obrátit. Je po operaci nohy a celkově nám to dost komplikuje situaci. Děkuji za nás i manžela ![]()
@sophinka1
Myslím na tebe i tvého manžela, ať se brzy uzdraví!
Sophinko, také přeju manželovi brzké uzdravení.
A nepodstatná zpráva ode mne: viděla jsem konečně starý hollywoodský velkofilm Ben Hur.
A musím říct, že z něj mám krásný zážitek - postava Ježíše je tam zachycená vlastně na pozadí celého příběhu a přitom úžasně ![]()
Ahoj holky, hlásím se podlouhé odmlce, uplně se stydím.
Všechny moc zdravím. Pročítám příspěvky, koukám, že skoro všichni marodili.
Sophinko, pokud by bylo třeba můžem přispět nějakýma oblečkama, hrací dekou, fusakem, penízkama moc ne jedem na doraz.
Demi- moc na vás myslím často. Doufám, že jste s Danečkem dopadli dobře v Praze.
Harpy- Klárka už je doufám taky stabilní.
Rafu- jsem ráda, že jste si užili domácí pohodu. Kdybys potřebovala něco pro Aničku dej vědět.
Gerberko, kluci rostou jak z vody co?
My se celkem držíme až na Anetku, ta stále marodí, začala nám ztrácet sluch. Asi ji bude čekat operace uší, tak uvidíme.
Terezka se nám chystá na přijímačky, chtěla by na sociální obor, tak doufám, že se to povede. Začíná docháze do ADRY- to je ostravská charita, mám z ní velkou radost. Konečně našla nový směr, protože ta pubertka s ní mlátí v rekordu.
Zuzi je v druhé jako Honzík, příští týden ji čeká lyžák, už se moc těší.
Adámek roste je z něj chlapík. Já stále koluji mezi prací a domácností.
V létě pojedeme do léčebny v Metylovicích, tak snad zase vypnu.
Všem krásný požehnaný týden. Barča
Ahoj holky!
Už jsem se zase dlouho neozvala, pořád nějak bojujeme. Anička je neskutečně zalatá, i když rohy umí řádně vystrčit. Náš pes je snad svatý. Sama mu navlékla a zapla obojek a nasadila vodítko a táhla ho na sklep (kopeček vpředu na zahradě). Včera mu dala a krk polystyrenový věnec a on držel!!!
V ponědlí jsem se byla ptát na práci, a ve čt se mi ozvali, že by mě chtěli a co všechno mám vyřídit. je to práce zatím na 1 směnu, časem na 3, pokud si mě nechají. Je to 8 km od nás na vesnici.
Dnes mi volali z pracáku, že pro mně mají práci v místě. Bylo by to jen do prosince. Něco jako poloviční úvazek. Paní chce jinou paní a pokud ona chtít nebude, brala by mě. Víc se dozvím v pondělí odpoledne.
Nějak to nechápu, tak dlouho nic a najednou 2 nabídky. Jsem velice moc ráda, že konečně!
Manžel je v práci spokojený, už 2. týden tam dělá i synovec. Manžel to domluvil. Minulý týden jezdili spolu, teď už mají rozdílné směny.
Demi, jak se Danečkovi líbí ve školce? je petřík rád, že jsou spolu (teda, jestli jsou).
Barčo, moc děkuju za nabídku, momentálně mě nic nenapadá, co bych na Aničku potřebovala. Možná něco na hlavu. Zatím jsme jarní a letní věci nezkoušeli.
Gerberko, jak se máte? Vyhýbají se vám nemoci?
Opatrujte se, až budu vědět víc, ozvu se.
R.
Ahoj holky!
Zitra nastupuju do práce. Ta v místě mi nevyšla, chtěli do začátku jinou paní. Mám to cca 8 km. Až bude tepleji, budu jezdit na kole. Těším se a bojím zároveň.
Opatrujte se.
R.