Křesťanské jesličky - diskuse

• Fotoalbum (129)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
559
12.5.11 11:28

Ahoj, na křest jsem se připravovala skoro čtyři roky. Bydlela jsem jindy a nakonec vyšel křest až letos. Manžel je věřící, jeho rodiče taky. Naši věřící nejsou, tak jsem měla v tomhle podporu aspoň od manželových rodičů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
12.5.11 15:43

Ahoj všem,

Lamvinku: jak dopadly křtiny? Budou nějaké fotky? Pošli mi, prosím, přes SZ svou adresu, mám nějaké drobnosti, které by se mohly šiknou tobě i Adámkovi :-)

Dančí: ty jo, 4 roky příprava… a já tady vzdychám, že manžel musí strávit přípravou 2 roky… :oops: . Je skvělé, že máte podporu u rodičů tvého muže. Ostatně, kdo ví, třeba se časem dostane i na tvé rodiče. Mluvím z vlastní zkušenosti s tchýní :andel:

Harpy: no jo, :-( nic moc dobrého s D. Už jsem to v sobě trochu zpracovala, ale… pořád mně to dělá starosti. Ale teď už míň, než před týdnem, přece jen. Doufám, že Bůh bude i nadále tak milostivý…

Maky: jak to vypadá s bydlením u vás? Rozhodujete se?

Všechny ostatní také moc zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
13.5.11 13:29

Holky,

už se sem asi nedostanu, tak vám jen chci písnout, že v pondělí jedeme s D. do Motola na plánovanou operaci, která má být příští středu. Po této operaci by měl D. být zařazen na čekací listinu.

Ahoj, a prosím, myslete na nás v modlitbě.

D + D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
15.5.11 21:02

Ahoj holky!
Pravidelně vás čtu, ale nepíšu. Nemám vůbec sílu psát. Jsou dny, kdy je velice ouvej a dny, kdy je trošku lepší. Vypadá to, že budeme muset prodat dům. Zatím se tomu bráníme. Manžel už je od srpna bez práce a pořád žádné zlepšení.
Aňulka má 3. den dost tuberácký kašel. Dáváme Hedelix sirup a doufáme ve zlepšení. Také je možnost, že kašle, protože jí rostou stoličky. Zatím jsem si žádného zoubku nevšimla.
Opatrujte se, přeju požehnaný nový týden.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
15.5.11 22:56

Demi, tak nakonec se nebude čekat na ty výsledky z USA?
No, myslím na vás, modlím se za vás, a co jiného už můžu.

Rafuško - to je jeden děs. Do prodeje domu vás tlačí sociálka? Abyste dosáhli na nějakou sociální pomoc? Nebo co je halvní důvod?
Kam byste šli ydlet? Ono bydlení v bytě bude finančně taky dost na mašli - pokudje v tom ten úřad, jsou opravdu neoblomní, že s majetkem- nemovitostí nemáte na žádnou pomoc nárok?
Jen dedukuji…

Nějak se nám to tu sype děvčata, co? Nedáme nějakou společnou modlitbu? co třeba v uterý večer? Kdo budete moci a stihnete se sem podívat, tak za Rafušku a její rodinu - za práci pro jejího muže, za Demi a Danečka a celou rodinu. za Maky a její vleklý problém s družstvem - tedy za řešení, at už je jakékoli.

U nás dobré :) Děcka zdravá, mrmla byl u babičky a vrátil se včera v noci s tatínkem, takže Klárka ráno pootevřela oči, uviděla bráchu a začalo mohutné vítání :) Pohoda vydržela hodinu, pak mu začala brát modelínu, tak do ní, stojící u stolečku, strčil, a ona, protože samostatně nestojí, spadla dozadu a praštila se do hlavy o přebalovák :zed: Dopoledne jsme trávili především tulením (asi nějaká tulikvá nedostatečnost u obou prcků) a odpo mi Mrmla řekl: já jsem maminku neviděl celý den. Celý den jsme se nemazlili, celý den až do rána :roll: :mrgreen: tož nevím no.

taky jsem měla poslední přednášku, takže už jen zkoušení a je po semestru, spadlo to ze mne a začínám regenerovat síly!

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3761
17.5.11 11:27

Dobrý den Jesličkám!

Dnes musím jít objednat Bédíka na zákrok odstranění nosní mandle - do Dět. nemocnice u nás v Brně, na základě doporučení doktorky z ORL…zřejmě až na září a do té doby je ještě trochu času (přes léto, když nebude v kolektivu apod…), že se mu může ještě teoreticky ta mandlička zmenšit, aby na zákrok nemusel - moc tomu uvnitř věřím, i když - pokud se mu opravdu nezlepší neustálé rýmy a ouška - tak bude muset…

Dnes odpoledne budu moc myslet a modlit se za Demi, Rafusku a Maky - jak navrhuje Harpyje - ale i za všechny ostatní, kteří nesou svoje trápení a kříž v každodenním životě…

Gerberka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
17.5.11 12:30

Ahoj :mavam: sice vás moc zatím neznám, ale ke společné modlitbě se připojím. Tak snad to pomůže, myslím na vás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
17.5.11 14:52

Tak vidím, že nakukuju ve správnou dobu :-).

Za modlitbu jsem vděčná a připojím se, jestli to jen trochu půjde.

Zítra máme odjíždět na krátkou dovolenou do Beskyd a já si dneska na písku zvrtla děsně kotník (říkám pořád, že písek není moje území :-) ). Nesla jsem počůraného Matouše, podvrkla se mi noha a jak jsem nechtěla praštit Matem a jak je těžký, šel kotník až k zemi :poblion: . Bolelo to děsně, až se mi zatmělo před očima. teď to mám zavázané elastickým fáčem, ale nějak nevím, co s tím. Máte návrhy?

Doufám, že zítra to bude lepší a bude alespoň pajdat. Beskydy jsou nějaké zaklté. Už loni jsem nejela, protože byli dva mladší nemocní a letos totok :roll: …

Gerberko, že píšeš :palec: :srdce:
M3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3650
17.5.11 16:45

Vítám Dančí, zdravím ostatní :mavam:

Maky, dlužím Ti mail, snad na to sednu dneska, ale nevím, dětičky mne docela vytěžují, bude to stačit? Myslím kvůli Beskydům…?
K modlitbě se snad připojím, alespoň na chvíli, ale jsem opravdu v poslední době hodně roztěkaná :oops: :cry:
S kotníkem netuším, bolí to už jak to píšeš…

Rafuško, tak to je hodně vážné, když má dojít na prodej domu :cry: , to jsem netušila…

Demi, očekávám s obavami zprávy, doufám, že vše bude v pořádku, operaci Daneček zvládne dobře a budete brzy doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
17.5.11 16:48

V podstatě tu nejsem a balím :roll: :oops: , ale jen pro Chris. Já se to od zítra chystám do neděle hodit za hlavu, takže stačí klidně v neděli, pondělí dopoledne, když tě tak úkoluju. :wink: Už fakt jdu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
17.5.11 20:11

Maky, ten kotník hodně leduj. Já jsem to měla taky a je to hodně bolestivý. A kdyžtak si to ovaž obvazem. Tak držím pěsti ať je brzo dobře a tu dovču si užiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
18.5.11 13:57

Ahoj,

moc děkuji za modlitby. Daneček má po operaci. Původně měla trvat 1,5 hodiny, ale protáhlo se to na dvojnásobek. Má odstraněnou levou ledvinu, laparoskopicky. Te´d už ho máme na pokoji, dostává něco od bolesti. Jsou tu na nás hodní, stejně jsem to ale obrečela. Vyšly nám negativní genetické testy (na známé mutace), v USA to bude až tak za půl roku (první výsledky), a to už jen pro naši informaci. Buď oni něco nového objeví nebo ne.

Operace měla snížit riziko návratu nemoci z 50% na 30%, což je slušné číslo, ale jak vidím Daníka, tak hodně drahé…

Na ARO tu leží chlapeček mé indické kamarádky - jestli si pamatujete, jak jsem vám před časem psala - bojuje… Dnes za mnou přišla, tak jsme si poplakaly - jak jinak si už člověk může ulevit…

Manžel je tady se mnou od včerejška, tak jsem za to ráda.

Stále myslím na Rafušku, Maky… Věřím, že nic se nejí tak horké, ne? Ale ikdyž opožděně, přidávám modlitbu.

Ještě jednou děkuji a všechny moc zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3650
18.5.11 14:37

Demi, děkujeme za zprávu, držte se a ať jste brzy doma.

Přiznávám, že k modlitbě jsem se včera nepřipojila, měla jsem co dělat sama se sebou :oops:
Pavlíček mi převrhl košík s Milánkem, byl to hrozný šok. Milánek tedy vypadal OK, hned plakal a neměl žádné boule, žádné příznaky otřesu mozku, on byl v tom košíku docela vystlaný zavinovačkou, tak jsme nikam nejeli, ale večer to na mne dolehlo a kapánek jsem se z toho sesypala, nějak se mi zdálo, že to nezvládám.
Přitom vím, že moje „starosti“ vlastně žádné starosti nejsou a když si stěžuju, tak je to akorát rouhání, protože prostě nemám na co :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
18.5.11 17:23

Chris, klidně si postěžuj, každý máme svoje  :hug:

Demi, opatrujte se tam a dobře, že jsou na vás hodní :hug:

Gerberko, naší dcerce odstranění mandle pomohlo, neváhala bych znova. :wink:

Rafusko, snad nebude až tak zle. :hug:

Tak jsem vám všem poslala virtuální objetí a pomodlím se sama večer, o úterku jsem nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
18.5.11 19:55

Ahoj,
Demi tak snad bude malý v pořádku. Včera jsem se k modlitbě připojila tak věřím tomu, že to snad pomůže.
Chris, to ti věřím, že to musel být šok. Já jsem plašák, tak bych určitě hnedka jela do nemocnice. Ale Milánek určitě bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová