Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@péťaskléňa Ani ty nejsou špatné
ale já na toho jelena narazím a budete se všichni divit ![]()
@Kačka92 No viděla jsem fotku, kde byl sob, takže věřím. Ti pak budu tleskat
Tak pečlivě koukej ![]()
Tý jo holky, čučím tady na to od sedmi a zvířata nic! je to nějaký rozbitý! ![]()
@gala-dali čučíš asi blbě ![]()
@péťaskléňa i prd. čumákujem a jen ptáci, jdem dělat něco jiného, vrátíme se a už měli nasypáno krmení, tak jsem nadávala, že jsme ho prošvihli
![]()
@Kačka92 tak jestli ho uvidíš, zastihneš, vyfoť, ať m, áme důkaz
![]()
Holky ke mě když se to dostalo loňskou zimu poprvý, tak jsem tahala pc s sebou skoro i na záchod aby mi nic neuteklo
![]()
@péťaskléňa píše:
Holky ke mě když se to dostalo loňskou zimu poprvý, tak jsem tahala pc s sebou skoro i na záchod aby mi nic neuteklo![]()
![]()
tomu už se říká ale úchylka nebo závislost
![]()
No já nemohla o nic přijít.. chtěla jsem vidět úplně všechno co tam běhá.. ale po týdnu jsem to pomalu přestávala až tak řešit, protože to bylo jen to ptactvo a navečer čuníci, jinak pusto-prázdno. ![]()
No jasně ![]()
nás ty ptáci takky nebavěj právě, máme krmítko na okně, takže v pc je nepotřebujem ![]()
Ale sloni a gorily jsou boží, hlavně mimina
a čuníci taky ![]()
Holky proč je tam ta sněhová zeď? Honzíka to moc zajímá a já to fakt nevím ![]()
@Lacenka Na vánoce tam bylo napsáno v estonštině Krásný nový rok, jak to odtává, zmizelo to. Udělali to tak, aby se toho zvířátka nebála. Dalo by se to dohledat na fotce pokud ti tahle odpověď nestačí. ![]()