Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jee, koukám, že je tu o tom diskuze
. Švagr myslivec to už taky nějakou dobu sleduje. Vždycky si to s mým manželem - taky myslivcem - pustěj, skypujou a řešej, jaký tam choděj macci, a proč jim na číhanou takovej nepříjde
. Z nich vždycky nemůžu, jak to žerou, jak malý děti
. Už přemejšleli, že si koupěj taky ty kamery a daj si je u sebe v revíru a budou z tepla pozorovat, kdy jim tam choděj čuníci. Tady by jim ty kamery ale brzy někdo ukradl
.
@Clarita píše:
Jee, koukám, že je tu o tom diskuze. Švagr myslivec to už taky nějakou dobu sleduje. Vždycky si to s mým manželem - taky myslivcem - pustěj, skypujou a řešej, jaký tam choděj macci, a proč jim na číhanou takovej nepříjde
. Z nich vždycky nemůžu, jak to žerou, jak malý děti
. Už přemejšleli, že si koupěj taky ty kamery a daj si je u sebe v revíru a budou z tepla pozorovat, kdy jim tam choděj čuníci. Tady by jim ty kamery ale brzy někdo ukradl
.
To musejí zamaskovat a neprozradit že je tam dali
Ale donuť je to udělat, ať máme další čumendu a třeba by jsme se dočkali i toho jelena ![]()
@kacenkakz píše:
Taky jí mám vyfocenou![]()
normálně mám radost jak malá a víc než mlaďoch
, že jsme ji zastihli ![]()
Akorát je blbý jak tam jezdí ty Tatry, či co to mají v Estonsku. Mě vždy málem bouchnou repráky, mám to nahlas abych příp. slyšela větší zvířátka
![]()
@kamiŠ píše:Úplně v pravo za tou sněhovou zdí je vždy na chvilku vidět ten náklaďák nebo auto. Je to za stromy, tak je to mžik…jsem děsnej pozorovatel
Jj, to je děsný ten hluk a přitom není nic vidět
Podívejte na
http://www.naturfoto.cz/…a-makov.html
je tam zrovna srnka!! ![]()
Supr
My ji stihli jak baštila dole t oříšky nebo co to je a pak šla do pryč ![]()
Holky ty směny jsou dobrej nápad, dopoledne tu nejsem a jako bych tu seděla
![]()