Krmelec online :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5437
14.2.13 12:57

Jee, koukám, že je tu o tom diskuze :). Švagr myslivec to už taky nějakou dobu sleduje. Vždycky si to s mým manželem - taky myslivcem - pustěj, skypujou a řešej, jaký tam choděj macci, a proč jim na číhanou takovej nepříjde :D. Z nich vždycky nemůžu, jak to žerou, jak malý děti :D. Už přemejšleli, že si koupěj taky ty kamery a daj si je u sebe v revíru a budou z tepla pozorovat, kdy jim tam choděj čuníci. Tady by jim ty kamery ale brzy někdo ukradl :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
14.2.13 14:05
@Clarita píše:
Jee, koukám, že je tu o tom diskuze :). Švagr myslivec to už taky nějakou dobu sleduje. Vždycky si to s mým manželem - taky myslivcem - pustěj, skypujou a řešej, jaký tam choděj macci, a proč jim na číhanou takovej nepříjde :D. Z nich vždycky nemůžu, jak to žerou, jak malý děti :D. Už přemejšleli, že si koupěj taky ty kamery a daj si je u sebe v revíru a budou z tepla pozorovat, kdy jim tam choděj čuníci. Tady by jim ty kamery ale brzy někdo ukradl :roll:.

To musejí zamaskovat a neprozradit že je tam dali ;) :mrgreen: Ale donuť je to udělat, ať máme další čumendu a třeba by jsme se dočkali i toho jelena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
14.2.13 14:06

Přišla srnka, honem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
14.2.13 14:19

Důkaz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
14.2.13 14:39
@kamiŠ píše:
Přišla srnka, honem :mrgreen:

Taky jí mám vyfocenou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
14.2.13 14:42
@kacenkakz píše:
Taky jí mám vyfocenou :mrgreen: :mrgreen:

normálně mám radost jak malá a víc než mlaďoch :oops:, že jsme ji zastihli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
14.2.13 14:46

Akorát je blbý jak tam jezdí ty Tatry, či co to mají v Estonsku. Mě vždy málem bouchnou repráky, mám to nahlas abych příp. slyšela větší zvířátka :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
14.2.13 14:48

Jj, to je děsný ten hluk a přitom není nic vidět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
14.2.13 14:51
@kamiŠ píše:
Jj, to je děsný ten hluk a přitom není nic vidět :roll:
Úplně v pravo za tou sněhovou zdí je vždy na chvilku vidět ten náklaďák nebo auto. Je to za stromy, tak je to mžik…jsem děsnej pozorovatel :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
14.2.13 14:55

Podívejte na
http://www.naturfoto.cz/…a-makov.html
je tam zrovna srnka!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
14.2.13 14:58

Už má dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
14.2.13 15:02
@kamiŠ píše:
Už má dost :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
14.2.13 15:03

Těch ptáků, co tam teď bylo, ale ty nejsou tak zajímavý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
14.2.13 15:03

Supr :palec: My ji stihli jak baštila dole t oříšky nebo co to je a pak šla do pryč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.13 16:09

Holky ty směny jsou dobrej nápad, dopoledne tu nejsem a jako bych tu seděla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová