Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak my taky nejsme nějací zarytí Kryštof fanoušci, na to už jsme krapet staří
, ale lákalo mě vyzkoušet něco nového, děti by to určitě bavilo ![]()
@Moise Pokud jste starý na Kryštofy, tak na Mňágu musíte mít věk OK
Já už teda taky nejsme nejmladší, ale Kryštofové začínali, když jsem byla na vejšce, tak si říkám, že zas tak starý na ně nejsme. Koneckonců Krajčo je o dva roky starší než já.
@mag tak jsem schválně koukla a on je dokonce o pět let starší než já. Tak to s náma není tak zlý
Švagrová byla loni na jejich koncertě a říkala, že má svatou trpělivost, že tam prý asi dvě a půl hodiny po koncertu podepisoval a fotil se s holkama a pořád samej smích. Jí prý už by to lezlo na nervy ![]()
@mag No víš co, na normální koncert bych nešla, tam by to nejspíš byla samá puberťačka mávající s podprsenkou, že
Ale tohle je super nápad. Celkem čekám, kdo to jako první zkopíruje ![]()
No třeba se tu ještě někdo ozve kdo tam byl ale jak říká @Moise chtěla bych zkusit něco jiného nového a takto víkend s děti někde pod stanem a s dobrou muzikou nejlépe ještě pár přátel mít kolem značka ideál…na normální koncert se s dětma prostě nedostanu.
Ahoj holky, můžu poprosit…chtěli by jsme příští rok na Kemp vyrazit i s dětma…jak jsem tak prohlížela videa, pochopila jsem správně, že teda „hlavní“ program je v sobotu?
Přemýšlíme, že by jsme se jeli podívat a pak večer zase domů…stojí to za to? Má to smysl když nebudeme nocovat? Já si tam to spaní s dětma nedokážu představit
![]()
@Lojzofka já ti asi neporadím…chystáme se poprvé. Ale jelikož budem mít malinkatý miminko cca 7 měsíců stanovaní nebude jedem jen na sobotu. Ale kdyby byl prcek o rok starší jeden už v pátek a pod stan.
@Lojzofka Ano, hlavní program je v sobotu aspoň minule to tak bylo…a myslím, že to stojí za to, byli jsme minule a bylo to super, vyšlo nám počasí, takže to byl fajn strávený den:)
@Maxuska @Teerosek holky děkuju za odpovědi. My máme staršího 8 let s tím by to bylo v pohodě, ale máme ještě dvojčata, ti budou mít v létě 3 roky, tak nevím jak by tam to spaní uvládli.
Ale máme to cca 1.5 hodiny cesty, tak si uděláme asi sobotní výlet. Hlavně starší z toho bude nadšený…no teda pokud se mě podaří sehnat lístky ![]()
@Maxuska a vy jste byli minule jen v tu sobotu bez přespání? ![]()
@Lojzofka ad listky, doporucim registraci u KrystofFrineds
( vcera meli info na FB
)
@Zuziky děkuju..jj taky jsem to tam včera viděla a zaregistrovala jsem se, tak snad se podaří, kluk by z toho měl velkou radost ![]()
@Lojzofka jestli nám to vyjde, pojedeme i s přespáním… dcera zvládá stan od roka, takže v pohodě. Ale přemýšlím, že zařídíme, aby pro ni večer přijeli rodiče a odvezli ji domů. Ne kvůli stanu, ale kvůli tomu koncertu, ona by tam nevydržela, bála by se a zas nám přijde líto, aby s ní byl někdo ve stanu a neslyšel koncert… nevím no ![]()
Byli na tom večerním koncertu i ty menší děti?