Kryštofkemp

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56280
20.1.15 13:24

Tak my taky nejsme nějací zarytí Kryštof fanoušci, na to už jsme krapet staří :mrgreen: :mrgreen:, ale lákalo mě vyzkoušet něco nového, děti by to určitě bavilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
20.1.15 13:33

@Moise Pokud jste starý na Kryštofy, tak na Mňágu musíte mít věk OK :mrgreen: Já už teda taky nejsme nejmladší, ale Kryštofové začínali, když jsem byla na vejšce, tak si říkám, že zas tak starý na ně nejsme. Koneckonců Krajčo je o dva roky starší než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56280
20.1.15 13:44

@mag tak jsem schválně koukla a on je dokonce o pět let starší než já. Tak to s náma není tak zlý :mrgreen: Švagrová byla loni na jejich koncertě a říkala, že má svatou trpělivost, že tam prý asi dvě a půl hodiny po koncertu podepisoval a fotil se s holkama a pořád samej smích. Jí prý už by to lezlo na nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
20.1.15 13:45

@Moise No vidíš, juniorko. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56280
20.1.15 13:54

@mag No víš co, na normální koncert bych nešla, tam by to nejspíš byla samá puberťačka mávající s podprsenkou, že :mrgreen: Ale tohle je super nápad. Celkem čekám, kdo to jako první zkopíruje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
20.1.15 15:37

No třeba se tu ještě někdo ozve kdo tam byl ale jak říká @Moise chtěla bych zkusit něco jiného nového a takto víkend s děti někde pod stanem a s dobrou muzikou nejlépe ještě pár přátel mít kolem značka ideál…na normální koncert se s dětma prostě nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
2.12.15 08:27

Ahoj holky, můžu poprosit…chtěli by jsme příští rok na Kemp vyrazit i s dětma…jak jsem tak prohlížela videa, pochopila jsem správně, že teda „hlavní“ program je v sobotu?
Přemýšlíme, že by jsme se jeli podívat a pak večer zase domů…stojí to za to? Má to smysl když nebudeme nocovat? Já si tam to spaní s dětma nedokážu představit :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1964
2.12.15 08:36

@Lojzofka já ti asi neporadím…chystáme se poprvé. Ale jelikož budem mít malinkatý miminko cca 7 měsíců stanovaní nebude jedem jen na sobotu. Ale kdyby byl prcek o rok starší jeden už v pátek a pod stan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
2.12.15 08:41

@Lojzofka Ano, hlavní program je v sobotu aspoň minule to tak bylo…a myslím, že to stojí za to, byli jsme minule a bylo to super, vyšlo nám počasí, takže to byl fajn strávený den:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
2.12.15 09:05

@Maxuska @Teerosek holky děkuju za odpovědi. My máme staršího 8 let s tím by to bylo v pohodě, ale máme ještě dvojčata, ti budou mít v létě 3 roky, tak nevím jak by tam to spaní uvládli.
Ale máme to cca 1.5 hodiny cesty, tak si uděláme asi sobotní výlet. Hlavně starší z toho bude nadšený…no teda pokud se mě podaří sehnat lístky :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
2.12.15 09:06

@Maxuska a vy jste byli minule jen v tu sobotu bez přespání? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
2.12.15 09:08

@Lojzofka ad listky, doporucim registraci u KrystofFrineds :-) ( vcera meli info na FB :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
2.12.15 09:13

@Zuziky děkuju..jj taky jsem to tam včera viděla a zaregistrovala jsem se, tak snad se podaří, kluk by z toho měl velkou radost :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
2.12.15 14:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56280
2.12.15 19:27

@Lojzofka jestli nám to vyjde, pojedeme i s přespáním… dcera zvládá stan od roka, takže v pohodě. Ale přemýšlím, že zařídíme, aby pro ni večer přijeli rodiče a odvezli ji domů. Ne kvůli stanu, ale kvůli tomu koncertu, ona by tam nevydržela, bála by se a zas nám přijde líto, aby s ní byl někdo ve stanu a neslyšel koncert… nevím no :think:
Byli na tom večerním koncertu i ty menší děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí