Které filmové scény vám přijdou divné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
684
31.3.18 23:22

Mně hrozně vadí, že když se něco děje špatného, hrdinové vždy vyváznou na úplně poslední chvíli, v poslední vteřině… Vždycky doufám, že třeba tentokrát to nevyjde, nestihnou, ale pokaždé mě zklamou. Mně to tak štve, nemůžou to třeba stihnout s nějakou rezervou?? Ať to pořád není na jedno brdo? Myslím situace typu - pyrotechnik zruší bombu v poslední vteřině, na poslední chvíli povolí zámky a člověk vyleze z auta těsně před výbuchem… Štve mě to fakt neskutečně, má to někdo stejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.4.18 11:54
@ospalámyš píše:
Mě fascinuje, jak ve filmech v jedoucím autě při hovoru řidič dlouho kouká do očí spolujezdci a nesleduje silnici. Kdybych takhle čubrněla, tak už je po mně. :)

Mě to nevadilo akorát v Rychle a zběsile u Paula Walkera :P Ať je mu zem lehká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
1.4.18 16:45

Mě vždycky dostane, když v hororech honí vrahoun oběť a už ho skoro má, je tak 5 cm od něj a najednou se tam objeví nějaká budova, objekt, nebo les a oběť najednou bleskurychle zmizí v tom daném objektu a ještě se stihne schovat, vyšplhat na strom a pod. :lol:

• Citovat
  • Upravit
27265
1.4.18 16:53

Mě vždycky bavily boty na podpatku u sestřiček v růžový ordinaci :-D Bezpečnost práce je ta tam. Taky dokonale naklizený byty a sex, kdykoliv, kdekoliv, s kýmkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116657
1.4.18 17:37

A taky většinou ženský nemají menses a sexují kdykoliv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26271
1.4.18 17:53

Zrovna koukám na post-apo:

venku radioaktivní mrak, všude trosky, viditelnost nula nula prd, prach, kam se podíváš… a v tom všem jediná stojící budova, v ní jeden starý muž popíjející whisky z naleštěné skleničky a prochází se po vypulírované mramorové podlaze… do budovy vchází hlavní hrdina, před vchodem závěje prachu a trosek, za dveřmi naleštěný mramor.

kdo to tam sakra uklízí? ten stařík, co je rád, že se trefí whiskou do skleničky??? a čím se tam těch 30 let živil, než ho hlavní hrdina našel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
1.4.18 18:00

@neumisa Tou whiskou :lol: Asi měl dobré zásoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.4.18 18:04
@Wani píše:
@neumisa Tou whiskou :lol: Asi měl dobré zásoby.

Jasná věc, jako Jack Sparrow v Pirátech..Ten na tom ostrově měl zase zásobu rumu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
1.4.18 19:42
@Marcam píše:
to já se po probuzení taky pomiluju hned

Také to umím. Čurání zadržím, nelíbám se a funím do strany :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
1.4.18 22:33

S tím čůráním jsem úplně mimo, nedovedla bych si sex užít s plným měchýřem :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová