Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně hrozně vadí, že když se něco děje špatného, hrdinové vždy vyváznou na úplně poslední chvíli, v poslední vteřině… Vždycky doufám, že třeba tentokrát to nevyjde, nestihnou, ale pokaždé mě zklamou. Mně to tak štve, nemůžou to třeba stihnout s nějakou rezervou?? Ať to pořád není na jedno brdo? Myslím situace typu - pyrotechnik zruší bombu v poslední vteřině, na poslední chvíli povolí zámky a člověk vyleze z auta těsně před výbuchem… Štve mě to fakt neskutečně, má to někdo stejně?
@ospalámyš píše:
Mě fascinuje, jak ve filmech v jedoucím autě při hovoru řidič dlouho kouká do očí spolujezdci a nesleduje silnici. Kdybych takhle čubrněla, tak už je po mně.
Mě to nevadilo akorát v Rychle a zběsile u Paula Walkera
Ať je mu zem lehká ![]()
Mě vždycky dostane, když v hororech honí vrahoun oběť a už ho skoro má, je tak 5 cm od něj a najednou se tam objeví nějaká budova, objekt, nebo les a oběť najednou bleskurychle zmizí v tom daném objektu a ještě se stihne schovat, vyšplhat na strom a pod. ![]()
Mě vždycky bavily boty na podpatku u sestřiček v růžový ordinaci
Bezpečnost práce je ta tam. Taky dokonale naklizený byty a sex, kdykoliv, kdekoliv, s kýmkoliv.
Zrovna koukám na post-apo:
venku radioaktivní mrak, všude trosky, viditelnost nula nula prd, prach, kam se podíváš… a v tom všem jediná stojící budova, v ní jeden starý muž popíjející whisky z naleštěné skleničky a prochází se po vypulírované mramorové podlaze… do budovy vchází hlavní hrdina, před vchodem závěje prachu a trosek, za dveřmi naleštěný mramor.
kdo to tam sakra uklízí? ten stařík, co je rád, že se trefí whiskou do skleničky??? a čím se tam těch 30 let živil, než ho hlavní hrdina našel?
@Wani píše:
@neumisa Tou whiskouAsi měl dobré zásoby.
Jasná věc, jako Jack Sparrow v Pirátech..Ten na tom ostrově měl zase zásobu rumu ![]()
@Marcam píše:
to já se po probuzení taky pomiluju hned
Také to umím. Čurání zadržím, nelíbám se a funím do strany ![]()
S tím čůráním jsem úplně mimo, nedovedla bych si sex užít s plným měchýřem
.