Kterou barva vlasů? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5710
6.12.18 15:20
@smurfka píše:
mě se líbíš na té druhé fotce ( v přírodě )…v té hnědé vypadáš staře..

To není barvou, ale ostrostí fotky. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
6.12.18 15:21

hnědá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.12.18 15:25
@Martina D. píše:
To není barvou, ale ostrostí fotky. :lol: :lol:

není..mám obhlídnuté že prostě ve tmavé barvě vypadají lidi staře..( jak obyč, tak třeba " hvězdy " když změní vizáž a jdou třeba z černé na blond, nebo na světlejší hnědou atd..)

• Citovat
  • Upravit
5710
6.12.18 15:53
@smurfka píše:
není..mám obhlídnuté že prostě ve tmavé barvě vypadají lidi staře..( jak obyč, tak třeba " hvězdy " když změní vizáž a jdou třeba z černé na blond, nebo na světlejší hnědou atd..)

Na tom něco je, i když zakladatelka ještě kvůli věku zesvětlovat nemusí.
Jde mi tady spíš o to, že henna opravdu sluší málo lidem a bez fotky na denním světle to prostě nejde objektivně posoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
6.12.18 16:00

Za mě zrz, tady to beru podle fotky, což může být dáno i kvalitou fotky. I ve skutečnosti mám zkušenost, že zrz tńy působí víc sexy, šmrncovně a vitálně, pokud to není úplně přestřelený odstín, to pak je zas laciný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33751
6.12.18 16:08
@Martina D. píše:
Sluší jí to tam nejvíc proto, že na fotce je tak strašně přesvětlená, že je úplně bílá a pleť vypadá bezchybně a je bez jediné linky či vrásky. Kdyby byla takhle přesvětlená jako bruneta, vypadala by stejně dobře.
Všimni si, jaký je rozdíl v pleti na první hnědé fotce a na třetí hnědé fotce. Třetí hnědá fotka nejvíce odráží skutečnost, protože je braná za denního světla a je ostrá.

No, i tak se mi nevíc líbí na té poslední, koukám na vlasy,ne na nasvícenou fotku a kvalitu pleti. Nějak nechápu co tím chceš říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
6.12.18 16:58

Mě se líbí zrzavá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
6.12.18 17:05

@Noctuidae za me hneda :palec: mas krasne oci a stou hnedou barvou pekne vyniknou.
a kudrliny na hnedych vlasech tedy nevidim vubec, jestli nekde, tak na tech zrz :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
6.12.18 17:06
@arinecka píše:
No, i tak se mi nevíc líbí na té poslední, koukám na vlasy,ne na nasvícenou fotku a kvalitu pleti. Nějak nechápu co tím chceš říct?

Chci tím říct to, že kdyby stála na denním světle, nemusí v té zrzavé vůbec vypadat lépe než v hnědé.
Pokud by chtěla fotku na seznamku, volba je jasná, ať tam hodí tu přesvětlenou rozmazanou poslední a pak tu mázlou kýčovku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.12.18 17:26

Všem strašně moc děkuji za názory :srdce: moc jste mi pomohly. A ta fotka je opravdu presvětlená :lol: jsem ji fotila na přímém slunečním svitu proto jsem přidala i tu druhou neupravenou :dance: a je to i tím, že já jsem hrozný bělouš :oops: :lol: na praxi v nemocnici se mě furt ptali jestli mi není zle :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33751
6.12.18 17:30
@Martina D. píše:
Chci tím říct to, že kdyby stála na denním světle, nemusí v té zrzavé vůbec vypadat lépe než v hnědé.
Pokud by chtěla fotku na seznamku, volba je jasná, ať tam hodí tu přesvětlenou rozmazanou poslední a pak tu mázlou kýčovku. :mrgreen:

No, i tak jsou ty rezaty vlasy nejlepsi :mrgreen: nesmis to rozebirat tak detailne, koukej jen na barvu vlasu, ostatni bych neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.12.18 17:42

@Noctuidae Zrzavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.18 17:46
@Noctuidae píše:
Ahoj potřebovala bych poradit :mavam: Mám takové dilema, jestli se vrátit ke své přirozené hnědé barvě, nebo zůstat u zrzavé. :nevim: barvím hennou a ta mi rovná mé přirozeně kudrnaté vlasy. :zed: a to mi přijde jako škoda. Která je podle Vás hezčí? Moc děkuji za každý názor 8)

Boží-super :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková