Kupujete dětem drahé věci jen tak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
253
12.10.19 21:53

Takhle drahou věc bych nekoupila ani dítěti, které seká latinu, natož když utratí peníze, co mu nepatří a dělá problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
12.10.19 21:57
@35ja píše:
Než se to tu pořádně rozvasni :mrgreen:…myslíte že to je pravda?

Ne. Zase si nekdo dela srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.19 21:58
@anavi13 píše:
Tak ona fakt v podstatě ukradla 6 litrů a ty uvažuješ, že ji koupíš telefon a boty za tolik peněz? To nechápu :nevim: ode mě by dostala pořádný trest a ne ještě odměnu. Ať si na ten telefon a boty vydělá.
Od mě dostala trest..a na brigadu ještě nemůže..
@PaníBovaryová píše:
Zaslouží si to ta vaše dcera? Maká doma jak šroubek? Maká jak mourovatá ve škole? Je obětavá, hodná, váží si věcí?

Teď ano..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.19 22:00
@Cuddy píše:
By me zajimalo, jak jste vyresili ten lyzak? Zustane doma nebo dostala dalsich 6 tis?

Dostala kvůli tomu trest…

• Citovat
  • Upravit
14107
12.10.19 22:01

A jak si dceru potrestala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
12.10.19 22:08

To jsou zase vtípky takhle pri večeru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
12.10.19 22:15

Resis nejaky jablko k nicemu. radsi se zamer na vychovu. zlodej v rodine a jeste k tomu pod jednou strechou v podobe dcerusky. chyba je v tobe a tvoji vychove tak se zamer na toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.19 22:16

Rozhodně! Náš téměř čtyřletý poklad dnes dostal vlastní osobní auto!
No a abych to upřesnila - je to favorit za flašku rumu a prej se mu jednou bude hodit do lesa :pankac:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
12.10.19 22:44

To myslíš vážně? Takový nevychovaný spratek, co utratí peníze určené na lyžák, by hodně dlouho nic nedostal.
A tedy ani tak bych dítěti jen tak nekoupila takhle drahé věci. iPhone ať si pořídí, až si na něj vydělá.

• Citovat
  • Upravit
21703
12.10.19 22:52
@Anonymní píše:
Teď ano..

„Teď ano“ není zrovna přesvědčující odpověď. Sama nad tím váháš, asi dobře víš proč.
Ty máš jaký telefon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
12.10.19 23:32

Ja bych koupila, za predpokladu ze ma dobre studijni vysledky, pomaha, uklizi si po sobe, nekouri, nechlasta, ze na nem nebude viset celou noc.. ruku na srdce kdo z nas nestopil nejake penize, kdyz mel neco platit ve skole? :oops: jako sest litru je hodne, ja si jednou vymyslela ze potrebuju 500 na nejakou osvetu o aids a rozfrcala jsem to na pouti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
13.10.19 06:34
@Šáruší píše:
Ukradla sest litru? Nedostala by nic. A to ani na Vanoce, max ponozky.

Tak nejak.

Chrir by site mohlo, byla bych ichitna investovat u telefonu cca 5000, zbytek at si doplati ze sveho, u bot, pokud uz ji neroste noha, tak cca 2000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
13.10.19 06:41
@_.Emilyyy píše:
Zakladatelko, a za co utratila tech 6 tisic? :think: 8o.Ma dcera ma dražšího iPhona, dostala ho jen tak..Ja jsem jí ho nekupovala, protoze mi to prislo jako zbytečnost, protoze ten předešlý iphone jí fungoval, ale chtela jen lepsi model..
Ma apple veci, drazsi boty atp..Ale nedovolila by si,,ukrast” penize…Na to nema ani duvod..

Znam te z jinych diskuzi. Muzu se zeptat, zda dceru vedete k tomu, vze jednou treba bude v prvnim zamestnani vydelavat 20 cisteho a rozhodne nebude mit na to si koupit lepsi model iphonu, pritoze se stary okoukal? Nebo ji planujes financne podporovat, i kdyz bude dospela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.19 09:14

Ty jo, tak to je síla. Já teda byla echt spratek, co týden to průšvih, ale NIKDY jsem rodičům neukradla peníze, nebo peníze na něco určené neutratila jinak. Samozřejmě v pubertě jsem taky chtěla mobil, počítač a podobné věci, ale máma rozhodné neslyšela na každou kravinu kterou jsem si umanula že chci. Vyrostl ze mě člověk, kterýho nezajímají voloviny jako mobily a podobne a teď, když jsem sama matka, budu k výchově přistupovat stejně tak. Nic není zadarmo a pokud bude něco chtít, tak si vydělá sám nebo si to bude muset nějakým způsobem zasloužit od nás. Děvče ti jinak přeroste přes hlavu a bude mít pak v dospělosti potíže se o sebe starat.

• Citovat
  • Upravit
14107
13.10.19 09:52
@Svistice píše:
Znam te z jinych diskuzi. Muzu se zeptat, zda dceru vedete k tomu, vze jednou treba bude v prvnim zamestnani vydelavat 20 cisteho a rozhodne nebude mit na to si koupit lepsi model iphonu, pritoze se stary okoukal? Nebo ji planujes financne podporovat, i kdyz bude dospela?

Ja bych rekla, ze ji k tomu vedeme, ví, ze to neni samozrejmost a vazi si toho :kytka:..
Ale ano budeme ji v dospělosti financne podporovat ;), dokud bude studovat, tak je to i povinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí