Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TO_IT Na sypane jsem nějak líná, nebaví mě hlídat ten čas vyluhu ( u těch zelených a černých to fakt chce), navíc v běžném provozu je ho škoda.
@Leenvecka M&S jsem jednou dostala, ale nějak extra nezaujaly.
@Svistice píše:
@TO_IT Na sypane jsem nějak líná, nebaví mě hlídat ten čas vyluhu ( u těch zelených a černých to fakt chce), navíc v běžném provozu je ho škoda.
Naučila jsem se dávat takové množství, že to nepřetáhnu a čas nehlídám, řekla bych, že je to jako vše o zvyku.
@Svistice píše:
A z těch běžnějších nejsou úplně špatně třeba Apotheke.
Ty jsou překvapivě chuťově velmi dobré.
@Svistice píše:
Na běžné pití kupuju Pickwik, Teekanne (mám ráda jejich ochucené bile a zelené), obcas Loyd (to už je ale opravdu jen taková obarvena aromatizovana voda).Já totiz dam běžné tak 6 velkych hrnku caje za den.
Nejhorší čaj ever byl Babiččin, následován nějakou Jemcou. Jo a supermarketove caje v USA až na jejich broskvový nebo citronový ice tea byly taky celkem humac.
Příspěvek upraven 08.01.22 v 16:10
Mohu potvrdit.
Muj syn pije caj na litry, ja si davam taky rada, takze me to stalo hledani. Navic prvni misto, kde jsme bydleli tam byl fakt jen Walmart nebo jeste hur. ![]()
Vetsinou nejlip nakoupim v naejakych outletech treba Marshalls. Ted mam odtud Taylors of Harrogate English Breakfast a Blackberry&Raspberry, tak ty jsou presne jak ma byt.
Normalne sahnu treba po Tazo nebo Twinings, kdyz neni zbyti. Ten Basilur tu koupim jen online, musim teda zkusit.
@TO_IT píše:
@berusa.m @Svistice
Sypané mám ráda Oxalis.
Jinak z ovocných (já je nepiju, ale návštěvy) třeba Biogena.
Sama hodně piji Ahmad bez teinu, jsem sova a pak jsem vzhůru do dvou ráno. Ale vliv na chuť to má.
A pak ty Harney&sons, miluji Jane Gardena Tea a ten skořicový.
Tak ty už jsi pořádný znalec čajů ![]()
@Lenka_Hal píše:
Mohu potvrdit.Muj syn pije caj na litry, ja si davam taky rada, takze me to stalo hledani. Navic prvni misto, kde jsme bydleli tam byl fakt jen Walmart nebo jeste hur.
Vetsinou nejlip nakoupim v naejakych outletech treba Marshalls. Ted mam odtud Taylors of Harrogate English Breakfast a Blackberry&Raspberry, tak ty jsou presne jak ma byt.Normalne sahnu treba po Tazo nebo Twinings, kdyz neni zbyti. Ten Basilur tu koupim jen online, musim teda zkusit.
Ty bys mohla mit lepsi pristup k tem Harney and Sons
@TO_IT píše:
Ty bys mohla mit lepsi pristup k tem Harney and Sons
Jsou mi povedome, myslim, ze je ma syn v byte.
V NY jsme meli i cajovnu, ale otvereli tak rok pred stehovanim (jedna jedina a Albany neni male mesto).
Tady si libuji akorat v tech jejich studenych sladkych cajovych stavach nebo jak to nazvat. To mivaji i v jidelnach v samoobluznych cepovacich automatech. Nazvou to caj, ale ja to obchazim obloukem.
@Lenka_Hal Příbuzná jezdila pro tyhle „evropské věci“ typu čaje, pivo, kvalitni cokoska, různe mleta mouka, do nějakého německého obchůdku, co našla asi 70 mil od baráku. ![]()
@Svistice píše:
@Lenka_Hal Příbuzná jezdila pro tyhle „evropské věci“ typu čaje, pivo, kvalitni cokoska, různe mleta mouka, do nějakého německého obchůdku, co našla asi 70 mil od baráku.
Hodne veci online, no. Ja pres jidlo uz po Evrope neprahnu jak nasi znami. Ti si z podobneho obchudku na Floride privezli fakt velkou tasku sladkosti. Pivo nepiju. Ale ten caj me toci. Byla jsem zvykla na velky vyber.
@Svistice Jo a 70mil do obchodu fakt nic neni, pro neco dobreho bych jela taky. Uz jsme tu dlouho. ![]()