Kvalitní čaje - jaké kupujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5185
8.1.22 16:10

@maja45 @TO_IT Taky pijeme jenom Basilur. :palec: Převážně sypané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
8.1.22 16:20

Ještě jsou fajn dárkové sady English Tea Shop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
8.1.22 16:21

@berusa.m @Svistice
Sypané mám ráda Oxalis.
Jinak z ovocných (já je nepiju, ale návštěvy) třeba Biogena.
Sama hodně piji Ahmad bez teinu, jsem sova a pak jsem vzhůru do dvou ráno. Ale vliv na chuť to má.
A pak ty Harney&sons, miluji Jane Gardena Tea a ten skořicový.

• Citovat
  • Upravit
33005
8.1.22 16:23

@TO_IT Na sypane jsem nějak líná, nebaví mě hlídat ten čas vyluhu ( u těch zelených a černých to fakt chce), navíc v běžném provozu je ho škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
8.1.22 16:25

@Leenvecka M&S jsem jednou dostala, ale nějak extra nezaujaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
8.1.22 16:31
@Svistice píše:
@TO_IT Na sypane jsem nějak líná, nebaví mě hlídat ten čas vyluhu ( u těch zelených a černých to fakt chce), navíc v běžném provozu je ho škoda.

Naučila jsem se dávat takové množství, že to nepřetáhnu a čas nehlídám, řekla bych, že je to jako vše o zvyku.

• Citovat
  • Upravit
33005
8.1.22 16:36

A z těch běžnějších nejsou úplně špatně třeba Apotheke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
8.1.22 16:42
@Svistice píše:
A z těch běžnějších nejsou úplně špatně třeba Apotheke.

Ty jsou překvapivě chuťově velmi dobré.

• Citovat
  • Upravit
26583
8.1.22 16:49
@Svistice píše:
Na běžné pití kupuju Pickwik, Teekanne (mám ráda jejich ochucené bile a zelené), obcas Loyd (to už je ale opravdu jen taková obarvena aromatizovana voda).

Já totiz dam běžné tak 6 velkych hrnku caje za den. :lol:

Nejhorší čaj ever byl Babiččin, následován nějakou Jemcou. Jo a supermarketove caje v USA až na jejich broskvový nebo citronový ice tea byly taky celkem humac.

Příspěvek upraven 08.01.22 v 16:10

Mohu potvrdit. :mrgreen: Muj syn pije caj na litry, ja si davam taky rada, takze me to stalo hledani. Navic prvni misto, kde jsme bydleli tam byl fakt jen Walmart nebo jeste hur. :mrgreen:
Vetsinou nejlip nakoupim v naejakych outletech treba Marshalls. Ted mam odtud Taylors of Harrogate English Breakfast a Blackberry&Raspberry, tak ty jsou presne jak ma byt. :) Normalne sahnu treba po Tazo nebo Twinings, kdyz neni zbyti. Ten Basilur tu koupim jen online, musim teda zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
8.1.22 16:51
@TO_IT píše:
@berusa.m @Svistice
Sypané mám ráda Oxalis.
Jinak z ovocných (já je nepiju, ale návštěvy) třeba Biogena.
Sama hodně piji Ahmad bez teinu, jsem sova a pak jsem vzhůru do dvou ráno. Ale vliv na chuť to má.
A pak ty Harney&sons, miluji Jane Gardena Tea a ten skořicový.

Tak ty už jsi pořádný znalec čajů :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
8.1.22 17:02
@Lenka_Hal píše:
Mohu potvrdit. :mrgreen: Muj syn pije caj na litry, ja si davam taky rada, takze me to stalo hledani. Navic prvni misto, kde jsme bydleli tam byl fakt jen Walmart nebo jeste hur. :mrgreen:
Vetsinou nejlip nakoupim v naejakych outletech treba Marshalls. Ted mam odtud Taylors of Harrogate English Breakfast a Blackberry&Raspberry, tak ty jsou presne jak ma byt. :) Normalne sahnu treba po Tazo nebo Twinings, kdyz neni zbyti. Ten Basilur tu koupim jen online, musim teda zkusit.

Ty bys mohla mit lepsi pristup k tem Harney and Sons

• Citovat
  • Upravit
26583
8.1.22 17:14
@TO_IT píše:
Ty bys mohla mit lepsi pristup k tem Harney and Sons

Jsou mi povedome, myslim, ze je ma syn v byte.
V NY jsme meli i cajovnu, ale otvereli tak rok pred stehovanim (jedna jedina a Albany neni male mesto).
Tady si libuji akorat v tech jejich studenych sladkych cajovych stavach nebo jak to nazvat. To mivaji i v jidelnach v samoobluznych cepovacich automatech. Nazvou to caj, ale ja to obchazim obloukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
8.1.22 17:14

@Lenka_Hal Příbuzná jezdila pro tyhle „evropské věci“ typu čaje, pivo, kvalitni cokoska, různe mleta mouka, do nějakého německého obchůdku, co našla asi 70 mil od baráku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
8.1.22 17:17
@Svistice píše:
@Lenka_Hal Příbuzná jezdila pro tyhle „evropské věci“ typu čaje, pivo, kvalitni cokoska, různe mleta mouka, do nějakého německého obchůdku, co našla asi 70 mil od baráku. :lol:

Hodne veci online, no. Ja pres jidlo uz po Evrope neprahnu jak nasi znami. Ti si z podobneho obchudku na Floride privezli fakt velkou tasku sladkosti. Pivo nepiju. Ale ten caj me toci. Byla jsem zvykla na velky vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
8.1.22 17:18

@Svistice Jo a 70mil do obchodu fakt nic neni, pro neco dobreho bych jela taky. Uz jsme tu dlouho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová