Kvalitní ponožky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6051
23.2.12 11:14

máme dobrou zkušenost s ponožkami z Calzedonia - skvělé jsou pánské sportovní - pár stál 100Kč, dají se koupit i v outletu ve štěrboholích (outlet arena), chystám se tam i pro punčošky pro naší malou…
určitě bych si už nekoupila Litex - nic nevydržely a vypadají jetě hned jak se poprvé vypraly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
23.2.12 11:34

Tak já zase nedám dopustit na ponožky z Nextu (pro mě) nebo MarksSpencer,tam koupím občas i dětem,kterým nejraději kupuji v Mothercare.Mají hezké motivy a drží.Manželovi jedině sportovní Adidas,Reebook,Nike atd. kdekoliv v prodejně sportu.A na lyže a sport podkolenky od Smartwool,už to zde někdo doporučil,tak se přidávám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
29.11.12 12:21

Ahojky, já si teď dělala větší objednávku od Assante a přihodila jsem i ponožky, tyhle pro sebe bambusový a tyto pro manžela stříbrný
na první pohled vypadají báječně, příjemnej materiál, neškrtí, ale přitom se nikde neshrnujou. S delší zkušeností nemůžu sloužit, mám je chvilku. Tak zas chápu, že nechceš platit poštovný, ale kdybys je třeba objednávala po vícero kusech…
btw. máte někdo zkušenost s touhle značkou co se týče ponožek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
15.9.13 18:55

Kde kupujete dětské ponožky? Máme většinou Lindex, Tesco a H&M, ale vypadají po jednom vyprání hrozně. :cert: Samej chuchvalec a žmolík, přitom to peru jen na 30 st. Předpokládám, že u punčocháčů to bude v zimě to samý. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.9.13 19:00

No musím říct, že kupodivu nejlépe vypadají punčocháče z Lidlu (myslím tím po loňské sezónně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
15.9.13 19:06

@Sibyla0 Z Lidlu máme troje ponožky a katastrofa. Já už fakt nevím, chtělo by to, aby kluk začal chodit a všechno se schová do bot :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.9.13 19:07

@Tereza1986 Podle mě je nejhorší CA - z těch mi zůstala skoro jen ta základní osnova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
15.9.13 19:13

Nejlepší pomožky jso voxx, neškrtí, jsou příjemné a dlouho vydrží, menší velikosti mám schované :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
15.9.13 19:18

Nejlepší dětské ponožky jsem koupila v pompo-maxi. Nevím, zda je ještě mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
15.9.13 19:55

Ja jedine z M&S a jsem fakt spokojena. Jsou krasne barevne a kvalitni. Kupuji tam ponožky i pro manžela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
15.9.13 19:55

Ja jedine z M&S a jsem fakt spokojena. Jsou krasne barevne a kvalitni. Kupuji tam ponožky i pro manžela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
15.9.13 20:17
@Petkaelik píše:
Ja jedine z M&S a jsem fakt spokojena. Jsou krasne barevne a kvalitni. Kupuji tam ponožky i pro manžela :-)

Na kolik tam vyjde jeden par pro dite, zhruba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
15.9.13 20:50

@_BBQ_s
No nakoupila jsem jich hodne ve slevach tak cena byla dobra 120 Kč za 5 páru. Používáme od nich ponožky od narozeni a jdou opravdu kvalitni. Oblékam malého témeř vždy jen tam a materiály jdou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
18.9.13 10:54

@Petkaelik Diky, musim se tam skocit podivat. Chtela bych nejake pekne bavlnene klucici a uz nevim kam zajit. Naposledy se mi povedlo ulovit hodne dobre v Intersparu, par za 40 kc, ale jsou cernobile pruhovane a ja chci barevne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
18.9.13 10:55
@Sibyla0 píše:
@Tereza1986 Podle mě je nejhorší CA - z těch mi zůstala skoro jen ta základní osnova :mrgreen:

Kluci maji od nich ty se Star Wars a zatim drzi. Ale opet jen cerne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák