Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
máme dobrou zkušenost s ponožkami z Calzedonia - skvělé jsou pánské sportovní - pár stál 100Kč, dají se koupit i v outletu ve štěrboholích (outlet arena), chystám se tam i pro punčošky pro naší malou…
určitě bych si už nekoupila Litex - nic nevydržely a vypadají jetě hned jak se poprvé vypraly ![]()
Tak já zase nedám dopustit na ponožky z Nextu (pro mě) nebo MarksSpencer,tam koupím občas i dětem,kterým nejraději kupuji v Mothercare.Mají hezké motivy a drží.Manželovi jedině sportovní Adidas,Reebook,Nike atd. kdekoliv v prodejně sportu.A na lyže a sport podkolenky od Smartwool,už to zde někdo doporučil,tak se přidávám ![]()
Ahojky, já si teď dělala větší objednávku od Assante a přihodila jsem i ponožky, tyhle pro sebe bambusový a tyto pro manžela stříbrný
na první pohled vypadají báječně, příjemnej materiál, neškrtí, ale přitom se nikde neshrnujou. S delší zkušeností nemůžu sloužit, mám je chvilku. Tak zas chápu, že nechceš platit poštovný, ale kdybys je třeba objednávala po vícero kusech…
btw. máte někdo zkušenost s touhle značkou co se týče ponožek?
Kde kupujete dětské ponožky? Máme většinou Lindex, Tesco a H&M, ale vypadají po jednom vyprání hrozně.
Samej chuchvalec a žmolík, přitom to peru jen na 30 st. Předpokládám, že u punčocháčů to bude v zimě to samý. ![]()
No musím říct, že kupodivu nejlépe vypadají punčocháče z Lidlu (myslím tím po loňské sezónně).
@Sibyla0 Z Lidlu máme troje ponožky a katastrofa. Já už fakt nevím, chtělo by to, aby kluk začal chodit a všechno se schová do bot
.
@Tereza1986 Podle mě je nejhorší CA - z těch mi zůstala skoro jen ta základní osnova ![]()
Nejlepší pomožky jso voxx, neškrtí, jsou příjemné a dlouho vydrží, menší velikosti mám schované ![]()
Nejlepší dětské ponožky jsem koupila v pompo-maxi. Nevím, zda je ještě mají…
Ja jedine z M&S a jsem fakt spokojena. Jsou krasne barevne a kvalitni. Kupuji tam ponožky i pro manžela ![]()
Ja jedine z M&S a jsem fakt spokojena. Jsou krasne barevne a kvalitni. Kupuji tam ponožky i pro manžela ![]()
@Petkaelik píše:
Ja jedine z M&S a jsem fakt spokojena. Jsou krasne barevne a kvalitni. Kupuji tam ponožky i pro manžela
Na kolik tam vyjde jeden par pro dite, zhruba?
@_BBQ_s
No nakoupila jsem jich hodne ve slevach tak cena byla dobra 120 Kč za 5 páru. Používáme od nich ponožky od narozeni a jdou opravdu kvalitni. Oblékam malého témeř vždy jen tam a materiály jdou super.
@Petkaelik Diky, musim se tam skocit podivat. Chtela bych nejake pekne bavlnene klucici a uz nevim kam zajit. Naposledy se mi povedlo ulovit hodne dobre v Intersparu, par za 40 kc, ale jsou cernobile pruhovane a ja chci barevne.
@Sibyla0 píše:
@Tereza1986 Podle mě je nejhorší CA - z těch mi zůstala skoro jen ta základní osnova
Kluci maji od nich ty se Star Wars a zatim drzi. Ale opet jen cerne. ![]()