Poradna duly
Jana Čurdová
holky, jak ctu jak resite ty NT a triple testy- je tu nekdo kdo na tom nebyl?? nebo jen ja jedina se budu nervovat az do porodu? tak mi to budete muset odpustit, musim dostat zvlastni vyjimku a povvoleni se nervovat a stezovat si tak 3× tydne…predem dekuji…/ale seznamek si delat nebudu/ ![]()
Tý voleee Lesko ty máš katastrofální listopad ![]()
Teda mi zaplať panbůh jsme byli s Adamem na pohotovosti jen jednou protože naboural hlavou do kovových futer a měl strašně obrovskou bouli, teda jako jsem hysterčila jak magor když jsem to viděla, to naběhlo asi za sekundu a tepalo mu to na čele, normálně jsem si říkala že má nejmíň proraženou lebku. Nakonec teda byl ok. Vypadal v první chvíli že mu roste druhá hlava. No hnus.
Jste si to taky hezky prošly se vším všudy, ale jak se říká, psychika je sviňa, ta může za spoustu věcí a zrovna u tvoření dětí úplně nejvíc.
Ty brďo, Lesko, to je teda příběh.
Chudák malej. Snad už další úraz nebude!
tak to jen tak pro pobavení
prvorodičky asi moc nepobavím, že? ale má to své výhody, malej, jak byl macík, tak držel za 14 dní hlavičku
jdu sledovat Ordinaci.....papááááááá
Taku se du dívat na ordinaci. Tak hezkej večer a dobrou noc!
Beztak sem ještě nakouknu.. ![]()
To si děláš prdel, to byl obr…teda tak to já si furt říkám jak se bojím aby další mimi nebylo veliký, ale tohle je fakt masakr. Já rodila přesně na termín, tak to ještě šlo. Malej měl 3860g a 53cm, takže tak nějak docela normálka.
katastrofální listopad? nee, moje obrna byla až v prosinci…ale já doufám, že už máme fakt na dlouho vybráno…už se v tom 2 roky babráme, střídáme neustále nějaký rehabilitace (spíš teda já), tak teď už bude všechno jenom krásný, ne? jsem optimista!!!!
![]()
Si piš, hlavně to chce pozitivní uvažování…prostě si vsugerujem jak to bude všechno pohodička a ono bude, uvidíš…hlavně teda si koukej vsugerovat že mimi bude mít max 3900g…jasan
víš co je paradox, já jsem vždycky toužila po tom malým miminečku a hrozně jsem se bála velkýho mimina…a kamoška, když porodila 4kg mimčo, zdálo se mi tenkrát hrozně velký a chtěla jsem toho drobečka malinkýho…haha, člověk míní.....hlavně,že byl zdravej a v pohodě…měl 52cm, takže normál
Liky: já na tom taky ještě nebyla..dokonce ani ještě neznám termín.
Mě Adam taky přišel hrozně velikej, byla mu malá i zabalovačka v porodnici, lezly mu z ní nohy furt ![]()
ale teda to tvoje dítko…
já se spíš právě psychycky připravím na to, že budu rodit v červnu a velký mimi císařem.....a pak už budu jen mile překvapená
........ale chtěla bych zkusit dotáhnout normální porod do konce…tenkrát jsem hrozně strádala tím, že mi malýho jen ukázali v zavinovačce a pak mi ho až za 5 hodin donesli k prsu, to bylo o půlnoci, takže jsem ho neviděla a pak zase až ráno a to už jsem prosila, jestli si ho můžu aspoň prohlídnout a poňuchňat…je hrozný mít mimi a nevědět, jak vypadá
Liky, ber to tak že ty triply jsou věčně falešně pozitivní takže naopak se nervit nemusíš, jelikož nebudeš mít žádný pozitivní testy na vývojové vady…určitě nárok na plašení máš víc než mi všichni ostatní, v pohodě, klidně si postěžuj i víckrát denně…
tady kytička aby jsi měla lepší náladu
nám nějak zavinovačku zapomněli dát…byla se mnou holka na pokoji, která před tím ležela na nadstandartu a ta ji měla, tak jsem myslela, že ji dávají jen tam
…ale nechyběla nám…a monitor dechu nám sebrali druhej den se slovy…tohle miminko se opravdu neudusí.....takže prvorodičky, malá rada, nekupujte dopředu…já ho chtěla kupovat a ještě, že se tak nestalo…ušetřila jsem
…počkejte, až jaký se vám narodí miminko ![]()
Liky, nezoufej, už si zažilas tolik, že teď už tě čeká jen to zdravý, krásný a vytoužený miminko!!!! ![]()