Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Loci gratuluji ke klucikovi.
Na cukrovku se chodi pozdeji no, ja ji teda u Lukase mela
takze predpokladam ze zase bude
ale nic hrozneho to nebylo, byla jsem na te spodni hranici, jen mi dal dietu a tabletky. Ale myslim ze ten test taky az tak po 22tt - 26tt.
vsak on se doktor ozve.
Holky dobrou noc ![]()
Sajinko dobre se vyspinkej a zitra se nam ozvy ![]()
Jdu za manzelem, namazat brisko, neco snist a ulehnout s klukem do postele.
luk,jsi zlatá,moc děkuju, i když se obávám, že moc klidná noc asi nebude.
a dobrou noc i Tobě.
Loci, gratululu ke klučíkovi ![]()
Jak jsi psala, že měl pořád ručičky před sebou a nedal se vyfotit, tak my jsme to měli stejně, mám krásnou fotku ze 4D UTZ na které je krásně v detailu celá ručička přes obličej, dr. se smál, že si aspoň sami spočítáme, že má 5 prstů
, ale pinďu vystavovat statečně, to se vůbec nestyděl, dr.si byl jistý na 100%, že je to kluk, pak nám to z plodovky jen potvrdili.
Saji, držím hrozně moc palečky na zítra, hlavně že už je ti líp, s tím uklízením to znám, celou minulou středu jsem uklízela, abych pak mohla v klidu odpočívat, dneska jsem tu skoro nebyla, protože už jsem zase začala v domácnosti něco dělat, je to už 6 den po plodovce a v pohodě.
Zítra jdu do poradny, jdu až od 11 hodin, mám mít s sebou moč, nevíte jestli musí být ranní nebo můžu načůrat až tam? Já už si to z minulého těhu nepamatuju a teď jsem ještě s sebou moč neměla, minule jsem jim čůrala až tam do sterilní zkumavky.
ahoj majdo, moc děkuju a moč by měla být ranní, nejlépe střední proud i když jdeš až v 11. nic se s ní od rána nestane.
![]()
ahoj tak jsme měli první test na vrozené vady atd. a díky bohu v pohodě uff.Jinak to s úklidem nepřehánějte ježíšek se narodil ve chlévě tak co,ikdyž kdo by neměl rád,když má pěkně naklizeno že?pa a dobrou holčiny chodím stále do práce tak nestíhám přispívat,ale nebojte se vše včas napravím
LOCI - moc gratuluji k uzasne zprave a zdravi miminka! Jak jsem byla ve vsem prvni, tak v tomto budu asi posledni
nekdo mi to pohlavi proste rict nechce ![]()
sandrik , ja v prvnim tehotenstvi citila pohyby uz v 18tt
. ale tak je to jedno, jen ze tady uz skoro vsechny i prvorodicky citi pohyby skoro bych rekla davno ![]()
alidan , a ja jen vysvetlovala proc by ti asi moje babicka „dala“ , proste to vyzni tak blbe , jakoze to neni zadnej vek vlastne
.
loci , gratuluju k uspesne kotnrole a ke chlapeckovi
![]()
Gravimilk byl pro me nepozivatelny ![]()
simi na OGGT se chodi 24-28tt, ale muze se to udelat v podstate kdykoliv, jeto jedno. Ja na ni byla v prvnim tehotenstvi v tomhle rozmezi a pak ve 38tt a ve druhem tehotenstvi ve 33tt
majdo , tusim ze ranni byt nemusi. Ja chodim az na patou vecer do poradny a od rana ji neschovavam a nikdy mi nikdo nic o ranni moci nerikal
Dobrééé ráno Holky… vše co jdou na kontroly a testy držím pěstičky at vše dobře dopadne
![]()
Šári - myslím na Tebe a jak se říká u nás doma - poser tě pes!!! Taky jdu na kontrolu 21.12., to bude asi hodně z nás, když pak jsou ty Vánoce.
Loci - gratulka ke chlapečkovi! Mi teď v 16.tt řekl Dr, že na pohlaví je brzo a smál se, že přece snad víme, co jsme si upekli ![]()
Míšo - mám to s pohyby stejné jako ty (a hlavně to „je z toho prd“). Ale včera ve sprše jsem zaznamenala takový jiný druh pohybu jako trochu ze strany, ale nevím, jestli to bylo ono, nebo ne ![]()
kontroly - no u mne standardně - moč, tlak, prohmátnutí břicha, prohmátnutí zevnitř, UTZ vnitřně, teď v úterý poprvé přes břicho. Dr. to moc nekomentuje, jen vždycky řekne, že v pořádku.
skořice a zelený čaj - k tomu mi dr. řekl, ať neblbnu, že to bych to do sebe musela hrnout po kilech/po litrech, a k dalším věcem taky. Takže fakt jedině ne alkohol, cigarety, drogy + syrové maso a plesnivé sýry.
Holky, tak nevim jak u vás, ale v Plzni dnes ráno pořádná klouzačka, tak jestli půjdete ven, opatrně a radši pevnou obuv. Už nám to začíná, ta zima
Úplně nejvíc klouzala ta bílá barva na přechodech, fakt super.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat