Kvůli tchýni bydlíme s manželem každý jinde

80
20.7.15 18:09

kvůli tchýni bydlíme s manželem každý jinde

J

Příspěvek upraven 27.07.15 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27281
20.7.15 18:15

Já to asi nechápu… vztah s manželem je v pořádku? Jemu to nevadí? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
20.7.15 18:16

@soninade no jak píšeš možná se to vyřeší tím dědictvím ale možná taky ne :,( musí to být strašný,, dělit " se o manžela. Asi bych si s manželem po tom dědickém řízení sedla a rozebrala to z mého pohledu a z jeho a snažila se najít společné řešení. Takhle to přeci nejde - plně tě chápu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
20.7.15 18:23

Nechápu, že to tak nechá.. vzdyt co nevidet porodis. Jestli je to chlap, pujde bud k tobe nez se doresi zalezitost s domem nebo proste jeho matce natvrdo rekne, ze takto teda ne, cekate rodinu a ona ji rozvraci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
20.7.15 18:25

No tak to nezávidím, ono není dobrý bydlet s rodiči, natož s takovou tchýní. Ale měl by to vyřešit manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
20.7.15 18:28

Hmm, když manžel dopustil, aby jsi odešla, tak nych se asi obávala, že budeš za chvíli sama vychovávat dvě děti :nevim: Proč se rozváděl s první ženou?

• Citovat
  • Upravit
80
20.7.15 18:35

Vztah nás s manželem narušeje pouze…no v uvozovkách pouze tchýně. Po smrti jejího manžela se na manžela strašně uplavolá několikrát denně, plače mu do telefonu, jak je tam sama, a že chce zpět manžela… hysterka - on byl takovej tak trochu mamánek i před tím. Já jsem holt jiná povaha a když se mi něco nelíbí, tak to dám najevo ať jde o rodiče nebo někoho, koho neznam. Mě spíš jde o ten můj pocit, kterej mě rve… denně brečím a vím, že si stejně nepomůžu. :,( U našich je to v pohodě, jsem s dcerou v samostatné bytové jednotce…ale sama a těhotná. Mám v sobě uzkost kterou neumim ani popsat. Manželovi to vadí… teda aspoň to tvrdí. Ale bohužel situace je prostě neřešitelná. Já už vlastně i uvažovala o tom, že radši budu sama, než tohle psychický peklo. Na druhou stranu ho opravdu miluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.7.15 18:38

@RadkaCh Nerozvedl se…byli spolu 14 let, ale nevzali se. Velk´podíl dle slov v tom měla právě tchýně, která si přivlastňovala jejich syna… vychovávala ho a diktovala jak to bude. Jí se totiž nesmí odporovat a to je můj problém. Jeho bývalka si nakonec našla milence a odešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
20.7.15 18:39

@soninade A proč tam manžel nejde za vámi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
20.7.15 18:40

Tak teda nevím, ale může mít někdo hypotéku na nemovitost, která mu nepatří?
Dává se zástavní právo na nemovitost, na kterou je hypotéka poskytnuta. V tomto případě by banka tu zástavu neměla na co dát. Nebo se pletu?

• Citovat
  • Upravit
80
20.7.15 18:40

@lucik2011 Je s námi vždy t´den, pak jeźdí k sobě pridavé péči a my od sebe bydlíme 50 km :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
20.7.15 18:41

@soninade Jestli mu to vadí, tak snad půjde za tebou ne? Obzvlášť jestli u vašich je místo, tak přechodně tam snad může být. Ty pomalu počítáš dny do porodu a on si čeká, jak to dopadne?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
20.7.15 18:43

@Kobliha51 Jo, může být.

• Citovat
  • Upravit
5679
20.7.15 18:43

Nezávidím :( je to ted na manzelovi jak se k tomu postavi.. i kdyby padl dum jemu, tak si myslím ze mamu stejne nevyhodi..je to hrozne takove vztahy s tchyni :( ja bych to nedala, kor tehotna.. mam to i u svagrove, skoro denne se hadaji kvuli tchyni, manzel mamanek, nikdy se s maminkou nepohadal, takze nikdy nebude proti ni, takze svagrova je bohuzel pak ta nejhorsi.. drz se a snad se manzel k tomu postavi jako chlap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.7.15 18:44

Bába potřebuje proplesknout.aby se probrala. Nesnáším tyhle typy hnusný zapšklý babiznyý. Ne spokojeny se svým životem, otravují urputne život jiným. Nastěhovala bych se zpětn a chovala se k ni stejne. Jsi žena chlapa, co plati hypotéku, tak si slapej na zahradě kde chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová