Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
J
Příspěvek upraven 27.07.15 v 13:01
Já to asi nechápu… vztah s manželem je v pořádku? Jemu to nevadí?
![]()
@soninade no jak píšeš možná se to vyřeší tím dědictvím ale možná taky ne
musí to být strašný,, dělit " se o manžela. Asi bych si s manželem po tom dědickém řízení sedla a rozebrala to z mého pohledu a z jeho a snažila se najít společné řešení. Takhle to přeci nejde - plně tě chápu ![]()
Nechápu, že to tak nechá.. vzdyt co nevidet porodis. Jestli je to chlap, pujde bud k tobe nez se doresi zalezitost s domem nebo proste jeho matce natvrdo rekne, ze takto teda ne, cekate rodinu a ona ji rozvraci..
No tak to nezávidím, ono není dobrý bydlet s rodiči, natož s takovou tchýní. Ale měl by to vyřešit manžel
Hmm, když manžel dopustil, aby jsi odešla, tak nych se asi obávala, že budeš za chvíli sama vychovávat dvě děti
Proč se rozváděl s první ženou?
Vztah nás s manželem narušeje pouze…no v uvozovkách pouze tchýně. Po smrti jejího manžela se na manžela strašně uplavolá několikrát denně, plače mu do telefonu, jak je tam sama, a že chce zpět manžela… hysterka - on byl takovej tak trochu mamánek i před tím. Já jsem holt jiná povaha a když se mi něco nelíbí, tak to dám najevo ať jde o rodiče nebo někoho, koho neznam. Mě spíš jde o ten můj pocit, kterej mě rve… denně brečím a vím, že si stejně nepomůžu.
U našich je to v pohodě, jsem s dcerou v samostatné bytové jednotce…ale sama a těhotná. Mám v sobě uzkost kterou neumim ani popsat. Manželovi to vadí… teda aspoň to tvrdí. Ale bohužel situace je prostě neřešitelná. Já už vlastně i uvažovala o tom, že radši budu sama, než tohle psychický peklo. Na druhou stranu ho opravdu miluju…
@RadkaCh Nerozvedl se…byli spolu 14 let, ale nevzali se. Velk´podíl dle slov v tom měla právě tchýně, která si přivlastňovala jejich syna… vychovávala ho a diktovala jak to bude. Jí se totiž nesmí odporovat a to je můj problém. Jeho bývalka si nakonec našla milence a odešla
Tak teda nevím, ale může mít někdo hypotéku na nemovitost, která mu nepatří?
Dává se zástavní právo na nemovitost, na kterou je hypotéka poskytnuta. V tomto případě by banka tu zástavu neměla na co dát. Nebo se pletu?
@lucik2011 Je s námi vždy t´den, pak jeźdí k sobě pridavé péči a my od sebe bydlíme 50 km ![]()
@soninade Jestli mu to vadí, tak snad půjde za tebou ne? Obzvlášť jestli u vašich je místo, tak přechodně tam snad může být. Ty pomalu počítáš dny do porodu a on si čeká, jak to dopadne?
Nezávidím
je to ted na manzelovi jak se k tomu postavi.. i kdyby padl dum jemu, tak si myslím ze mamu stejne nevyhodi..je to hrozne takove vztahy s tchyni
ja bych to nedala, kor tehotna.. mam to i u svagrove, skoro denne se hadaji kvuli tchyni, manzel mamanek, nikdy se s maminkou nepohadal, takze nikdy nebude proti ni, takze svagrova je bohuzel pak ta nejhorsi.. drz se a snad se manzel k tomu postavi jako chlap
Bába potřebuje proplesknout.aby se probrala. Nesnáším tyhle typy hnusný zapšklý babiznyý. Ne spokojeny se svým životem, otravují urputne život jiným. Nastěhovala bych se zpětn a chovala se k ni stejne. Jsi žena chlapa, co plati hypotéku, tak si slapej na zahradě kde chceš.