Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Určitě na to budou někde odborné názory, studie a definice. Kdyby mne někdo měl kyberšikanovat, tak u mne osobně by to byl ten moment, kdy by mne to začalo s. rát.
A to si myslím, že je silně individuální - jak kdy a jak od koho.
Tady například mi občas přijde od nováčka nějaká reklamní nebo prasácká SZ, takže ho napráskám adminům a je vymalováno ![]()
@mrs.gendy píše:
Sdílíme fotografie, sve zážitky, pocity, komentujeme. Ať už na sociálních sítích, nebo i zde na emiminu. Z vašeho pohledu mne zajima, kde začíná kyberšikana. A proč se někdo rozhodne tímto způsobem zpříjemnit den. Nebo i život?
Kde se nacházejí podle vás ty pomyslné hranice?
Premyslis nad tim kvuli te slecne s tim peknym vozem? ![]()
Tak každý máme asi jiné hranice, ale dle mě jakmile někdo někoho začne slovně napadat, urážet sprostě, posílat nevhodné SZ, atd. ![]()
@Pizlam píše:
Coooo kdeee??
No o jakou slečnu s pěkným vozem jde? Předpokládám, že diskuzi opět smazali
Den nejsem online a už jsem totálně mimo
![]()
@Pizlam ano. Nekdo se tam zminoval o sikane po internetu. Proto me zajima, kde podle vas zacina takova sikana. ![]()
@kotaska91 píše:
@Pizlam jen mě napadlo to samé
Myslim, ze to tomu tak je ![]()
Spíš mě udivuje, že si tím někdo nechá ničit život
. Zaklapnu počítač a je to, ne? Všude se dá odhlásit, facebook smazat a tak. Pokud teda myslíš takový to dohadování se s někým… Když tě někdo natočí a nebo vyfotí ve špatný či choulostivý situaci a šoupne to na youtube, tak to už je průšvih ![]()
@Gina108 píše:
No o jakou slečnu s pěkným vozem jde? Předpokládám, že diskuzi opět smazaliDen nejsem online a už jsem totálně mimo
![]()
Neee, nejde o diskuzi ale o fotky ve fotoalbu ![]()
Sdílíme fotografie, sve zážitky, pocity, komentujeme. Ať už na sociálních sítích, nebo i zde na emiminu. Z vašeho pohledu mne zajima, kde začíná kyberšikana. A proč se někdo rozhodne tímto způsobem zpříjemnit den. Nebo i život?
Kde se nacházejí podle vás ty pomyslné hranice?