Labioplastika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.2.14 08:52

Vůbec se neboj, já byla taky jen na lokálu. Počítej že ucítíš tak první 3 - 4 píchnutí, pak už ne. A není to taková bolest, jako by člověk nepřežil, vždyť je to za pár vteřin. Jsou daleko horší věci. Při samotné operaci pak je potřeba doktorovi hned říct, pokud bys pociťovala píchnutí - jako že anestezie ustupuje, aby ti přidali. Taky jsem z toho měla obavy, ale naprosto v pohodě a tým lékaře a sester musím fakt pochválit. Neboj se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.14 15:26

Ahoj, tak me ceka operace zitra :lol: budu mit pouze lokalni anestezii, tak jsem zvedava…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.14 23:15

Tak zítra dej vědět jak to probíhalo atd :) já jdu za týden

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.14 09:13

Neboj dam, jdu tam na 12 hodinu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.14 14:35

Ahoj, tak jsem po operaci ;) ve 12 jsem tam sla, priprava atd. a ve dve hodiny odchazela…trvalo to docela dlouho.
ted jsem po toalete hodila sprsku a koukala na vysledek a musim rict, ze uz ted jsem spokojena :dance:
nejhorsi byla ta prvni injekce, jinak vubec nic nebolelo :! vim, ze to vecer zacne bolet, ale tak si spolknu prasek a bude.
jsem rada, ze jsem to podstoupila, ted uz budu jenom lezet a cekat az se pipka zahoji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1224
7.3.14 00:43

J

Příspěvek upraven 07.03.14 v 14:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 08:13

Ahoj, tak vcera to neprobihalo az tak dobre…hodne jsem krvacela, spis tedy strasne a jak mam nizky tlak, tak jsem se tady slozila. dneska uz to je lepsi, ale porad to krvaci :| tak budu muset volat na platiku a uvidim

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.14 08:13
@Miska219 píše:
Napiš mi prosím zprávu ;)

kdo :?:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.14 09:56

Ahojky holky.
Mám trochu podobný problém jako vy… :(
Hrozně se za to stydím, trápí mě chodit v plavkách…
Stydím se před přítele…
 Hrůza…

Jenže nevím, zda na plastiku před dítětem, nebo po dítěti, nebo jestli jít vůbec…
Poradíte?

Slyšela jsem, že se plastikou mohou odstranit i vzrušivá tělíska…a já mám takhle problém se vzrušit… :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.14 14:23

Ahoj, asi to bude lepsi po detech…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.14 14:31

Uz jsem doma a bylo to hrozny :| bohuzel se vytvoril hematom, tak pan doktor musel na prave strane vyndat stehy 8o pak to cistil, to jeste nic nebylo a zase sil a bez injekce…ja jsem za celou dobu druha pacientka, co to neprobehlo dobre.
bohuzel se to muze stat, tak jsem to vybrala ja :lol:
hlavne jsem to mela hodne velke, to my dnes rikal a operace byla potreba…stejne nelituju :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.14 14:36
@Anonymní píše:
Ahoj, tak jsem po operaci ;) ve 12 jsem tam sla, priprava atd. a ve dve hodiny odchazela…trvalo to docela dlouho.
ted jsem po toalete hodila sprsku a koukala na vysledek a musim rict, ze uz ted jsem spokojena :dance:
nejhorsi byla ta prvni injekce, jinak vubec nic nebolelo :! vim, ze to vecer zacne bolet, ale tak si spolknu prasek a bude.
jsem rada, ze jsem to podstoupila, ted uz budu jenom lezet a cekat az se pipka zahoji :mrgreen:

napis mi zprávu prosím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.14 15:38
@Anonymní píše:
napis mi zprávu prosím

me to nejde, tak pisni ty me :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1224
7.3.14 16:48

.

Příspěvek upraven 07.03.14 v 19:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 17:00
@Anonymní píše:
Uz jsem doma a bylo to hrozny :| bohuzel se vytvoril hematom, tak pan doktor musel na prave strane vyndat stehy 8o pak to cistil, to jeste nic nebylo a zase sil a bez injekce…ja jsem za celou dobu druha pacientka, co to neprobehlo dobre.
bohuzel se to muze stat, tak jsem to vybrala ja :lol:
hlavne jsem to mela hodne velke, to my dnes rikal a operace byla potreba…stejne nelituju :lol:

zmenšení bylo potřeba ze zdravotních důvodů podle jeho názoru? Jaké zdravotní problémy to způsobovalo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa