Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
me to zmensil cele, ale uplne urizle to nemam
já taky uplně nee ale skoro jo.. fakt kolem díry nemám už skoro nic ![]()
@Anonymní píše:
já taky uplně nee ale skoro jo.. fakt kolem díry nemám už skoro nic
tak se koukni na fotky po labioplastice a porovnej to
Anonym: me to tak taky udelali…mas to uz zahojene? Dle me to trochu splaskne? Kdyz lezim, tak jen kapky nastesti. Dekuji. Co se tyce bolesti. Ja jsem ted 7hod po operaci. Zacalo o stipat asi pred dvemi hodinami. Bolest je takova zvlastni. Neni nesnesitelna, spis neprijemna. Opravdu pomaha lezet na zadech s pokrcenyma kolenama od sebe a bez kalhotek. Ja si vzala i ibalgin. Nejvic jsem se bala curani. To provadim jen ve sprse pod chladnou vodou, neni to tak strasny:) a leduju pres kalhotky tedy. No jinak. Mam to dost natekle, ten vzhled ted je dost strasidelnej:D snad je to normalni…
@Luciecb neboj,ja to mela taky dost natekle a jeste trochu mam a to jsem mesic po operaci, je to uplne normalni.
mam jeste par stehu na jedne strane, ale uz muzu nosit vsechno a neboli me to.
delas to dobre a hlavne co nejvic vetrej
Dekuji za radu. Ted jsem se probudila. V noci nic nekrvacelo. Ve sprse se to opet trochu spustilo. Zacalo to tedy pekne stipat i vic bolet a mam to tedy opravdu hodne natekle. Nemate nektera zkusenost s Wobenzymem na zmirneni otoku? Dekuji
@Luciecb me to taky ze zacatku dost bolelo…ve sprse to taky vice teklo.ja po sprchovani misto vyfenovala a sla dal vetrat.ze zacatku jsem jenom lezela, tim zmirnis otoky.
Deluji moc za uklidneni:) dnes, druhy den po operaci se citim mnohem lepe. Nekrvacim vubec uz, bolest skoro odeznela. Jen jsem porad natekla a fialova:) jeste jsem se chtela zeptat. Nwjvic natekla jsem paradoxne kolem klitorisu, kde nebyl zasah vubec provaden, je to normalni? Ten otok je opravdu velky. Neboli, ale mam tam uplnou bouli. Diky:)
Já jsem týden po labio a také mám ještě otok a také kolem klitorisu, takže je to podle mě nermální.
Ahoj holky, mam za sebou cerstve labioplastiku a zatim je jeste na zavery brzo. Nechala jsem si ji delat v patek 13/6 v Perfect Clinic pod p. MUDr. Hirnakem..Mela jsem opravdu veliky „problem“ a ted tam skoro nic neni, ale presne jak pisete, oblast kolem klitorisu je dost natekla, je to jako boule
Jinak stehy mam samovstrebatelny a trochu to jeste krvaci. Nemela bych 4 tydny cvicit a byt si blizka s partnerem. Jsem zvedava, jak se to zahoji a jaky bude fin. vysledek. Jinak operace stala 18,5 tis. s tim, ze jsem si jeste priplatila za celkovou narokozu, jednoluzak atd..Takze suma sumarum 26tis. Ne malo, tak doufam, ze vysledek bude stat za to ![]()
PS: Chtela jsem to od puberty a splnila si to az ted ve 30 po dvou porodech..
Je mi 16 let..Asi od svých 13 let jsem si začala všímat svých velkých stydkých pysků..V tom věku, jsem to ještě jakžtakž neřešila, protože jsem ještě rozhodně nechtěla vést pohlavní život, ale teď už mám 16, sice mám pořád dostatek času na sex, ale i tak mě to dost trápí..Všechny kluky se snažím držet dál od těla..né vždy se to povede..V loni v září jsem byla zamilovaná do svého kamaráda i on do mě, ale já ho musela odmítnout kvůli mému problému..Teď se stýkám s jedním a bojím se, že ho začnu mít víc, než jen ráda a nechci kvůli mému „problému“ z toho zase vycouvat..Asi už rok a půl jsem z toho psychicky špatná, mám z toho hlavně nízké sebevědomí, nechodím se koupat (jelikož to jde vidět v plavkách) ani se nepřevlíkám v šatně s ostatníma. Chodila jsem i k psycholožce, ale to mi nepomáhalo. Nedávno jsem se rozhodla to říct mamce..Ptala se, jestli si to třeba jen nemyslím, že jsou tak velké (pysky), ale ony jsou. Zavolala na jednou soukromou kliniku, kde sjednala konzultaci. Doktor se na ně podíval a uznal, že si zasloužím labioplastiku. Mohla jsem jít hned týden nato na operaci (minulý pátek) jenže další týden jedu k moři.. Mám dohodnutý týden v srpnu, tak vám dám vědět jak to dopadlo. Každopádně mám pocit naděje a ten je k nezaplacení ![]()
Ahoj, jako ty jdu k MUDr. Hirňákovi na labioplastiku, bojím se toho, ale zároveň se už moc těším až to bude pryč
@Anonymní píše:
Je mi 16 let..Asi od svých 13 let jsem si začala všímat svých velkých stydkých pysků..V tom věku, jsem to ještě jakžtakž neřešila, protože jsem ještě rozhodně nechtěla vést pohlavní život, ale teď už mám 16, sice mám pořád dostatek času na sex, ale i tak mě to dost trápí..Všechny kluky se snažím držet dál od těla..né vždy se to povede..V loni v září jsem byla zamilovaná do svého kamaráda i on do mě, ale já ho musela odmítnout kvůli mému problému..Teď se stýkám s jedním a bojím se, že ho začnu mít víc, než jen ráda a nechci kvůli mému „problému“ z toho zase vycouvat..Asi už rok a půl jsem z toho psychicky špatná, mám z toho hlavně nízké sebevědomí, nechodím se koupat (jelikož to jde vidět v plavkách) ani se nepřevlíkám v šatně s ostatníma. Chodila jsem i k psycholožce, ale to mi nepomáhalo. Nedávno jsem se rozhodla to říct mamce..Ptala se, jestli si to třeba jen nemyslím, že jsou tak velké (pysky), ale ony jsou. Zavolala na jednou soukromou kliniku, kde sjednala konzultaci. Doktor se na ně podíval a uznal, že si zasloužím labioplastiku. Mohla jsem jít hned týden nato na operaci (minulý pátek) jenže další týden jedu k moři.. Mám dohodnutý týden v srpnu, tak vám dám vědět jak to dopadlo. Každopádně mám pocit naděje a ten je k nezaplacení
A bude si zákrok hradit sama? Nebo když pan doktor uznal, že ji opravdu potřebujete, tak to zaplatí pojišťovna?
@Anonymní píše:
A bude si zákrok hradit sama? Nebo když pan doktor uznal, že ji opravdu potřebujete, tak to zaplatí pojišťovna?
Sama, nejdříve mi řekli, že to má posoudit gynekoložka a když uzná, že zákrok potřebuji, uhradí to. Bavila jsem se sní o tom a ta mi řekla, že to musí rozhodnout psycholožka, ale ta o tom nic nevěděla, takže to platí mamka. Bude to s celkovou narkozou za cca 24 000 Kč. ![]()
me to zmensil cele, ale uplne urizle to nemam