Čeká někoho laparoskopie?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
12.8.13 09:16

@adny ne v parichem napsani obe dve tak mi udelaji zaroven obe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
12.8.13 09:19

@adny promin asi jsem se spletla ale mam tam hysterskopii a laparku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
12.8.13 09:24

@hanka1120 aha tak to jo..tak to já mám jen tu hydrošku..a ta hysteroskopie je co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
12.8.13 09:26

@hanka1120 tak to tak asi bude plus, mínus vycházet stejně..tak to jsem zvědavá..já jdu ještě ve středu na kontrolu, tak uvidíme..ale vypadá to bledě…já bt neměřím..spoléhám na kontroly v Caru každý měsíc…a ty bereš utroš i když nejsi po iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
12.8.13 09:36

@adny jo beru utros normalne protoze mam problemy bud jen spinim a ms zadna a nebo neprijde vubec sliznice hodne nizka a musim na vyvolavaccku. terba mynuly cyklus jsem zacala 29dc spinit a spineni bylo tak na intymku hodne slaby a trvalo 5 dnu.35dc jsem sla na vyvolavacku a ms dorazila az 39dc ale to byl cyklus bez utrose. utros dojde okolo 30dc. proste se mi podivaji do bricha a pak i do pipky zda je vse ok, ale mam blbej pocit ze tam neco bude.jo a vzdycky pri ultrazvuku mi doktorrekne ze levy vajecik nevidet a to pokazdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
12.8.13 19:56

@hanka1120 polycysticke vajecniky jsou jako obalene nejakou vrstvou a pres tu vrstvu neprojde folikul s vajickem, proste se neuvolni. Vetsinou ani nedoroste a kdyz ano, tak preroste a stane se z nej cysta a ta bud praskne nebo ne. Muj doktor ma prave podezreni, ze jeden muj vajecnik je polycysticky, proto jdu na laparku. Poznal to na UTZ a podle hormonaliho profilu. Jinak ja jsem merila bazalni teplotu i jsem pouzivala ovulacni testy a kazdy mesic jsem mela ukazkove grafy, pozitivni ovu testy a presto jsem ovulku nemela. To je trosku problem u PCO, tam nema cenu tyto metody pouzivat, protoze jsou zkreslene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
12.8.13 19:57

@adny aha..zajima me to spis pro informaci. Jdu stejne na normalni, tak me to asi nemine, to pichani do briska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
12.8.13 20:01

@hanka1120 ja jsem taky mela problem se spinenim a ms mi chodila hodne pozde, ale pak mi doktor napsal nejake hormony..noretisteron, nebo tak neco a potom to prestalo. Od te doby mam uplnej klik a ms mi chodi po 32dnech, coz je sice taky dlouhy, ale diky bohu za to :-) utrous mi nikdy nedaval, ja mam sliznici naopak celkem vysokou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.8.13 14:38

Ahoj holky..tak po dnešní kontrole je jasné že tento měsíc tam nic neuzrálo a navíc mám dost nízko sliznici..ale co to přesně znamená nevím..takže teď budu čekat na mrchu a pak ta laparka…snad potom budu chytřejší… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
14.8.13 22:47

Ja myslim, ze pokud mas nizkou sliznici, tak na mrchu budes nejaky cas jeste cekat. To nevedeni je hrozny, vid? Ja to nesnasim :cert: Ale po laparo budes snad chytrejsi :-) ja mam nastup zitra :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
15.8.13 06:27

Adny ja jsem mela mynuli cykluys taky problem od 28 dc-33 dc jse malicko spinila 35 dc jsem byla na vyvolavacce pichla mi dve a sliznice jen 2.15 ms dosla hodne slaba 39 dc. tento cyklus beru utros od 17-25 dnes jsem 21 dc tak jsem zvedava co bude. pockam na ms a pak laparka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
15.8.13 06:29

@jarunka86 preji hladky prubeh a podej hlaseni jak to po laparce vypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.8.13 08:34

@jarunka86 moc držím palečky a ať je tam vše v pořádku… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.8.13 08:37

@hanka1120 Ahoj Hani..přeji vše nej k svátku ;) a chci se zeptat kdy půjdeš na to předoperační vyšetření? já totiž vůbec netuším kdy to dostanu a ta sestřička mi říkala že by to vyšetření nemělo být staré 14 dní když jdeš na tu laparku..tak vůbec nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
15.8.13 08:46

@adny prave ze taky vubec nevim taky nadtym premyslim kdyz ono je to tezky asi se objednam na konec srpna snad to klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí